FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 6
claudia_prea spune:
Buna fetelor!
Este al treilea mesaj pe care-l scriu, sper ca macar asta sa apara.
In viteza mea, uitam sa ma loghez, ieseam imediat dupa ce scriam si doar vedeam ulterior ca nu a aparut mesajul.
Noi ne-am hotarat sa mergem cu masina chiar si la prima intrevedere cu PK, si a ramas pentru inceputul lui mai. Pana atunci vreau sa fac si analizele de trombofilie, sa merg cu ele la PK in cazul in care este ceva sa discutam.
Samira, in ce mod ti-a afectat trombofilia tratamentul de stimulare?
Ma bucur ca a iesit cariotipul ok, v-ati luat o piatra de pe inima.
Va pup, o zi buna!
atelocin74 spune:
[quote]citat din mesajul lui alinuknuknuk
buna fetelor!
Atelocin74 cum pot intra si eu in contact cu tine?
nr. de pe prima pagina mai este valabil? te pot suna?
ti-am trimis un email, dar nu am primit inca raspuns
[
/quote]
alinuknuknuk, ai un PM de la mine.
armi_ana spune:
intrebare intrebatoare!
de ce este asa de ieftin MENOPURUL in Ungaria? ieri am luat de la Szeged de la farmacia din TESSCO 3 cutii de Menopur la incredibilul pret de 79470 forinti adica putin peste 1200 lei. e ceva in neregula? este produs in Ungaria nu in Danemarca ca cel pe care il gasim la noi. nu i-am scris lui K despre asta dar sper sa fie ok.
voi ce stiti despre Menopurul unguresc? si e Menopur nu Merional?
adc spune:
3 cutii de menopur asta insemnand cate fiole? Daca sunt 15 fiole este exact pretul scris pe prima pagina.
Eu una m-as mira ca Menopur sa fie mai ieftin in Ungaria... nu conteaza unde e fabricat, brandul e tot ala.
DaniellaSM spune:
Buna Samira,
sunt noua pe forum dar veche in citit Forumul , am inteles ca in Aprilie pleci la Szeged nu stii daca pe perioada de paste muncesc , eu ar trebui sa fiu acolo pe 18-19 , daca ai mai multe detalii te rog sa mi spui si mie , am avut pina in prezent o sarcina ectopica , ambele trompe operate,si sunt la al 4 Fiv (2 in Londra nereusit ,1 in Szeged nereusit )-embrioni super la 2 saptamani totul e un super negativ , sper la nr. 4. Bafta tuturor !
aristica spune:
samirutaaaaaa daca Menopur X 10 fiole = 790.16 RON, ai idee cat costa Merional x 10 fiole? ...tot in lei, sau euro, please
...ca n-as vrea sa arunc banii si pe menopur la IA
Nu am luat capitolele din urma, dar Laura (mami_vreau) a aparut?
adipapazi e ok cu Ana si Ioachim?
BoboMoom? pruncul e bine?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
Au, sorooo, te duci in aprilie sa iei acasa fulgii??? Sa-ti zic una din folclor: o tipa, acum cateva zile a luat acasa 3 fulgi de nea, blasto - ziua 9 de la crio-et, beta de 58 si ceva - luni, sapt. viit. vede cate inimi bat in abdomenul ei .... mama lor de sosoni, ca e musai sa ti-i dau (o pereche roz, o pereche bleu). Cum mi-au ruginit ideile alea de progestoron injectabil, intreb si eu, aici: la IA se face progesteron injectabil? De unde se cumpara? De la turci? ...sau am informatii expirate de mult, tare de mult...(am iubit o mica fataaa, era, viata mea si se numea: Ana!...ce nume simplu....)
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
claudia,la primul Fiv cu PK nu aveam profilul de trombo facut si am avut 18 zile de AC,apoi Merional etc etc.
la al2lea FIV cu PK aveam profilul de trombo facut si nu mi-a mai dat AC-acestea fiind interzise in cazul FVL si obligatoriu am facut Clexane inca din preconceptie...in rest,schema de stimulare a fost tot cu Merional si Cetrotide.
danielle,nu stiu sa-ti spun exact programul clinicii...stiu cu siguranta insa ca in saptamana urmatoare Pastelui se lucreaza.
aristico,o fiola de Merional costa 30 de lei la ungurashi...deci chiar faci e economie considerabila.
daca ai deficit de faza luteala faci PRG inj si la IA.
il poti cumpara din Turcia,Germania,Italia,Austria-cu DHL,ti-l trimit acasa.
stiu de reusita amicei tale ca va citesc si pe celalalt forum...de fapt stiu de reusita ei si de pe acest forum.
va pup si ne auzim.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adipapazi spune:
aristica, pai uite poze cu ana si ioachim!te pupi dulce.http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/
stie cineva ce face mocanitza?