FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 14
alinuknuknuk spune:
Merci Daniela, astept cu nerabdare sa plec.Sper sa fie intr-un ceas bun!
sa stii ca pe mine, de la prima consultatie, m-a programat pt FIV in 3 sapt.
trebuia doar sa confirm eu ca pot sa ajung in acea perioada.
trebuie sa stii ca dr. este plecat in prima sapt din aprilie, si mie mi-a zis ca nu-mi face programare atunci ca nu vrea sa raman sub atentia altui medic in lipsa lui.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
daniela76 spune:
am primit raspuns de la doctor, dar nu programare, voi suna la clinica, sper sa ma inteleg cu cineva pe acolo
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
alinuknuknuk spune:
Hei,
declar rezultate ok la cariotip si la deletiile cromozomului Y pt sot
yupiiii
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
diana-tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lelu
diana-tm am vrut sa-ti scriu PM dar nu cred ca-l ai activat Si eu fac FIV, din pacate sunt nevoita sa schimb medicul din TM deoarece mi-a propus sa fac FIV cu el dar eu am preferat sa merg la Sibiu, Vreau sa te intreb tu la cine mergi in TM? daca vrei poti sa-mi scri PM astfel nu risc sa pierd mesajul tau. multumesc si mult noroc |
Si eu am vrut sa-ti scriu pm dar zice ca nu accepti.
Eu merg la dr TAU CATALIN , e la spitalul BEGA, e tanar, dar e ok.
Dr tau e cumva Dorneanu?
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana-tm Si eu am vrut sa-ti scriu pm dar zice ca nu accepti. Eu merg la dr TAU CATALIN , e la spitalul BEGA, e tanar, dar e ok. Dr tau e cumva Dorneanu? |
Da, Dorneanu este doctorul la care am mers, si-mi pare rau ca nu mai pot merge in continuare la el, dar sti cum e cu competitia asta intre medici, nu le comvine daca mergi si la altcineva....
Pe Tau il stiu, insa e prieten cu Dorneanu. Multumesc oricum
diana-tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lelu
Da, Dorneanu este doctorul la care am mers, si-mi pare rau ca nu mai pot merge in continuare la el, dar sti cum e cu competitia asta intre medici, nu le comvine daca mergi si la altcineva.... Pe Tau il stiu, insa e prieten cu Dorneanu. Multumesc oricum |
Ai facut bine ca nu faci fiv cu el.
Eu am vrut initial sa fac cu el pana am auzit de multiplele lui esecuri.
Eu m-am operat in sept la dr. Craina, care este prieten cu Tau, dar nu vad o problema in faptul ca mergi la altul.
alinuknuknuk spune:
in seara asta plec spre Szeged
de maine incepe numaratoarea inversa si pentru mine
am deja emotii...
i-am scris dr. astept sa-mi raspunda...si chiar sper sa o faca, pentru ca meine trebuie sa fiu la clinica pentru analize.
tratamentul este stabilit in Z2 de CM sau in alta zi? rezultatele analizelor le dau in aceeasi zi?
acu o caut pe gyongyi sa-mi zica und etre sa ma duc pentru cazare.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
aristica spune:
alinuk deci a venit ciclosul?...hm, si pleci pe 24 - ca la carte
SUCCESEEEE!!!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
alinuknuknuk spune:
Doamne ajuta aristica
sper sa ajun la timp maine dimineata pentru analize...ca la cum e vremea....
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
mada81lina spune:
Fetelor, nu stiu daca este cel mai bun loc sa intreb, dar nu stiu unde sa pun intrebarea asta.
Deci: Sotul meu este angajat - inginer in Ungaria. In consecinta, firma plateste pt el contributiile acolo: sanatate, pensie, somaj etc. Are si card de sanatate, ca si orice ungur, il arata doar la spital cand e cazul, si beneficiaza de ingrijiri acolo. Ok, el a inceput demersurile de obtinere a dublei cetatenii. Suntem departe cu dosarul, si totul este ok, la vara are cetatenie.
Asa, cu cetatenie, si contributii platite acolo, m-am gandit ca poate beneficia si de alte facilitati, ca si orice cetatean ungur. Oare in Ungaria, o fi vreo lege, ca in Austria, Germania etc, de sprijinire a cuplurilor infertile ? Si daca da, oare putem si noi beneficia, chiar daca eu sunt romanca?
Daca fac o paralela cu o prietena de-a mea, el roman stabilit in Austria, s-au casatorit, apoi el a obtinut cetatenie austriaca, caci locuia de ceva vreme acolo. Ea are cetatenie romana, nu a lucrat niciodata in Austria, dar, pe asigurarea medicala a sotului, a beneficiat in sarcina de controale/analize gratis, de nastere gratis etc. Totul dupa sot.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot