Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
just_me31 spune:
Fetele care inca prestati la pompa , de cate ori pe zi va mulgeti ?
si...cat mai aveti de gand?, ca eu parca nu mai potma tot incurajez sa mai rezist pana in martie , apoi pana la 6 luni poate mixt si de acolo , papa plus lp
parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010
selenar spune:
nastasie, la fel face si Vladut: vrea numai pe burta, desi oboseste. Se enerveaza singur, baga nasul in
pamant, dar de cum il intorc pe spate, se intoarce din nou pe burta, parca e un HopaMitica. Iar Vladut
nici nu ridica din picioare, daramite sa si le apuce si sa se joace...
Referitor la vaccinul Prevenar, am vazut ca a intrebat camisv: eu probabil o sa-l fac la Vladut, dar
cand o sa intre in colectivitate (pe la 3 ani sper). Din cate am inteles, e cel mai bine de facut
atunci, si nu mai devreme. SI o sa mai fac, ca si vaccinari suplimentare, vaccin contra Hepatitei A si
vaccin contra varicelei.
Zilele trecute vorbeati de marsupiu: si noi folosim, dar de curand am citit ceva ce m-a ingrijorat. AM
citit ca pozitia corecta pt bebe in brate este cu picioarele flexate in oghi drept, ca sa se dezvolte
soldurile cum trebuie. Prin urmare, marsupiile care il tin cu piciorusele in jos ar fi de evitat. Cele
mai bune ar fi sling-urile si wrap-urile, pentruca ele permit pozitie corecta a bebelusului...Nu stiu
ce sa zic, numai ca noi nu-l tinem cu zilele in marsupiu, ci doar asa (foarte) ocazional, asa incat
sper sa nu existe efecte negative asupra dezvoltarii lui.
eveline si be_one, eu am un nepotel de 7 luni (implinite pe 8), care sta perfect in fundulet de la 6 luni (asa cum e normal), dar inca nu se intoarce. Glumeam cu mama lui si spunea ca poate sa il culce si pe sifonier, ca nu-i e teama c-ar cadea, ca n-are nici o intentie sa se intoarca. Deci mai e timp pentru toate.
Adelina, vreau si eu colacel pentru baita. Nu mai tin minte daca ai zis de unde ai luat. Poti sa mai spui o data?
In alta ordine de idei, i-am dat lui Vladut cereale seara. A mers totul bine 3 zile, dar azi noapte a dat in diaree. I-a explodat funduletul la ora 1 noaptea, apoi de dimineata de la 6 o tinem tot intr-un kk...Max 2 ore trec intre 2 explozii, si face numai mucus saracutul. Mi-e asa mila de el, pentru ca abia isi revenise complet de la diareea ce l-a tinut toata luna a 4-a si o parte din a-5 luna, si acum suntem inapoi ...
Stiu ca a scris cineva de Protectis, picaturi. A functionat? Eu n-am apucat sa-i mai dau lui Vladut data trecuta, ca ii era pe trecute cand ne-a fost prescris, dar i-as da acum. Deocamdata l-am trecut pe completarea cu Humana HN si sper sa isi revina asa, caci nici un tratament nu ne-a mers in trecut.
M-am lungit cu mesajul (de azi dimineata scriu la el, intre 2 schimbari de Pampers).
Va pupam si va uram o seara buna!
selenar spune:
Vaai, acum am vazut ce aiurea a iesit mesajul. L-am tot editat intr-un txt cu notepad inainte sa-l postez si de aceea apar randurile rupte asa. Imi cer iertare pentru neplaceri!
b_irina_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina buna fetelor! wow ce s-a scris azi, am ce citi, nu gluma! sa incerc sa raspund cat de cat pana se trezeste Darius! ref la bb2, ca am vazut ca nastasie m-a prognosticat si pe mine, eu as face dar n-am cu cine! b_irina, pupam dolofana Biencuta sa se faca bine sa-i treaca laringita!!! wow, 8 kg...cred ca noi pe la vreo 6-7 luni vom avea atat! sau cine stie ce surpriza imi va face Darius si se va dolofanii si el va urez o d.a. cat mai placut si cu pici cat mai linistiti!!! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS Povestea unei minuni!!! |
Multumesc ! Si eu mai vreau afara la plimbare ca innebunesc in casa... Darius somnorosul.
Cat despre reutate fiecare cu ritmul lui. Mie Bianca imi pare prea grasa , dar n-am ce-i face... Fetita unor prieteni are 8 kg la 9 luni si arata f. bine.
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
be_one spune:
Fetele, multumesc pt incurajari! si eu cred ca o sa fie f bine Ioan, doar ca acum are nevoie de mai multa atentie.
Eveline, e cam greu sa le descriu pe toate, mi-ar trebui niste filmulete. Totusi, din cele stiute de toata lumea ii fac masaj la talpite, bicicleta,exercitii cu manutele - incrucisate, ridicate, coborate, tot ce iti vine. Apoi, cu piciorusele drepte (fara genunchi indoiti) le ridic si le cobor, adica le misc din sold sau fac forfecari. Tot la picioare ii fac un fel de masaj rapid. Ii aduc piciorutele indoite pe burtica si le dau drumul un pic brusc - ar trebui sa ramana cu ele ridicate. Tot cu ele ridicate ne jucam cu degetelele, sa vada si el ca le are In pozitia culcat pe spate ii intind doua degete sa le prinda cu manutele si el se ridica in fundulet. Special pt intoarceri, tii drept piciorul dinspre partea spre care vrei sa se intoarca, iar celalalt cu genunchiul indoit spre burtica si tinand de acesta il rotesti tu spre pozitia pe burtica - ai sa vezi ca el contribuie la miscare cu partea de sus a corpului. Nu stiu daca m-am priceput sa explic bine. Daca imi mai amintesc iti scriu PM eventual, sa nu plictisesc celelalte fete.
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Noi am fost la plimbare vreo 2 ore jumatate si am crezut ca va dormi copilul meu, dar de unde??? vreo 20 minute in carut si atat...are chef de joaca si de ros tot ce prinde...vorbeste, tipa la cate ceva, rade, se-ncrunta, are treaba baiatul !!! Mai devreme s-a apucat de talpi si se uita curios la ele; astept ziua cand le va baga in gurita
JUST ME, gata listuta
Nu stiu de mai intru azi pe forum, asa ca va urez o noapte linistita.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
doina_1984 spune:
Buna.
Noi iar ne cerem scuze pentru absenta, dar maine avem botezul si am avut treba: calcat, facut unghii, pensat, plus ca au venit si nasii sa ne arate hainutele si sa ne hotaram cu ce il imbracam, ca iau luat 4 schimburi. Sunt foarte incatata de cum o sa-l imbracam - o salopeta de la Picioru'gras - sper sa pot posta poze dupa :)
Selenar, noua doctorul ne-a recomandat Protectis pentru reglare - adica Matei nu facea kk decat cu supozitor cu glicerina, lucru care nu e recomandat - i-am dat o luna 5 picaturi de Protectis pe zi si si-a revenit, adica face kk zilnic, maxim la 2 zile. Vezi ca este si foarte scump - cam 60 ron.
Legat de muls - si eu ma mulg din cand in cand pentru ca gogosica nu vrea mereu sa pape san. Azi, de exemplu, nu a mancat de cat din sanul stang, are zile in care mananca din ambii si zile in care nu mananca deloc. Asa ca ma mulg.Bine macar ca mananca noaptea fara probleme din ambii.
Bianca, la tine nici noaptea nu mananca?
Eu as vrea sa-l alaptez minim pana la 6 luni chiar daca ma chinui.
Va pupam.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
doina_1984 spune:
aaaaa
am uitat sa va spun de rostogolit - ca am vazut ca s-a tot dezbatut problema - Matei s-a rostogolit duminica, o data, si de atunci nu mai vrea il pun pe burtica, il mai imping si eu, il rostogolesc ca sa vada cum e ...dar nu mai vrea
La voi cand a inceput sa se rostogoleasca, o facea zilnic sau tot asa ca al meu?
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
office spune:
citat din mesajul lui just_me31 Fetele care inca prestati la pompa , de cate ori pe zi va mulgeti ? si...cat mai aveti de gand?, ca eu parca nu mai potma tot incurajez sa mai rezist pana in martie , apoi pana la 6 luni poate mixt si de acolo , papa plus lp parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |
Din 4 in 4 ore. Si eu am uneori tendinta de a renunta dar inca nu am facut-o, caci daca am rezistat 5 luni si jumatate, mai rezist 2 saptamani sa se faca macar suma rotunda!
Tu?de cate ori?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
citat din mesajul lui doina_1984 La voi cand a inceput sa se rostogoleasca, o facea zilnic sau tot asa ca al meu? Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010 |
M este consecvent asa ca o face(a) zilnic!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008