Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua toata ziua,
camy ce bine ca merg ai tai la tine, cred ca esti fericita...pupam Flaviuselu matinal
magda nu stiu ce sa-ti spun, nu ma pricep...sper sa gasiti solutia cea mai buna
shine o sa se obisnuiasca piciurelul, am auzit ca la inceput ii mai greu, pana se obisnuiesc...apoi prinsi cu jocuri, cu copii, uita ca-s singurei...
lady un pt rezultate bune.....burtica, mda, cunosc si eu....una de gravida de 5 luni
si eu voi merge peste o luna sau doua la testul papanicolau, cazu ar fi de cand tot zic
apropo, eu vreau poezii

eu de la 11 pana la 13 am fost afara cu David, o vreme superba, buna de plimbare...apoi papica la pranz si somnic....si copilu si mama
eu acuma m-am trezit, David inca mai doarme...

a invatat sa faca ca si magarul, sa bata palma cu tati si sa dea noroc...intelege aproape orice ii spun sa faca......dar nu spune nici un cuvant ...numai pe limba lui, asa vb incontinuu...
2-3 sapt am ,ascuns' si noi olita....sa vedem dupa aia cum va fi...

cam atat de la Oradea...deocamdata...
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Daca atat este de la Oradea, am preluat eu legatura ...La noi la Piatra Neamt...nu prea stiu cum a fost astazi, ca am stat toata ziua in casa si am jucat remi on line cu sotul, el la calculator, eu la laptop si abia astept sa-i culcam , ca apoi mai jucam .
Ne-am dezlipit cu chiu cu vai, ca sa mergem sa-l luam pe Razvan de la gradinita , astazi a fost cuminte, a raspuns la lectie si a luat bulina rosie si-i promisesem dimineata ca maine il ducem la gara sa "observe " trenul ( asa spune el)toata saptamana au vorbit la gradi despre transportul feroviar si le-au spus sa mearga sa observe trenulSaptamana viitoare " observa " avioane, elicoptere ( sper sa nu ma puna Razvan sa-l duc la aeroport ), oricum trebuie sa duca avioane , elicoptere de jucarie sa le observe in miniatura .In concluzie am ajuns in seara asta la gara si a vazut trenul...foarte incantat, i-a placut si mai vrea si maine .

My Ladysi eu tot aman controlul asta de doua luni, trebuie sa merg si eu , trebuie sa fac si o colposcopie, ca am avut o rana pe col si nu mai stiu acum cum este treaba pe acolo.Felicitari ca tu ai reusit sa-ti iei inima in dinti si sa mergi .Foarte bine.Poezii vreau.Nu cred ca ar deranja pe cineva

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

preiau legatura la timisoara si imi doresc si eu poezii!

A-driana, eu am nu copilul! El a ras si s-a simit bine.

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

A-driana, eu am nu copilul! El a ras si s-a simit bine.

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Preiau legatura.la bacau e frig si ceata...
iar eu rad de sunny...tu de ce plangeai mama?nu era grupa si pentru tine?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Nu Lady, plangeam ca nu am incaput in patut...
Las ca rad eu in curand de tine cand o sa vi "acasa" si ne povestesti cum ai lasat-o pe Becca la gradinita...

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

legatura la Brasov

...nici nu mai stiu ce voiam sa spun.....aaaa...eu nu mi-am facut nici un test sau control de cand am nscut desi stiu ca trebuie, e musai....

e super...super fain cu mami si tati la mine...desi tata nu se simte f bine...

Va pup, un we fain!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

'neata

am venit cu , capuccino, ceai de fructe cu miere si lamaie siiiiiiiii ciocolta cald....eeeeeeee...ce ziceti????
veniti?????????

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Noi am expediat CD; rezultatul saptamana viitoare !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
magda

eu acuma fac mancare de linte cu piept de pui....sunt tare curioasa ce va iesi....ca nu pot pune nici ceapa, nici afumatura...si am facut-o dupa cum am crezut eu ....vom vedea ce va iesi...

un we superb va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput