FIV in Ungaria 125

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,fata draga,tot e bine ca tu mai visezi la Fiv-urile alea 5 decontate de statul roman...eu nici macar asta nu mai fac...ar fi sperante inutile.

o zi buna tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai visez, ca sunt contribuabila la bugetul Romaniei...de ce sa nu visez, ca atat mi-a ramas

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

Mada81lina, vad ca esti din Timisoara ...
Unde ti-ai facut tu analizele pentru trombofilie ?

Din pacate, am si eu 2 sarcini oprite in evolutie si sunt suspecta de trombofilie.
Ce dr. hematolog te urmareste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

[quote]citat din mesajul lui martinel

alinuk, eu sunt mai zapacita de felul meu, dar cred ca maine mergi pt stabilirea tratamentului pt fiv, sau... eu azi am fost ( sunt z3), aveam un chist destul de mare, mi s-a facut punctie la el, mi s-au facut analizele de sange , rezultatul mi l-au dat rapid si mi s-a stabilit schema pt stimulare. merional+gonapeptyl + o gramade de vitamine .daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma intrebi.bafta multa maine!
[

/quote]

Cristina stai linistita ALINA e pe mine mea,,,,,,o rezolv eu ,,,mai exact este deja rezolvata !!! .Mai multe detalii o sa va de-a ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

aristica, dar oare ungurii dau FIV-uri gratuite ? ca nici asta nu stiu

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Draga Madalina ,
asa este cetatenii machiari(mai exact femeile care au cetatenie machiara ,PT . CA FEMEILE SINT SUPUSE UNUI TRATAMENT HORMONAL) asa cum ti-au mai raspuns si fetele au dreptul la 5 Fertizari in Vitro .
Nu vreau sa te dezamagesc dar TU ,nu o sa beneficiezi gratuit chiar daca sotzul tau are cetatenie , ar trebui sa ai si tu la fel carnet de sanatate ,,,ca sa ai ar trebui sa fii cotizat , si asa eventual dupa 6 luni poate ca ai beneficia.
Cel mai bine ar fii sa se intereseze sotzul tau, care ar fii demersurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Pai buna seara mai fetelor si tie Tannoo,

ajunsei cu noaptea in cap si am trezit toata pensiuneadar draga de gyongyi nu s-a suparat.

am fost si la control, dr. mi-a zis ca-s ok la prima consultatie si mi-a dat "doza" de medicamente pana luni cand merg la o noua evaluare.

ca tratament:
gonapeptyl incepand de azi, fac in fiecare zi pana luni
gonal F incepand de maine pana luni
merional incepand de sambata pana luni

Luni merg pentru teste de sange si pentru o noua eco ca sa stabileasca ce iau in continuare.

Am gasit o groaza de romance aici, si trei dintre ele sunt ca si mine in Z1 de stimulare, deci voi avea companie pe deplin.

Martinel tu unde faci FIVul ca nu mai stiu.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

am uitat de Aspirin C, pe care am vazut ca oricum il au toate fetele

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Alina , Martinel tot la noi la clinika vine doar ca ea este pacienta D-nei Dr Krizsan , si o sa vina vineri adica miine la clinika .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

viotimis, analize trombofilie am facut la Synevo. Daca vrei lasa-mi pe pm o adresa de mail, si iti trimit lista completa.
atelocin74, se va interesa sotul, desi fac o parelela cu Austria, unde fina mea este casatorita cu un roman, ce a primit ulterior cetatenie austriaca, ea nu lucrat sau contribuit in Austria, si totusi, pe asigurarea medicala a sotului a avut parte gratis de medicamente/tratament pt infertilitate in Austria, plus gratis nastere etc acolo. Fara sa fi contribuit nici macar o zi in Austria cu nimic, si fiind cetatean roman (ea nu are cetatenie austriaca).
Ah, plus ca primeste bani de copil, alocatie, la fel ca si orice femeie cu cetatenie austriaca, si asta doar pt ca sotul a contribuit.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Alina nu cumva Aspirina protect si vitamina C ?

Mergi la inceput