FIV in Ungaria 125

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

alinuk, eu sunt mai zapacita de felul meu, dar cred ca maine mergi pt stabilirea tratamentului pt fiv, sau... eu azi am fost ( sunt z3), aveam un chist destul de mare, mi s-a facut punctie la el, mi s-au facut analizele de sange , rezultatul mi l-au dat rapid si mi s-a stabilit schema pt stimulare. merional+gonapeptyl + o gramade de vitamine .daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma intrebi.bafta multa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

madalina
daca sotul tau este angajat indiferent daca este cetatean roman beneficiati de 5 fivuri gratuite si medicatie recompensata. sotul trebuie sa fie angajat de mai mult de 6 luni ca sa beneficiati de 5 fivuri gratuite. cand mergeti la clinica merget cu cardul de asigurat unde verifica daca se vireaza banii corect si apoi iti fac programare pt. fivul gratuit, tre sa astepti cate va luni 2-3 dar merita si pana atunci oricum fac investigatii medicatie, AC, etc.
asa ca cand mergeti la prima consultatie sa mergeti ca asigurati si sa prezentati cardul TAJ sau TB kartya.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

dragoste777, iti multumesc din suflet pt informatie. Da, sotul este angajat de mai mult de 6 luni, si da, are un card de sanatate, unde sunt puse niste stampile lunare, de fiecare data cand firma plateste contributiile. Aici e mereu ok, firma este unde f mare, filiale in mai multe tari. Oricum am zis ca asteptam pana la vara sa ia cetatenie, asa poate impresionam mai mult :), si mergem la Kaali.Cand va fi angajat, va primi si un alt card de sanatate, caci din ce zice el, cardul lui de sanatate, nu seama cu cel al colegilor unguri. Este diferit, din cauza ca el nu este cetatean. Chiar vroiam sa facem FIV in toamna, numai bine rezolvam pana atunci.
Multumesc mult, esti f bine informata.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Madalina, fivurile decontate de statul maghiar pun conditia sa mergi la clinicile de pe lista agreata de ei. Si din pacate kaali nu este pe lista, stiu pt ca atunci cind am fost acolo era un cuplu care se interesa de acest subiect (anul trecut in nov). Da un email sa intrebi, poate s a schimbat. Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mada81lina, scrie mail la clinica la kaali. intai povestesti de ce nu ramai insarcinata si ceri o consultatie, apoi precizezi treaba cu cardul sotului si intrebi de compensare. cand am fc fivul la kaali budapesta, era o tanti romanca stabilita acolo si le facea gratis, sotul avand o situatie asemanatoare cu a ta.bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

adipapazi multumesc Noi la Kaali Budapesta, la doctorul Kovacs am fost deja, anul trecut. Am avut prima intalnirea, ne-a luat in evidenta, au acolo analizele noastre, stiu de cazul nostru tot. N-am mai continuat cu procedura FIV, ca m-am pus sa-mi fac analizele de trombofilie, am descoperit mutatiile din semnatura, m-am interesat de tratament etc. Apoi de la 1 ian s-a introdus legea cu dubla cetatenie, si de aia am zis sa vedem ce e cu ea, daca sotul tot contribuie acolo.
Ok, ii spun la sotul sa ii scrie un mail la Kovacs, oricum numai sotul scria mail-uri sau vorbea, ca stie limba

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

oh Mada ce noroc, ai vazut ca Dumnezeu va indruma viata in asa fel incat sa ajungi la bebele visat
O sa vezi ca o sa reusesti asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mada 5 fiv-uri moca...asta-i mana cereasca! Noi, romancele cu soti romani, contribuabili in Romania, doar visam la asa ceva Iti dai seama ca la 5 fiv-uri scapi, in primul rand de stresul: "Asta e ultimul fiv", sau "Nu mai sunt bani"...parca altfel te duci fara grijile astea si din 5 incercari, va umpleti casa de copchii By the way:adi cum e perechea Ana si Ioachim?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alinuk te dozasi? Stii ca-s cu ochii pe tine de la OATS

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

Alinuknuknuk, felicitari pt cariotip si multa bafta acum ca esti in focuri. Sa ne tii la curent cu evolutia ta.

Mergi la inceput