FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 4
kemskaia spune:
pastele catolic e in aceeasi zi cu cel ortodox si anul asta :)
deci, in 24 aprilie, sarbatorim impreuna.
alinuk, dragutza, multa bafta!
desiderio, sa fie cu noroc!
diana-tm FELICITARI!!!
succes tuturor!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
tannoo25 spune:
samira, pai rezultatul asta e un fel de Oscar
diana-tm, felicitari si sarcina usoara
alinuk, vad ca te-ai hotarat deja; sa fie incercarea norocoasa
miha2004 spune:
alinuk,, pt cazare incearca la Gyongyi are internet si satelit, si eu am primit acelasi tratament ca rine incepe sa le iei ajuta , tinem pumniii sa fie fiv-ul norocos si sa te intorci acasa graviduta
desiderio, sa fie cu noroc!
diana-tm FELICITARI!
diana-tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk Buan Diana!!! ce incurajator pentru mine! sarcina la termen cu bebe si mami sanatosi iti doresc!!! ce probleme au fost la tine? |
LA MINE SUNT AMBELE TROMPE OBSTRUATE ISTMIC (la intrare in uter, deci fara sanse de desfundare).
PRECIZEZ CA ESTE PRIMUL FIV, SI SE PARE CA ESTE SI INCUNUNAT DE SUCCES.
diana-tm spune:
MIHA, NOI DOUA NE-AM CUNOSCUT RECENT LA GYONGY.
SA FIE CU SUCCES FIV 2, SI I-TI FAC SI TIE O CACIULITA DE BEBE CUM AM FACUT-O PE AIA ALBA CAT AM STAT LA GYONGY.
alinuknuknuk spune:
Multumesc Miha,Doane Ajuta!!!
i-am dat un mesaj la Gyongyi, astept sa imi rasp pe email..daca nu, maine o sun.
tannoo salutari , pentru tine salutari cu dedicatie..ca esti singurel printre atatea femei..si rezisti minunat, ce fac sotia si bb? stiti ce sex are bb?
desiderio spune:
samira33, iti multumesc pentru raspuns si felicitari pt rezultatul tau. e un pas f. imp.
desiderio spune:
samira33, rezultatul cariotipului il primesti detailat sau doar ti-a ai primit mail de la PK ca este totul in regula? am vazut la semnatura ta FVL pozitiv, heterozigot-gena 1691A ai facut inainte analizele acestea in Romania?