Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 2
Yaia spune:
La multi ani, Sofia Maria! Sa-ti fie viata ca un basm, plina de aventuri si magie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Multumim tuturor de urarile de sanatate!
Eu ma declar depasita: de miercuri seara pe antibiotic, ziua e ok, spre dimineata, in intervalul 4-6, baga cate un 39 sau 40 si temperatura sare asa in decurs de 1 ora. Adica la 5 e ok, la 6 are 40,1. Medicul i-a schimbat antibioticul pe unul care cica ar acoperi si o eventuala infectie urinara. El mai zice si ca e posibil sa fie roseola...Ea e vioaie si cica daca e vioaie, asta e, sa tinem febra sub control si sa continuam cu antibioticul si daca pana luni nu dispar episoadele de febra, sa mergem sa facem o analiza de sange, sa vedem exact unde e infectia. Mie nu-mi place situatia incerta si au trecut si cam multe zile de la primul episod de febra si nu au aparut bubitele.
Acum ma tot gandesc ca in seara dinaintea primului episod de febra, Tudor a spus ca pe Alexia o doare burtica si ca are putina febra. Va inchipuiti uimirea cand in acea dimineata am gasit-o cu febra. Si acum, cum a aparut si diareea, ma gandesc de nu o fi cumva enterocolita care se manifesta mai usor pentru ca Alexia a facut vaccinul...Off, greu e cand nu ai diagnostic corect! Sper doar sa scapam de febra si de intepaturi pentru sange.
Sa aveti un weekend placut in continuare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
buna dimineata fetelor,
va invitam la o beau cafeluta si la treaba, iar in timpul asta am zis sa vad ce fac mamicile...
la multi ani sofia maria sa fi sanatoasa sa iti bucuri parinti, multa voiosie, si fericire
vladi multa sanatate lui vladimir, si sa treceti repede peste tot, si tie multa bafta in tot ce iti doresti, doamne ajuta sa fie ok, si sa dai o veste cum a fost la ski...
fetelor, stiti un site, un loc unde sa lucrez mai mult de acasa???
caut si eu ceva de lucru de acasa, dar nu am gasit nimic serios
in resurse umane inca nu este nimic clarificat, si mai astept sa vedem ce se mai intampla, au desfiintat si cartile de munca, au inchis si ITM-ul
cei de la servici imi spun ca momentan sa astept, dar imi este greu financiar...
o zi buna si wekeend placut sa aveti..
poze
_
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
kossir spune:
Buna dimineata,
Am venit cu tortuletul, suculetele si sampania pentru cine poate. Avem de toate, poftiti, poftiti.
Facem un anisor. Mai e juma de ora. Probabil pana termin mesajul trece.
Va multumesc pentru toate urarile deja facute si cele care vor veni sigur. Sunt foarte emotionata, patrunsa de moment. Insa am si un sentiment ciudat de "ce frumos a fost, pacat ca a trecut". Si n-o sa se mai intoarca veci. Nu stiu de ce. Poate din cauza ca-l vad pe Mihai ce repede a crescut si acu e asa mare si independent. Asa trebuie sa fie, evident, da nebuna............
Acu un an fix pe vremea asta eram in operatie. Nu-mi era frica deloc, eram nerabdatoare. Si cand am vazut-o am fost asa de fericita, linistita, implinita. Si era asa cumintica, doamne era ca un inger. Si ca sa completeze tabloul Mihai era super fericit, iar de sot nu mai spun. Dupa ce la Mihai era terorizat de frica viitorului, acum era si el fericit, parca simtea acelasi lucruri ca si mine, insa niciodata nu a fost in stare sa zica sau sa ne arate efectiv. Asa e el.
Sunt un pic aiurita, necoerenta, euforica.
O sa mergem pe seara la un restaurant, cateva familii. O sa fie o mica petrecere de adulti evident. O sa rupem turta, sau motul, habar nu am, ceva o sa facem.
Va pupic, pe maine cu povesti si pozici.
LAlexandra spune:
Sofia LA MULTI ANI, SA FII VOIOASA, SANATOASA SI SA ADUCI DOAR BUCURII FAMILIEI!!!
