FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 15
aristica spune:
alinuk dar poti recolta in ziua 2 sau in ziua 3. Lasa gandurile astea total aiurea, ca tu trebuie sa pleci cu gandul doar la nume de bebici, culori pentru amenajarea camerei copilului...
mada nu stiu ce sa-ti spun, dar sper sa beneficiezi si tu de fiv-urile gratuite de la unguri, prin prisma sotului
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mada81lina spune:
aristica, dar oare ungurii dau FIV-uri gratuite ? ca nici asta nu stiu
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
joannaalx spune:
madalina....din cate stiu eu cuplurile maghiare infertile beneficiaza de 5 fiv-uri gratuit....nu stiu daca se poate aplica in cazul vostru dar merita sa te interesezi....bafta
alinuk......tin pumnii sa fie totul bine si rezultatul sa fie bb
adc spune:
Cu siguranta in Ungaria anumite cupluri beneficiaza de un nr de proceduri FIV acoperite de asigurarile de sanatate.
Care sunt conditiile pt asta ar trebui sa stie cei de la clinica din Szeged. Cine stie, poate exista o conditie ca amandoi sotii sa fie rezidenti in Ungaria, sau poate nu. Poate ca depinde doar de tipul asigurarii pentru care sotul tau cotizeaza ca angajat.
Banuiesc ca demersurile nu sunt chiar usoare si ca e nevoie de ceva timp pana ti se aproba dosarul, in orice caz numai din Ungaria poti afla raspunsul.
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana-tm Ai facut bine ca nu faci fiv cu el. Eu am vrut initial sa fac cu el pana am auzit de multiplele lui esecuri. Eu m-am operat in sept la dr. Craina, care este prieten cu Tau, dar nu vad o problema in faptul ca mergi la altul. |
da, pana la urma nu e o problema ca sunt prieteni, dar pe Tau il gasesti si la un cabinet privat sau doar la spital? Pe Craina stiu ca-l gasesti doar in spital, ma gandeam mai degraba la el.
diana-tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lelu
da, pana la urma nu e o problema ca sunt prieteni, dar pe Tau il gasesti si la un cabinet privat sau doar la spital? Pe Craina stiu ca-l gasesti doar in spital, ma gandeam mai degraba la el. |
Tau este doar in spital, mai merge si la clinica President( dar costuri mult mai mari). Craina e foarrrrrte bun, dar nu are timp sa stea sa+ti explice, e asaltat de femei cu probleme.
lelu spune:
citat din mesajul lui diana-tm Tau este doar in spital, mai merge si la clinica President( dar costuri mult mai mari). Craina e foarrrrrte bun, dar nu are timp sa stea sa+ti explice, e asaltat de femei cu probleme. |
ok, multumesc mult pt. raspunsuri si sarcina usoara i-ti doresc
sper sa intru si eu cat mai curand in randul gravidutelor
aristica spune:
citat din mesajul lui mada81lina aristica, dar oare ungurii dau FIV-uri gratuite ? ca nici asta nu stiu |
CU SIGURANTA!
Trimite si tu mail-uri la toate clinicile care fac fiv-uri la unguri si pune-le toate intrebarile pe care le-ai pus aici, intreaba-i ce statut trebuie sa ai (tu sau sotul, sau doar unul dintre voi), ca si daca nu beneficiezi de acelasi numar de fiv-uri gratis, poate tot ai voie sa faci macar unul subventionat, sau poate primesti reduceri la medicamente, sau analize.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
Dr Craina are si rateuri, si eu sunt unul din ele.
1. In 2009 m-a operat prin laparo de un chist ovarian si ne-a mintit (pe mine si pe sot) ca nu mi-a taiat din ovar, ca a scos doar chistul, ca ce bine a decurs laparo, etc. L-am crezut, evident, doar era dr meu...Peste cateva luni, la o eco cu alt dr, aveam sa aflu ca din ovarul operat mai am doar 1.3 cm si nu mai am nici un fel de foliculi antrali in el. Deci ovarul operat este ca si cum nu l-as mai avea. Credeti-ma ca i-am dat suficient lui Craina pt acea laparo, mai mult decat se da de obicei. Eu nu contest ca nu a luat cea mai buna decizie taindu-mi din ovar atat de mult, dar cred ca era mult mai cinstit sa imi spuna adevarul, mai ales ca stia ca voi face FIV...La FIV, evident ca ovarul operat n-a produs nimic...
2. In 30 Iulie 2010 eram la Viena la morfofetala de 22 saptamani. Acolo la bebe i s-a pus un diagnostic crunt: agenezie completa de corp calos. Eram socati si asteptam sa treaca orele sa facem RMNul fetal. Am zis sa il sunam pe Craina, ca fusese dr meu atatia ani (nu mai era dr meu, dar am ramas in relatii bune, ca am cotizat destul la el si m-a tinut minte). L-am sunat si i-am spus diagnosticul. Mi-a zis ca nu stie ce este corpul calos ...Eu conisder inadmisibil ca un dr care are atatea gravide pe mana sa nu stie ce este ala corp calos.
Sincer, dupa experienta mea cu corpul calos si ginecologii renumiti din TM, nu ma mai mir ca se nasc atatia copii cu probleme grave, nedepistate in sarcina.
Ca sa nu mai amintesc ca ecografiile i le face dr Tau; el doar ia banii...
Concluziile le trageti voi...
alinuknuknuk spune:
da mai aristicoai dreptate!!!
oricum m-am mai relaxat ca uitasem de decalajul orar si na e ok acu', am o ora in plus
va scriu maine dupa ce ma intorc de la clinica:)
oricum, o vorba buna face mult bine
Llor ce o mai face?
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011