Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare!

Sensibila, frumoasa povestea nasterii Giei ti-am lasat acolo comentariu.
Multumesc pt felicitari, azi a facut mai multi pasi spre mine, dar inca e fricoasa..o sa pun la socoteala cand va face ture de la unul la altul cum trebuie :))

Stefimic, spor la pregatiri si petrecere frumoasa!

Stanucel, ma bucur ca esti mai ok, cu siguranta copiii tai te ajuta sa treci cu bine peste aceasta incercare, vor veni si zile mai insorite In alta ordine de idei, Adelina s-a dezvoltat tare frumos! Si ca tot discutati pe tema asta, Ilinca are 9.300kg si estimez ca 75cm (am uitat sa intreb luni).

Altfel, saptamana asta a fost cu adevarat plina de emotii pt noi, marti a nascut cumnata mea (sora sotului) o fetita de 4.050kg si 54cm, sanatoasa si bucalata.
si tot marti am aflat o veste care m-a bucurat enorm, ca voi fi matusa a doua oara, sor-mea e insarcinata si sa dea D-zeu sa decurga totul bine si sa-si tina minunea mult-dorita in brate!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Bumbitza sa iti traiasca nepotica, ce maricica!
sarcina usoara si surori tale, va avea ilincuta veri mai apropiati de varsta ei, sa vezi joaca intre ei cand vor mai creste
multumesc de sustinere la toate mamicile, asa este copii iti dau cea mai mare putere in viata sa treci de orice necaz, doar au nevoie de mamica lor

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
YAIA e mai bine micuta Alexia?

Child, multumim de intrebare, noi suntem bine acum, ambii copii au scapat de probleme si sper sa stea sanatosi, desi la noi e foarte frig, -29 erau la 8 cand am plecat la gradinita si minima a fost -36,5 in noaptea care a trecut. Sper sa nu-i scoata azi afara, ca astia ii scot indiferent de vreme si mai greu e pentru Alexia ca inca afara nu misuna si mie sa nu inghete in carut sau saniuta...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Yaia cum ai facut sa apara varsta copilului cand apesi pe data nasteri? multumesc frumos

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ATE felicitari pentru primii pasi ai iedutului!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Rebiana, gata sesiunea?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Gata de vreo saptamana, deja. A fost nespus de bine si m-a ajutat enorm faptul ca ma apucasem de invatat inca de la inceputul lui ianuarie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
noi ne pregatim de petrecerea de maine a piticei ele, ii rupem turta si o serbam de 1 an, sunt cu pregatirile un pic in urma, desi ne ducem la un restaurant, dar trebuie sa pregatesc si acasa cate ceva si sa fac un pic de curat, noroc ca vine mama la mine acum si ma va ajuta cu piticii, vreau sa ma ocup un pic si de mine.

Petrecere frumoasa maine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
azi a facut mai multi pasi spre mine, dar inca e fricoasa..o sa pun la socoteala cand va face ture de la unul la altul cum trebuie :))

Felicit Bumbitza mica!! La cat mai multi pasi cat de curand!

STANUCEL mergi pe site-uri de gen (ex. Lilypie) si selectezi varianta care iti place cel mai mult pentru a indica varsta Adelinei, salvezi link-ul si-l ascunzi aici sub forma dorita.

IRINA, sper sa se pastreze sanatosi copiii. Cat despre frigurile pe care le indurati.. astazi v-am pomenit la scoala cand, la cunoasterea mediului, am studiat despre tari unde predomina temperaturile extrem de joase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna,

Sunt mamica de pufulet de dec 2009.

E va deranjez intrand propunere de martisoare (la semnatura). Ca o idee. Va invit sa va inspirati!

Pup Iepurasii dragalasi!

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor,
va invit la o cu lapte si gogosi facute de mine...

la multe lunite Ianis Stefan, Isabella Katy,Riccardo de Nafi multa sanatate si fericire la toti iepurasi

chiar daca au implinit un anisor uni iepurasi tot urez un calduros la multe lunite...

ieri cand eram noi singure acasa adelina s-a dus la usa la frate-sau si il striga...
eu cand il strig pe baiat strig un paaaaaaul cu un "a" accentuat, iar adelina il striga "aaaaa" adica paaaul, era asa de haioasa la usa lui la dormitor,si batea si un usa, iar la usa la intrare suna frete-sau care venea de la scoala, a presimtit ea ca trebuie sa vina el de la scoala si il striga...

in fiecare zi face ceva nou, e greu ca nu am cu cine impartasi bucuria

_

Mergi la inceput