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
LAlexandra spune:
Ciao,fetelor!
Nu mai stiu cine zicea ca ma invideaza ca aici e cald...zilele astea a cam venit frigul si e vremea tare schimbatoare, asa ca am cam iesit tot cu grija afara. Sper sa vina caldura, dar nici caldura aceea de vara, ca atunci e prea cald.
Carmen, eu zic sa ii ceri si sotului bani pt ingrijirea copiilor ca sa resuesti sa te descurci.
Nu stiu nici o munca in care sa stai mai mult acasa, poate au fetele idei...
Noi suntem bine, doar ca iar au inceput trezirile noaptea...
Eu vreau sa il intarc pe Ale, acum mai alaptez doar dimineata. Ma gandeam sa opresc si alaptatul dimineata si sa vad daca se opreste singur laptele fara medicamente.
Ati reusit careva asa?
Va uram o zi superba!
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
nafi spune:
LA MULTI ANI MARIA SOFIA! DA FII SANATOASA SI SA ADUCI PARINTILOR MULTE SATISFACTII! SA AI O VIATA FERICITA SI INSORITA!
Fetelor v-am citit in fuga calului, pe sarite. O am pe mama la mine si sa nu credeti ca stau cu burta la soare. din contra! incerc sa fac cat mai multe profitand ca sta ea cu Ricky.
Sanatate multa iepuricilor bolnaviori! le doresc recuperare rapida si putere mamicilor care sufera pe langa puii lor!
LALEXANDRA - eu nu am luat nici o pastila cand am intarcat. cand se mai umpleau sanii si aveam senzatie de disconfort , incercam sub dusul cu apa fiarta sa-i mai golesc un pic si asa am reusit fara probleme.
VLADI - bafta cu operatia de polipi. e bine ca medicul a stiut sa explice asa frumos lui Vladimir. sunt sigura ca va fi viteaz!
Riccardo e bine, ne mai zapaceste cate o noapte si nu doarme din cauza ca s-a invatat sa doarma pe picioare sau in brate cat era cu dintii si acum nu prea mai vrea in pat. Aseara insa am facut un efort si l-am pacalit pana la urma. s-a trezit doar o data la 5.30 si pe urma la 7 cand radea cu gura pana la urechi ...el stie de ce!
Va pup cu drag si sper sa intru mai des zilele urmatoare. acum fug la cosmetica , ma pregatesc de Valentines! nu ca ne-am omari cu sarbatoritul dar daca tot e mama aici profitam si luni mergem la lac amnadoi mana de mana Sper sa ne ajute si vremea ca de azi s-a cam zgarcit cu soarele!
andra_s spune:
La multi ani, Sofia!!! Sa-ti fie viata insorita
si presarata de iubire si fericire!!!
Carmen sa te bucuri de comorile tale si sa-ti nasca zambete
pe buze multi, multi ani de acum incolo!!!
vladimirescu spune:
kossir esti asa de draguta ! M-ai emotionat si pe mine cu emotiile tale :) Si eu ma gindesc unde se duc clipele astea, acusi o sa faca si al meu 1 an si gata nu mai e bebelus... Totusi, ma gindesc ca la Vladimir mi-a placut cel mai mult perioada 2-4 ani, in care a fost cel mai frumos si mai dragastos, plus f usor de crescut ca te intelegeai cu el, si superhaios cu intrebarile lui zilnice... Deci as zice ca va fi din ce in ce mai frumos, pentru noi toate! sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi!
