FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
hello people
kemskaia,nu stiam ca e iar Pastele in aceeasi zi si la ortodoxi si la catolici.
si dr.K m-a lasat sa bat campii cu Pastele ortodox si Pastele catolic...probabil si el era la fel de "informat' ca si mine.
diana,felicitari ,sarcina usoara si bebe la termen.
alinuk,Doamne-ajuta sa fie cu reusita.
eu am luat Omega3 si Vit.C inainte si in perioada FIV.
si o sa iau si la FET.
adino,zurlie esti femeie.
pacat ca nu mai traieste Monti...ca pe onoarea mea daca nu il intrebam.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
samira33 spune:
desiderio,rezultatul nu stiu cum sa-ti spun cum arata...pe mail mi-a spus dr. doar ca rezultatele sunt ok...probabil vom primi rezultatul pe hartie cand vom ajunge la Buda in Aprilie.
profilul de trombo mi l-am facut de capul meu...din pacate medicii decid sa acorde importanta trombofiliei abia dupa cateva proceduri esuate.
asa ca eu am decis dupa FIV 2 sa fac toate analizele de trombo..si mi-a iesit balaria aia...balarie care a schimbat fundamental tratamentul de stimulare.
ca o parere personala,daca nu ai facut analizele de trombo...fa-le fara sa astepti recomandarea unui medic...mai bine dai acum 1000 roni pe ele decat sa ratezi vreun Fiv sau mai rau -sa pierzi vreo sarcina din cauza trombofiliei.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
atelocin74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana-tm Stiu ca nu am scris pe acest forum pana acum, dar v-am urmarit discutiile. Va rog , daca se poate sa mai adaugati o reusita a dr. Zadori. Azi, ziua 14 de la transfer, am facut beta HCG , rezultat 518,82. |
Dianaaaa , Felicitari !!!!!!
diana-tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui atelocin74
Dianaaaa , Felicitari !!!!!! gyongyi Badyguarzii & Florile |
Nimic nu ar fi fost posibil fara D-zeu si fara d-voastra.
Va iubesc,va ador, va multumesc.
Toate fetele care vor copii trebuie sa stea macar 2 zile la d-voastra, barza aia de sus de la lustra poarta noroc.
adc spune:
Si-o fi zis sa te lase sa te bucuri ca "fereastra" aia nu pica de Pastele catolic si sa ai alte emotii
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 si dr.K m-a lasat sa bat campii cu Pastele ortodox si Pastele catolic...probabil si el era la fel de "informat' ca si mine. |
samira33 spune:
posibil si ce zici tu...da' mai degraba inclin sa cred ca nu il intereseaza astfel de amanunte...si m-a crezut pe mine pe cuvant.
oare o fi trecut criza de Estrofem si Cycloproginova din Romanika???
s-or gasi in farmacii???
oricum ii scriu iar doftorashului saptamana viitoare sa-mi spuna ce are de gand sa-mi prescrie la FET...ca io tre' sa mi le procur din timp de pe alte meleaguri mai preitenoase daca e cazu'...si tre' sa le am oricum in frigi cu minim o luna inainte...pentru linistea mea psihica
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
flory_ana spune:
salut desiderio,
si eu voi fi la Budapesta pe 23 martie pentru primul meu FIV cu dr. PK.
Eu trebuie sa fiu acolo la 11 dimineata. Tu la ce ora ai programare? Sper sa fie cu noroc!
Tinem legatura si poate stam si noi la o cafea.
Numai bine!
flory_ana spune:
Fetelor v-am tot auzit discutind despre valorile HCG dupa FIV.
Cum pot afla valorile lui dupa tratament?
Trebuie sa fac niste teste de singe, ca nu as vrea sa astept pina la un test de sarcina normal dupa 14 zile.
Bafta multa tuturor care in perioada asta se pregatesc pt. FIV!!!
Sa speram ca teoria cu primavara, cind reusitele sunt mai multe, va fi valabila pt. toata lumea.
desiderio spune:
flory_ana eu am programarea la ora 13.00. dar este doar prima consultatie si apoi ne intoarcem acasa. dar oricum tinem legatura.
numai bine
alinuknuknuk spune:
buna fetelor!
Atelocin74 cum pot intra si eu in contact cu tine?
nr. de pe prima pagina mai este valabil? te pot suna?
ti-am trimis un email, dar nu am primit inca raspuns