FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 11
desiderio spune:
alinuknuknuk, da si mie mi-a dat Zadori in perioada FIV-ului si Fet-ului vitaminele respective, insa dupa rezultatul negativ imi zicea intotdeauna sa intrerup toate medicamentele. eu acum nu iau nimic, de asta v-am intrebat daca sa iau ceva sau nu. dar cred ca asa cum spui si tu nu are ce sa ne dauneze, din contra. asa ca voi incepe si eu de azi sa le reiau.
diana-tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llor Buna fetelor, n-am mai scris de vre-o 3 sapt cred....dar v-am tot urmarit... Astazi am facut prima eco...am un singur bebe......crestem si ne dezvoltam fff bine...si a fost extrem de emotionant pt mine cand am ascultat pt prima data bataile inimii bebelusului meu... Va doresc din tot sufletul la toate sa treceti cat mai curand prin aceste starii minunate adc...multumesc ca te gandesti si la noi...chiar daca in z14 am avut HCG 608...uite ca am doar un bebe...deci HCG-ul asta e inselator uneori......dar cel mai imp e sa fie sanatos... joannaalx...iti tin pumnii maine...sper din tot sufletul ca ambii ingerasi sa fie ok...asteptam vesti... kemskaia...ce faci?...pe cand a doua incercare?...pupici alinuknuknuk...bafta multa... Fetelor va pup si va salut pe toate...va urmaresc in continuare si va tin pumnii... Sper ca eu, joannaalx si diana tm sa fi spart "gheata" anul asta si sa fie un an plin de reusite... _ "Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin." Gabriel Garcia Marquez |
La cat timp dupa embriotransfer ai facut prima eco?
Eu am 2 saptamani si jumatate si ma duc la eco, nu mai am rabdare.
alinuknuknuk spune:
littegril si eu am facut analizele cariotip si deletiile cromoz Y pt sot, pentru ca am vrut eu sa pun la dispozitie dr. max de info necesare pentru stabilirea cat mai corecta a tratamentului.
singurele pe care nu le-am facut sunt cele de trombofilie, de care am auzit acum cateva zile..si nu mai am timpul necesar sa le fac pana sapt viitoare, cand ar trebui sa plec la FIV.
acum pt cariotip dr. Zadori mi-a zis ca el il recomanda dupa doua FIV nereusite, dar crezi ca-mi convine sa dau banii pe doua FIVuri ca sa ajung sa vad ca am nu stiu ce probl pe care le puteam detecta de la inceput?
acum poate este exces de zel din partea mea dar macar sa am constiinta impacata (nu chiar ca-mi lipsesc alea de trombofilie).
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
kemskaia spune:
fetelor, m'ati omorat cu trombofilia asta
si am inceput sa'mi pun si eu neshte intrebari
care stiti sau ati citit si v'ati documentat...e ceva ce ai pe viata? se trateaza?
poate aparea la un moment dat?
adica eu, daca am nascut o data si a fost ok, ar trebui sa'mi fac griji pt boala asta? sau sa fac analize pt asa ceva? ca dr vad ca nu zise nimic de asta
ma gandeam si eu, cum bine zicea cineva aici, sa luam toate masurile dc tot ne apucam de'o treaba, nu?
vad ca va vitaminizati la greu...succes!
fetele cu bb, sa fiti sanatosi cu totii si sa va vedem cu burta mare, mareeee!
la noi program incarcat: fiulica a reinceput innotul, merge si la balet si intre timp mi'am 'sucit' piciorul si merg ca o babutza
cariotipul a iesit ok iar hormonalele de z3, binisor.
voi merge la incep lui marite la Zadori si dupa vedem cand facem un nou tratament, ultimul , fie ce'o fi!
va pup si va doresc we frumos!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana-tm La cat timp dupa embriotransfer ai facut prima eco? Eu am 2 saptamani si jumatate si ma duc la eco, nu mai am rabdare. |
diana, mai ai putintica rabdare, e prea devreme.
dupa 6 saptamini de sarcina (4 de la transfer) se vede inima.
pe la 5 saptami se poate vedea sacul gestational
joannaalx spune:
hello tuturor
ne-am intors de la debrecen...avem un un bb caruia ii bate inima....celalalt e doar sac fara embrion...e bine si asa zicem noi...am primit ceva medicament rutascorbin de 3 ori cate 2 pe zi pt hematom insa medicul mi-a zis k hematomul nu influenteaza sarcina buna care cik e fixata si e bine....peste 2 sapt mergem la un nou eco sa vdm ce mai face bb....
legat de stresul meu cu raceala am vb ieri cu medicul meu de aici din Ro si a zis k preventiv s aiau vit c si multe citrice...am intrebat si de oscilococcinm si a zis sa nu iau....
cam astea sunt noutatle mele...va
littlegirl spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri! am intrat direct in subiect, nu mi-am prezentat si povestea; eu am scris pe acest formul in primavara 2009, pe la diverse topicuri, inclusiv la "Am invins..."Sotul are oligospermie sevara, a raspuns bine la tratamentele naturiste, in urma primului tratament (mai 2009) am obtinut natural si o sarcina care s-a oprit din evolutie in sapt 6; de atunci avem spermograme tot mai proaste; in aprilie 2010 a fost si la urolog ff bun din Cluj-prof Coman(cred ca este si androlog), l-a operat de varicocel bilateral, iar de atunci, deci la aprox 1 an de la operatie spermograma tinde vertiginos spre 0. Alta solutie in afara de FIV nu este.
Tot acest urolog ne-a indrumat spre analizele genetice. Eram doar curioasa daca trebuie facute, daca sunt cerute de dr care fac FIV..daca in cazul in care avem rezultat+la deletii sunt sanse de a avea copilul nostru.
Cariotipul genetic la femeie indica eventualele mutatii???
viotimis spune:
Diana_tm Zadori recomanda eco dupa ce se implinesc 4 saptamani de la embriotransfer !
Daca ai putina rabdare, la 6-7 saptamani se aude cum bate inimioara !
sa fii sanatoasa si sa fie si BB sanatos !
adipapazi spune:
vai, samim ce draguta e atena! sper sa fie bine si ei. auzi? da james bonzii ce-or fi facut pan la urma?
joannaalx, eu am luat oscilococcinum 1 pe saptamana toata sarcina. decat sa racesc si sa ajung la antibiotic, mai bine un homeopat. vei avea multe decizii de luat in sarcina: majoritatea pun in balanta care risc e mai mare.oricum, inevitabil se ajunge la antibiotice in sarcina: mai o infectie urinara, mai o secretie nashpa, mai un streptococ B, un cerclaj(cazul meu). nu te panica, e voie sa iei muuuuuuuulte chestii care nu afecteaza bebele asa cum ne imaginam noi. dar foarte bine ti-a zis sa o bagi p-aia cu citricele: mancam cate 5-6 lamai cu miere/zi cand simteam ca ma ia raceala. sa te relaxezi cat de mult poti si sa nu faci niciun exces d zel cu jobul. bebele e cel mai importat! si sa nu cari nici macar o sticla de apa de 2l. in schimb, sa bei cate 4l/zi pt a evita contractiile (dizolva nush ce hormon care le provoaca).
miha2004 spune:
Diana Tm stiu ca arzi de nerabdare sa vezi bebeii dar e prea devreme, pe mine m-a chemat Zadori la eco fix la 2 saptamani din ziua beta hcg-ului, atunci am vazut si inimioara batand, stai linistita, o sa te saturi de ecografe toata sarcina, ai grija de tine si nu face efort