Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Magda... sa fie intr-un ceas bun! asa ma bucur cand mai aud o veste buna despre copilasi bolnaviori... sunt convinsa ca minunea ta cu ochisorii aceia atat de patrunzatori se va face bine! ah..ce te-as tine in brate..sa te incurajez...sa stii ca sunt langa tine!
Gata...am terminat curatenia.... in sfarsit...am mers si prin oras, maine trebuia sa merg 2 zile la Cheile Gradistei..dar vin parintii mei la mine...abia astept, tata care este f bolnav vine la noi, nu a mai fost de la botezul lui Flavius..
In rest...nu stiu ce sa spun..ma apuc sa selectez cateva poze, sa scot pt "cartea bebelusului" sa le lipesc..si pt o rama fain "my first year"... am scos azi cateva dar bine ca am scos doar putine, ca mi-am dat seama ca trebuie sa fiu putin mai atenta la unele detalii.
V pup, o seara super faina!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
buna dimineata...sunt cheauna de cap am zis eu ca daca il laud pe Fla il deochi ..s-a trezit la 4:30 azi si acum a adormit ..fain...super fain...
..cred ca azi o sa-mi manance urechile pana vin ai mei...
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
cine are nevoie de tare???? ca am pt toata lumea
magdaz_ina spune:
Imi puteti recomanda o firma de curierat pentru expedierea CD la clinica din Germania?
Noi suntem din Alexandria, Teleorman.
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
vias spune:
Magda nu stiu, pot doar sa ma interesez....
sunshine2009 spune:
buna fetele,
magda, ce anume trebuie exact sa trimit si unde? poti sa-mi trimiti pm cu mai multe date daca vrei! eu cunosc numai clasicele atlasib si pletl, dar nu stiu daca merg asa de departa in romania, respectiv nu stiu unde trebuie sa ajunga aici.
noi azi dimineata am fost intr-un fel de rgadinita, unde acuma la inceput a stat o jumate ed ora, si de spatamana viitoare incercam o ora. sa vedem cum merge. In functie de asta vedem cum marim numarul de ore. i-a fost bine, a ras tot timpul si s-a jucat, au zic educatoarele. dar cand l-am lasat acolo, asa am tras o boceala...n-aveti idee. e cu totul altceva decat cand il las acasa cu bunicu ca sa merg la servici 10 ore...
harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
allexa06 spune:
Salutare ! Hop si eu pe aici Camyeu vreau o cafea .Cred ca abia ii astepti pe ai tai, mai ales ca tatal tau nu a mai fost de mult la voi...
Magdama bucur pt voi, pt raspunsurile pe care le-ati primit, va tin pumnii, o sa fie bine !
Getik- dar ce-ai patit mama, ai racit ?Ai grija sa nu se imbolnaveasca si Ari.Sanatate multa.
My Lady- pe unde esti ?nu mai zici nimic, poezii nu ne mai scrii...
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
buna tipelor....
ieri am fost si eu de mi-am facut controlul de un an...
380 lei in total
control gineco, ecograf, control mamar si ecograf mamar, plus testul PAP, papa nicolau adica!
control ok..in genere.
pentru sani mi-a recomandat un tratament naturist pt un an deoarece se inflameaza cand sunt la menstra, pentru a preveni complicatii ulterioare.
mi-a spus ca nu e nimic anormal ca am un san mai mare si unul mai mic, aveam eu piticii mei
si am intrebat care e diferenta intre mamograf si ecograf mamar..si a spus ce ecograful mamar e mai performant si in curand se va scoate mamograful, plus ca te si radiaza, cel din urma!
si mi-a recomandat sa fac mult sport, spre rusinea mea..sa pot scapa de unele reminiscente ale nasterii, adica "brutica".cum da caldura, la sala...
Rebecca e ok, facem analize acum la inceput de martie..sa vedem cum stam cu fierul, calciul si anemia plus inceputul de rahitism.nu prea vrea sa manance cum trebuie, iar laptele nu il vreadecat daca e cu ceva...simplu neaaaah!
de la fierul pe care i-l dau mereu e ..mai am 2 zile si apoi facem doua sapt de pauza si urmeaza iar!
un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti voi!!
ps:alexxa, poezii poate de luni, daca va plac, mai postez...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Multumim pentru ajutor!
Am mai aflat cateva informatii despre posibilitati de expediare, urmeaza sa luam decizia finala.
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Multumim pentru ajutor! Am mai aflat cateva informatii despre posibilitati de expediare, urmeaza sa luam decizia finala. Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
ma bucur, eu nu ma pricep!"nu stiu din astea, nuuuu stiu"
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |