Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}
Raspunsuri - Pagina 16
gabitza35 spune:
cu afumatura inteleg,dar cu ceapa ce ai,de ce nu pui la linte?
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
vias spune:
si eu ii dau ceapa lui Flvius...mananca cepa chiar si gaola..si-i place la nebunie..![]()
si eu am facut ciorbita de pui cu galuste si a papat f bine, 2 galusti cu carnita...tot..cam o portie de adult..
...pt mai tz am facut pilaf...cu legume si piept de pui..sper sa pape la fel de bine, mai ales ca Fla nu mai papa pasat, nu mai vrea...a inceput sa-mi arate ce-i place si ce nu...prefera para..dar nu mai vrea banana..a inceput sa pape f bine biscuiti..
Mai papa f bine si cereale...siiiiiiii ma omoara cu laptele...cere f mult lapte...e indragostit de biberon...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
diseara ma duc la bal mascat, undeva la Moeciu 
..Pustache va fi un arab...si eu sotie de arab ![]()
![]()
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
si David mananca ceapa, adica ii pun in mancare...eu nu pot manca ceapa, din cauza colecistului...
asa ca eu gatesc fara ceapa...cand ii fac la David separat atunci lui ii pun ceapa....
asta-i ,povestea cepei' in familia noastra ![]()
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
ups....uitasem!!!

My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunshine2009 Nu Lady, plangeam ca nu am incaput in patut... Las ca rad eu in curand de tine cand o sa vi "acasa" si ne povestesti cum ai lasat-o pe Becca la gradinita... harnici la de 14 luniCresterea in greutate Perioadele de crestere |
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
distractie placuta, Camy!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
'seara fetele,
Camy distractie placuta! Eu voi merge pe la inceputul lui martie candva, cu fetele, adica cu prietenele mele mamici de aici, ca exista asa numitul "Weiberfasching" = carnavalul ia o pauzarilor
De-abia astept, ca am peruca si legging sexosi rau cu optica de piele. Sper ca pana atunci sa se mai duca vreo 2-3 kg, dar speranta moare ultima....
Pentru ca asta seara am pacatuit la dieta cu mancarea copilului, adica mere in pijama cu sos de vanilie...
n-am mai mancat de cand am fost noi mici, si cand le-am facut s-a ridicat usor mirosul de vanilie si scortisoara...
va las si pe voi 

harnici la
de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
'neatzaaaaaaaaaa natiune...vin si io cu o intrebare ca sa imi lamuresc sentimentul, usor confuz:daca careva ar avea o problema serioasa si cineva care nu face parte din odiseea noastra ar intra sa iti dea un sfat, sa faca o recomandare, voi celelalte, altele decat cea cu "serios issue", ati da ochii peste cap si v-ati irita la culme admonestand persoana cu sfatul ca cum de si-a permis sa intre la odiseea noastra sfanta, peste noi si sa isi mai permita sa dea si sfaturi???
voi nu mai cititi si alte odisei?
suntem bine noi, mai avem doua cuvinte la activ:pipi, apa!
in rest...ne jucam cu nervii lui mami la greu