Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

..dar le stiu pe cele de la Subway

fetele ce router de internet aveti?
noua ni s-a stricat si iar sunt cu cablul dupa mine
musia sa luam altul...unul bun...

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Noi avem edimax. Are acoperire buna intr-un apartament de trei camere.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Si vreau sa va mai intreb daca voi ati dat vreodata infatrini-un lapte hipercaloric.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Neata
Roxana ce medic ti-a recomandat laptele respectiv ca si eu sunt in cautare de un lapte HIPERCALORIC!

o sa intreb de medicul sa vad ce parere are si daca e ok mutam pe laptic din acesta!

Sa o laud si eu me balerina mea...am trecut de pragul celor 6 kg avem chiar mai mult, 6050g!

La Brasov a fost o mancacioasa dar din pacate ne-am intors cu ea racita, asa ca acum e pe antitermice, vestea buna e ca a cedat tempteratura!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Ce mai faci, mami? Macar te-ai odihnit si tu la Brasov? Ma bucur tare mult ca a fost papacioasa Maria. S-o tina tot asa si sa -i trecaa repede raceala.

Mergi la inceput

Rodi, lipsesti la apel.
Sa inteleg ca ati avut iar o noapte grea?

Mergi la inceput

Alice, ti-am trimi un mesaj pe PM.

Mamici si delfinasi, s-aveti un week-end de poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

of,deloc nu mai apuc sa forumesc :).Macar capitolul asta l-am citit.
Ar fi multe de spus,dar tati e la servici asa ca pt noi nu e weekend azi(si as avea si eu ceva de lucru,dar probabil diseara...).
Noi o sa facem perevenarul la 7 luni,nu mai stiu cine intreba.Am facut si 2 doze de rotarix. Prevenarul chiar vreau sa-l faca,la ce probleme are fratemiu cu copiii pe boli la plamani...brrrr.De cand a dus fata(3 ani acu,la 2 a inceput gradi,baiatul 1 an si 2 luni)la gradi au fost bolnavi amandoi aproape tot tipul iar cel mic dupa 4-5 bronsiolite e suspect de astm.La ultima criza s-au internat si au venit de la spital cu rotavirus.E oribil...Nu stiu daca pe noi prevenarul o sa ne scape de de-astea,dar pediatra a zis ca si daca face o sa faca forme mai usoare.Ma duc la smotru...femeia fantastica sunt frate :).Pupaturi si sper sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Salutare

Nu am disparut de tot...dar zilele astea e sotul mai liber si ne plimbarim
Ieri totul s-a terminat cu bine la coaform-am vopsit neagra...tuns varfurile si calota...intis cu peria si gata ...baietii au stat cuminti acasa a reusit sa-l adoarma sotul...cand am ajuns acasa toti bine dispusi...David imediat a sarit

Senty_mary-offf imi pare rau ca sunteti bolnaviori...eu te-as sfatui sa nu-i dai peritol are f multe reactii adverse...asta recomanda toti medicii de familie...si mie tot asta imi dadea...dar eu nu i-am dat niciodata dupa ce am citit prospectul si pe net despre el...cat timp si cu ce ati facut aerosoli...multa sanatate
nu am mai ajuns prin parc

la multi ani sarbatoritilor zilei

Am vazut poze cu delfinasul sef ce frumos e
Cu Raul in jumper
Frumoasa de Otilia

cine mai era..nu-mi mai aduc aminte
ah uitasem de Vladut cum doarme cu paturica pe cap

n buna delfinariu

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

am facut aerosoli 5 zile cu 1 ml de ser fiziologic, 1ml fluimucil si 1 ml dexa dar fara rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cris2010, am raspuns

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Rodi, lipsesti la apel.
Sa inteleg ca ati avut iar o noapte grea?

buna dimineata

am avut o noapte mai buna, dar e sambata si lenevesc si eu mai mult in pat... am papat deja si fructele, mare minune ca a papat 200 g de para, banana si cereale! si parca mai vroia

acum suntem in pregatiri sa iesim noi fetele la oras, trebuie sa merg sa iau si pasaportul Isabelei, abia astept sa vad cum a iesit! dar inainte de asta am intrat sa va citesc si sa urez LML sarbatoritilor zilei, sa creasca mari si cuminti!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

CRIS multumim de urari, intradevar m-am odihnit la brasov si m-am relaxat, dar s-a terminat brusc si toata odihna s-a dus ca am avut 3 nopti albe din cauza nasucului si a temperaturii....asta este!

ma bucur ca sunteti bine, azi am mai facut un rand de analize!

repetat urocultura, recoltat coproparazitologic si refacut hemocgrama si CRP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, cum nu are Isofix? Eu retinusem ca are...pai atunci nici eu nu-l vreau. Mie mi-a placut ca se putea pune si cu fata si cu spatele la sensul de mers. Na, atunci cautam altul...Merci Oana, ca eram capabila sa-l comand si imi dadeam seama prea tarziu ca nu are Isofix

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

pai si mie tot asta imi placea...ca se poate pune in ambele sensuri...si aspectul comercial evident
DAR...din cate am vazut...cele cu isofix nu se pot monta decat cu fata la sensul de mers ...si sunt toate de la 9 kg

asta am concluzionat eu dupa 1 luna de cercetare
...si pana o sa cumpar unu cred ca mai cercetez o luna

ieri am fost sa vizitez cresa la care vreau sa il duc pe Matei...o prietena a dus baietelul de la 8 luni...arata destul de bine...la grupa I sunt intre min 15 si max 20 de copii...si 2 ingrijitoare + femeia de serviciu alocata
mi-a placut cat am reusit sa vad, asa la sfarsitul programului...ma duc luni sa vorbesc cu directoarea

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput