Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Scot cam 700-800ml.cand simt ca scade productia mai beau un ceai de la fares

parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

idalis, recuperare usoara pt sot! ti-am simtit lipsa! of, imi pare rau ca ai intrat in depresie! s-a intamplat ceva? e Tavis mai marait decat de obicei? incearca sa-ti gasesti macar seara cand e sotu acasa, niste activitati placute! eu pana acum, de cand am nascut, faceam doar dusuri rapide, dar alaltaieri dupa iesirea in oras f solicitanta atat fizic cat si psihic, l-am lasat pe darius cu mama si m-am bagat la o baie fierbinte de o ora si m-am simtit tare bine! incearca, fa-ti un pic de timp pt tine si fa ceva relaxant! du-te la salon, la masaj! nu lasa starea asta depresiva sa se prelungeasca, sau sa treaca de la sine ca mai rau faci! te pupam si-ti dorim sa te simti mai bine! Colacu e special pt bebelusi, de pus la gat, o sa-i fac maine poze! nu l-am utilizat inca, pana duminica, dar eu zic ca e f util, daca poti sa-i faci baie in cada! la mine, din pacate e tare rece in baie si ma cam tem! dar sora-mea sta la 5 min de mine, o sa merg din cand in cand la ea sa ne balacim!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

[quote]citat din mesajul lui office
Din 4 in 4 ore. Si eu am uneori tendinta de a renunta dar inca nu am facut-o, caci daca am rezistat 5 luni si jumatate, mai rezist 2 saptamani sa se faca macar suma rotunda!
Tu?de cate ori?
[quote]

bravo meme! parca acum vreo 2 saptamani te "vedeam" cam la capatul puterilor si-ti ziceam ca mai e un pic pana la 6 luni ma bucur ca ai gasit forta sa continui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

cu rostogolitu' am si eu o mare dilema. pe 5 ianuarie (mi-am notat data ) s-a intors prima data de pe burta pe spate. si a facut-o de cateva ori, era foarte mandru de el, probabil ca a simtit din vocea mea ca facea ceva important. apoi... nimic mai nou vad ca incearca niste rasuciri de pe spate pe burtica dar mai are ceva pana reuseste. acum doar se pune pe o parte si se arcuieste, isi aduce calcaiele spre ceafa dar mai astept. si andrei e nascut la 36 saptamani, oricum fiecare copil are ritmul lui, asa ca am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

seara buna

Am reusit sa-i punem capat acestei zile asa de obositoare pt. mine,a venit si la mine "omul rosu" oare de aceea a fost Carina agitata azi noapte? se poate sa nu-i priasca lapticul in zilele astea din luna?

Eu va spun noapte buna si mai ales linistita is franta azi parca mai tare ca niciodata
pe toate

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

sar'na andr33aaa!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor, voi ce stiti: cantitatea de lapte are legatura cu marimea sanilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor, voi ce stiti: cantitatea de lapte are legatura cu marimea sanilor?

oficial (conform cartilor) NU ! cantitatea de lapte are legatura doar cu prolactina care la randul sau poate fi influentata de medicamente , stare psihica etc

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

cine imi spune si mie cum incarc video pe picassa? trebuie cumva sa transform formatu fisierelor? ale mele sunt AVI!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Adelina multumesc de sfat si suport moral. E greu sa-mi mai fac timp si pentru mine mai ales acum cand pe langa Tavis mai am un "copil" alintat de ingrijit (sotul). Momentan el nu ma poate ajuta ca trebuie sa stea mai mult in pat. Am "atasat" copilul la san si mi-a mai trecut depresia. Ador sa-l vad zambind si adormind apoi la san.
Astept pozele cu colacelul, sunt foarte curioasa. Sau daca poti da-mi un PM cu detalii de unde pot cumpara, un link ceva. Apropos cat a costat?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput