Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 18
stefimic spune:
LA MULTI ANI! ERIC!
SA FII SANATOS PUI MIC, SA ADUCI IN CONTINUARE ZAMBETE PARINTILOR TAI, SA AI O VIATA PRESARATA CU MULTA FERICIRE SI MULT, MULT NOROC!
Pt tine mami nici nu stiu ce sa-ti spun intr-o zi asa de speciala, stiu cat de mult ti-ai dorit aceasta minune in viata ta, si te poti mandri cu un asemenea copil.
Sa va fie viata plina de veselie si voie buna!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! RARES!
SA FII SANATOS, FERICIT SI SA AI IN VIATA MULT NOROC!
Mami tu sa te bucuri de puiul mult dorit si sa aveti o viata plina de momente frumoase!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! MARA!
SA FII SANATOASA SI FERICITA VIATA INTREAGA, SA AI VIATA PLINA DE NOROC!
Mami sa iti aduca numai bucurii si sa va lumineze fiecare dimineata!
andira spune:
Yaia - cum sa ma supar?! Schimbam pareri
Inteleg ce vrei sa spui tu, insa eu nu sugeram inlocuirea totala a laptelui de vaca si derivatelor, din alimentatie, ci vroiam doar sa subliniez ca eu cred (si fac cu italic pentru ca e doar parerea mea, formata din ce mi s-a spus la medic, si ce am mai citit, si nu vreun adevar absolut ) ca LP e mai bun pentru copii decat laptele de vaca. Mai ales acum, pana la 3 ani.
Calciul e mult mai bine asimilat din iaurt sau branzeturi, de ex. Eu am scos laptele de vaca fetelor, le dau iaurt. Scos in sensul ca nu-l mai dau cu sfintenie, cum faceam pana acum, o cana dimineata si una seara, dar sigur ca le dau daca imi cer, cu cereale sau asa, pur si simplu. Dar nu prea se mai inghesuie nici ele.
Nici nu ma gandesc sa generez vreo polemica sau sa ma apuce contrazicerea pana in panzele albe, sunt deshisa la noi opinii, argumentate, si chiar vreau sa le aud. Deocamdata eu merg pe LP, si ce descoperiri s-or mai face pana face Iris 3 ani... mai vedem atunci .
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
Yaia spune:
Andira, eu nu sunt asa de convinsa ca LP e mai bun decat laptele natural, poate din cauza ca astia incearca din rasputeri sa-i faca reclama, mai ales de cand nu mai au voie sa atace prin tv, radio, media in general. Poti incerca alte tipuri, de ex. de capra care este cel mai apropiat de laptele uman sau, cum ai spus si tu deja, iaurt sau branza dulce in loc de lapte.
Eu aici nu gasesc lapte de capra, din pacate. Si oricum, astia au un obicei alimentar tare nesanatos introdus din gradinita si scoala: beau lapte la masa de pranz in loc de apa! Cum aici cresc deocamdata, asta e! Asta sa fie raul cel mai mare pentru noi!
Imi place noua semnatura!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Leea111 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Leeaaaaaaa ce mai faceti? Mai scrie si tu 2 vorbe 3 cuvinte despre voi!!! Ce face Edy? sunt curioasa daca el doamre noaptea sau e bufnitoi ca al meu Hai si treci si da raportul _ Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Nici el nu doarme, se trezeste de 3-4 ori pe noapte. M-am cam obisnuit cu ideea ca nu o sa dorm prea curand o noapte intreaga. Dar cine stie ce surprize vom avea dupa un an.
Inca nu merge in picioare, cred ca ii place de-a busilea ca are viteza si ajunge repede unde vrea, in schimb merge tinandu-se de pereti, birou sau orice ii e la indemana si se catara pe toate cele. Toata ziua sunt numai dupa el si cred ca nu sunt singura.
Il chinuie gingiile, am vazut ca dau semne sa iasa 4 dintisori sus ca a ramas in urma si are doar 2 jos.
Am admirat si eu pozele Marei si a lui Eric.
La multi ani si tati de Mara!
Ramy77 spune:
LA MULTI ANI! Eric Nicholas,
LA MULTI ANI!Rares,
LA MULTI ANI!Mara Elena
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti parte numai de lucruri bune in viata si sa le aduceti mereu zambetul pe fata parintilor vostri!!!
Mamici, sa va bucurati de prichindeii vostri, sa va implineasca vietile si sa va aduca numai satisfactii!
bluekidoo spune:
La multi ani iepurasilor Eric, Rares si Mara! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Erina spune:
La multi ani Eric!!!
Oana foarte frumos ai scris despre sentimentul dea fi mama!!! Sa va traiasca baiatul sa va faca mindri!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
bluekidoo spune:
Andira tare interesant articolul, multumim! Eu eram hotarata sa ii dau formula in contunuare, lapte de vaca doar ocazional, in rest iaurturi, branzica si orez cu lapte, gris cu lapte. Articolul asta m-a facut sa-mi intaresc pozitia
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010