FIV in Ungaria 125

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

da Gyongyi asa-i

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Fetelor cu FIV in Ungaria, faceti careva FIV la Semmelweis University, Division of Assisted Reproduction, sun indrumarea prof Urbancsek? Sau stiti pe careva care a facut acolo?Am nevoie urgenta de cat mai multe informatii, ca sa decid unde sa incep procedura FIV.
Timpul nu mai are rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Madalina, Kaali are contract cu mIn. Sanatatii, in legatura cu asigurarea ta trebuie sa intrebati concret si daca e cazul sa faceti pt. tine un contract individual de snatate, de stat si atuncea si tu primesti card numai ca trebuie sa virati banutii in fiecare luna separat pt. tine. dar toate nelamurilele sa intrebati la clinica, medicii nu prea sunt la faza cu legile mai degraba personalul, secretara.

Littlegirl, eu am auzit de clinica asta dar nu am avut niciocunostinta care a fost acolo, stiu ca e departamentul spitalului de stat, nui ca la o institutie privata ca Kaali care are contract cu statul. posibil ca au reusite dar cele mai multe reusite in UNgaria au inst. Kaali unde toate fetele de aicea umbla, si daca te ajuta sa decizi toate analizele facute acolo suntaceptate la kaali. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

buna.
scriu pt prima oara pe forum,am emotii mari,si merg pt primul control la szeged pe 11 martie.VINE CINEVA ATUNCI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

nu prea stiu cum sa iau legatura cu voi si cum purtati voi discutii.poate cineva sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

buna.
scriu pt prima oara pe forum,am emotii mari,si merg pt primul control la szeged pe 11 martie.VINE CINEVA ATUNCI?

buna luisianadsd , vreau sa fac si eu FIV la Szeged dar nu am facut nici un pas pana acum.
Tu cum ai facut? ai corespondat cu medicul pe mail, sau ai sunat direct la clinica?

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Dragoste777, am vazut si eu ca fetele de p-aci is la Kaali, am si corespondata in toamna cu P Kovacs, dar am intalnit pe cineva de la mine din oras care are 2 gemeni conceputi la spitalul de stat, si parca am prins curaj, pentru ca la ei tot infert masculina era...ma atrag urmatoarele: experienta lui Urbancsek, faptul ca apartine de univ de medicina, ca fac cercetare si nu in ultimul rand pretul, care e cu 700 Euro mai mic decat la Kaali. Dezaavantajul este ca nu accepta analize hormonale facute in alta parte, mai mult, dupa ovulatie trebuie sa fii prezenta la laboratorul lor din 2 in 2 zile pentru dozarea progesteronului.

De aceea mai caut pareri...ca din aprilie sa iau calea Budapestei, spre stat sau spre privat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

nu prea stiu cum sa iau legatura cu voi si cum purtati voi discutii.poate cineva sa ma ajute

primele 10 mesaje sunt moderate si din cauza asta apar mai tarziu... scrie repede cateva mesaje scurte ca sa scapi de moderatie dupa care mesajele tale vor aparea in timp real

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

buna girl
inteleg dilema ta, si daca ai facut socoteli si acolo e mai ieftin, eu asa am stiut ca tarifurile sunt foarte asemanatoare, dar hormonalele nu sunt mult, mai degraba punctia, et, Icsi, eventual daca ai lista de pret sa le zici altor fele de aici poate ajuti pe cineva.
daca stii maghiara asi putea sati ofer niste websituri unde scriu fede de acolo care ulbla la SOTE unde Urbencseb este.
nu stiu cu ce sa te ajut altceva ce te intereseaza.
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

luisianadsd, scrie cele 10 mesaje si activeaza-ti PM (private messages), asa aflam noi nr de telefon ale celor cu care ne intalnim realmente). bafta!

Mergi la inceput