FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 12
joannaalx spune:
multumesc adipapazi de sfaturi.....legat de stres la munca ink nu ma preocupa pt k sunt pe medical si mai obtin o prelungire, cred, dar cand ma voi intoarce nu stiu cum va fi pt k munca mea e destul de stresanta...noroc k mai am un baiat cu mine in compartiment care sper k va intelege situatia mea....
asb77 spune:
Hmmmmm!!! Sunt total nedumerita. Ieri, ziua 10 de la ET, Beta HCG era 6,32, iar progesteronul 16,99 ng/ml (valori normale pt primul trim de sarcina 12,26-81,80 ). Bineinteles ca mi-am facut tura de plans dupa care am scris dr, care spre surprinderea mea mi-a zis sa iau in continuare tratamentul si sa repet analizele peste 5 zile (adica in ziua 15 de la ET). Oare de ce???? E clar ca rezultatul e negativ. Voi ati mai auzit cu o astfel de valoare sa fie totusi rezultat pozitiv??? Eu nu. Nu mai inteleg nimic.
Daca ati fost careva in situatie (ati avut o astfel de valoare la beta) va rog sa-mi spuneti ce vi-a zis dr.
adipapazi spune:
asb, la mine valorile incepeau de la 5 la beta pt trim 1 de sarcina. tinand cont ca esti in z 10, cred ca e ceva la marsupiu.nu lasa utrogestanu, te implor!
asb77 spune:
adipapazi - si pe interpretarea rezultatelor de la laboratorul unde am facut analizele scrie ca daca este sub 5 este sigur negativ; intre 5-25 scrie ca rezultatul este neconcludent si ca ar trebui repetat, dat avand in vedere ca nu e o sarcina naturala, eu cred ca valoarea ar trebui sa fie mult mai mare.
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 alla, ce mai faci, fata draga? te si ne gandim mult la voi, |
nimic nou
azi duminica in familie
babysitting la nepot si apoi la masa la sorela.
in rest asteptam vremuri mai bune
asb77 spune:
alla 76 - ultimul ovitrelle l-am facut inainte de punctie, dar in ziua 3 de la ET, deci in data de 11.02 la ora 8 dimineata am facut o injectie gonapeptyl, deci inainte cu 7 zile de beta. M-am gandit si eu ca poate a mai avut efect acea injectie. Nu stiu, oricum eu am zis clar ca e negativ, dar m-a derutat decizia medicului. Oricum la dimineata merg sa reped testul ca sa "elucidez cazul".
diana-tm spune:
Draga Miha, nu am mai avut rabdare si m-am dus la eco vineri seara, in 18,02,2011.
S-a vazut un singur sac , care are dimensiunea de 8 mm. In interiorul sacului, a zis dr. meu de aici din RO ca se vede ca incepe sa se dezvolte " tractul vertical".
M-a asigurat ca pentru perioada de 4 saptamani si 6 zile (de la ultimul CM este arhisuficient ce se vede).
Abia astept sa aud inimioara, si sa vad ca e ceva in sacul ala.
Va pup pe tine si pe Marisa.