FIV in Ungaria 125

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

Deci, am repetat beta azi si valoarea este 11,04, spre marea mea surprindere a crescut (vineri a fost 6,32). Ce sa mai inteleg? Daca injectia facuta a influentat valoarea de vineri, e clar ca pe asta de azi nu avea cum sa o mai influenteze, dar totusi valoare e prea mica pt a-mi face sperante. Voi ce ziceti? Mai stiti cazuri cu asa valori mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Valoarea e intr-adevar mica, dar e bb sigur (decapeptyl-ul nu contine HCG). Partea mai putin optimista e ca a crescut cam incet.
Cica www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">exista sarcini viabiale cu HCG asa mic (vezi coloana Lowest Level).
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

asb, mentine tratamentul si roaga-te intens!
tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Diana nu te-ai putut abtine, de data asta s-a vazut doar baietelul, fetita e mai mica se va vedea data viitoare
asb77 fiecare femeie produce HCG altfel, eu am o prietena, are acum o fetita,care a avut in ziua 10 bcg 12,6 alta a avut 40 in ziua 14 iar eu am avut 637 in ziua 13, difera mult de la o persoana la alta, ideea e sa creasca constant valoarea si sarcina sa fie viabila si in uter, o sa ma rog pt tine sa fie bine. repeta analiza zilnic sau la 2 zile pana te lamuresti si nu opri tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna seara, as avea si eu o intrebare, cum pot sa imi fac si eu o programare la Szeged, la clinica. Am tot trimis mail doctorului si vad ca nu-mi raspunde. cred ca daca sun acolo nu ma pot intelege cu asistentele in engleza. As vrea sa ma programez pentru o noua fertilizare si sa fie cat mai curand. Oare cat semai asteapta pentru o programare?

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala

DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

asb tinem pumnii stransi pentru tine

Diana76, nici mie nu mi-a raspuns dr. la ultimele 2 emailuri. AM sunat la clinica si mi-a rasp o asist care nu vb nici romana nici engleza, dar mi-a dat pe cineva care vb romana si am rugat-o sa ma programeze ea. A fost ok programarea. Poti incerca si tu asa.

Bafta!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Daniela76 te-am numit diana in mesajul anterior scuze

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Multumesc mult Alinuk,asa voi face si eu.Eu am mai facut un FIV acolo in 2007, dar atunci m-a programat un doctor din spitalul din Szeged, la care fusesem pentru niste analize. Foarte dragut din parte lui.
Vad ca mai ai un pic si intri in focuri, iti tin pumnii , bafta multa.

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala

Mergi la inceput

eu oricum iti multumesc pentru raspuns, am inteles eu despre cine era vorba.

Asa creste Ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana-tm
.... In interiorul sacului, a zis dr. meu de aici din RO ca se vede ca incepe sa se dezvolte " tractul vertical".

diana-tm am vrut sa-ti scriu PM dar nu cred ca-l ai activat
Si eu fac FIV, din pacate sunt nevoita sa schimb medicul din TM deoarece mi-a propus sa fac FIV cu el dar eu am preferat sa merg la Sibiu, Vreau sa te intreb tu la cine mergi in TM? daca vrei poti sa-mi scri PM astfel nu risc sa pierd mesajul tau.
multumesc si mult noroc

Mergi la inceput