FIV in Ungaria 125

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

multumesc adipapazi de sfaturi.....legat de stres la munca ink nu ma preocupa pt k sunt pe medical si mai obtin o prelungire, cred, dar cand ma voi intoarce nu stiu cum va fi pt k munca mea e destul de stresanta...noroc k mai am un baiat cu mine in compartiment care sper k va intelege situatia mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

Hmmmmm!!! Sunt total nedumerita. Ieri, ziua 10 de la ET, Beta HCG era 6,32, iar progesteronul 16,99 ng/ml (valori normale pt primul trim de sarcina 12,26-81,80 ). Bineinteles ca mi-am facut tura de plans dupa care am scris dr, care spre surprinderea mea mi-a zis sa iau in continuare tratamentul si sa repet analizele peste 5 zile (adica in ziua 15 de la ET). Oare de ce???? E clar ca rezultatul e negativ. Voi ati mai auzit cu o astfel de valoare sa fie totusi rezultat pozitiv??? Eu nu. Nu mai inteleg nimic.
Daca ati fost careva in situatie (ati avut o astfel de valoare la beta) va rog sa-mi spuneti ce vi-a zis dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

asb, la mine valorile incepeau de la 5 la beta pt trim 1 de sarcina. tinand cont ca esti in z 10, cred ca e ceva la marsupiu.nu lasa utrogestanu, te implor!

Mergi la inceput

adipapazi - si pe interpretarea rezultatelor de la laboratorul unde am facut analizele scrie ca daca este sub 5 este sigur negativ; intre 5-25 scrie ca rezultatul este neconcludent si ca ar trebui repetat, dat avand in vedere ca nu e o sarcina naturala, eu cred ca valoarea ar trebui sa fie mult mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

asb77, cand ai facut ultimul ovitrelle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alla, ce mai faci, fata draga?
te si ne gandim mult la voi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

alla, ce mai faci, fata draga?
te si ne gandim mult la voi,

nimic nou
azi duminica in familie
babysitting la nepot si apoi la masa la sorela.
in rest asteptam vremuri mai bune

Mergi la inceput

alla 76 - ultimul ovitrelle l-am facut inainte de punctie, dar in ziua 3 de la ET, deci in data de 11.02 la ora 8 dimineata am facut o injectie gonapeptyl, deci inainte cu 7 zile de beta. M-am gandit si eu ca poate a mai avut efect acea injectie. Nu stiu, oricum eu am zis clar ca e negativ, dar m-a derutat decizia medicului. Oricum la dimineata merg sa reped testul ca sa "elucidez cazul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana-tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha2004

Diana Tm stiu ca arzi de nerabdare sa vezi bebeii dar e prea devreme, pe mine m-a chemat Zadori la eco fix la 2 saptamani din ziua beta hcg-ului, atunci am vazut si inimioara batand, stai linistita, o sa te saturi de ecografe toata sarcina, ai grija de tine si nu face efort

Mihaela mamica fericita de Marisa Ioana 4.01.2009

Draga Miha, nu am mai avut rabdare si m-am dus la eco vineri seara, in 18,02,2011.
S-a vazut un singur sac , care are dimensiunea de 8 mm. In interiorul sacului, a zis dr. meu de aici din RO ca se vede ca incepe sa se dezvolte " tractul vertical".
M-a asigurat ca pentru perioada de 4 saptamani si 6 zile (de la ultimul CM este arhisuficient ce se vede).
Abia astept sa aud inimioara, si sa vad ca e ceva in sacul ala.
Va pup pe tine si pe Marisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Helo,helo!
Adipapazi, cand ti-ai dat seama ca e nevoie de cerclaj?

Mergi la inceput