samaria
Eu te admir pe tine si pe celelalte mamici care nu au nici un ajutor si au grija de copii singurele, de casa, de barbat si de toate... Mie asta mi se pare eroic, pentru ca stiu cit de multe sint de facut ! Eu nu as reusi. Pt mine e usor sa fac treaba de "serviciu", ca am multe ajutoare acasa, nu fac menaj, nu gatesc (decit ca exceptie), nici acar nu prea fac cumparaturi. Iar la serviciu e infinit mai usor ca acasa, te pui pe treaba si esti concentrat in ce faci, deci totul iese usor, nu ca acasa, cind mereu apare ceva si te intrerupi si de fapt nu te poti concentra la nimic. Pt mine weekendul e cel mai obositor, statul cu copiii ma solicita mai mult decit orice, nu reusesc sa fiu o mama relaxata, sint mereu incordata, sa ii ingrijesc perfect, sa am grija de cele mai mici nevoi emotionale ale lor... exagerez, stiu, dar incerc sa ma relaxez, cite un pic vad ca am inceput :)
LAlexandra si eu am intarcat ambii copii fara nici o pastila. Cheia a fost ca am facut-o treptat, adica si ultimul alaptat nu l-am scos brusc, ci am inceput sa-i dau gradat tot mai mult LP la inceputul mesei si apoi sa-l pun la sin. ca atare, a supt tot mai putin in fiecare zi pina cind am oprit de tot.
Dupa ce am oprit, s-a mai intimplat sa mai simt niste noduli, si atunci masam usor in zona nodulului di impingeam laptele catre mamelon, pe canale, dar nu scoteam tot laptele, ci doar citeva picaturi, pina simteam ca s-a detensionat acel nodul. M-a ferit f tare de dus fierbinte sau baie, pt ca asta creste lactatia, si am purtat o bustiera mai strimta. In acest fel s-a redus f repede lactatia. Si nici nu am incercat sa mai storc dupa aia sa vad daca mai iese ceva, ca probabil ar mai fi iesit :) Teoretic, dupa ce opresti, nu faci baie calda, nu dus fiebinte sau prelungit, nu stimulezi in nici un fel mameloanele si porti ceva mai strins peste sini. Si asta e tot :) Succes!
Yaia of saraca de tine! Eu as fi pierita de frica in locul tau, tu vad ca esti tare... Nu am trecut nicioadata prin episoade repetate de febra peste 40, o singura data a facut Vladimir 40,3 recent, deci dupa 5 ani, si am murit de frica... Ai grija, stii tu ce e de facut pt scaderea temperaturii, mai dezbracata, ba chiar un dus doar putin caldut sau macar comprese reci, stii tu... Tin pumnii sa se faca repede bine!!
(cit despre intepat pt luat singe, mie nu mi-e teama, e simplu si nedureros, i-am luat pina acum de 2 ori lui Floricica la spital, fara sa ma codesc :)
vladimirescu spune:
nafi tare-mi place sa te citesc!
stanucel imi pare tare rau ca ai atitea probleme :( Or sa treaca absolut toate, ai sa vezi ! Sa fiti tu si copiii sanatosi, ca restul se duc, mai usor sau mai greu...
Din pacate nu am nici o idee despre lucrul de acasa... Probabil contabilitate se poate face, dar trebuie scoala si atestat. Dar cred ca daca cauti pe net gasesti mai multe idei.
Eu una nu pot lucra de acasa, nu am spor deloc, cit am stat acasa pt ca alaptam a fost un cosmar sa lucrez, ca nu s elega nimic, trecea ziua si rezolvam in total 2 dude... Evident, asta pt ca ma intrerupeam mereu din ce faceam si eram mult mai atenta la copii decit la lucru :)
L-am dus azi pe Vladimir la o petrecere de copii, linistita, acasa la un coleg de al lui, nimic zgomotos... Vladimir evident ca a plins cind a intrat, e f emotiv si asa isi descarca el emotiile. Saracutul de el, orice schimbare ii produce mari emotii, orice vizita... trebuie sa ma gindesc sa-l expun mai mult la stresuri din astea minore, sa se "tabaceasca" un pic, ca nu o sa-i fie bine cu sensibilitatea asta exagerata a lui... Mi-e drag de nu mai pot asa cum e, gingas si emotiv, dar va trebui sa incep sa-l pregatesc ceva mai bine pt viata :((
La 6 ma duc sa-l iau inapoi, banuiesc ca va fi torul ok, in general se adapteaza dupa o vreme, cred ca se distreaza cu ceilalti acum (adica, sper!)