Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Oana, ce cresa? La stat? Cat costa? Eu nu stiu pe nimeni cu copii asa mici la cresa, sa cer pareri. Mi-ar placea sa-l dau la cresa, dar dupa 1 an, cand te mai poti intelege cu el. Am impresia ca il prea rasfat uneori si nu o sa ma mai pot intelege cu el cand mai creste, si cred ca, cu cat merge mai repede in societate, cu atat mai bine.
Anca, merci pt mesajele cu Noni. Caut si eu pe aici, si daca nu gasesc nimic, apelez la tine. Multumesc inca o data
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, noi am mers cu avionul, asta pt timp... ca era mai fain cu masina, dar na... am zis ca mai bine galopam cu avionul si de timpul ramas ne bucuram pe acolo, ca avem ce vizita. Inainte cu un an am fost la cascada Niagara cu masina- desi nu parea drumul foarte lung, s-a dovedit a fi destul.. si obositor... ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
noi cand am fost am stat in New York 1 saptamana
apoi am inchiriat o masina si am facut 4000 mile intr-o saptamana: Niagara, Washington, Philadephia, Orlando, Savannah
si apoi in Miami am mai stat 1 saptamana
ma lasi sa visez?!?
![](icon_smile_big.gif)
la anul as vrea sa mergem tot asa sa stam in NY 1 saptamana...apoi sa luam o masina si sa mergem in Chicago...si pe Route 66 sa trecem pe coasta cealalta unde sa ne plimbam pe la Marele Canion (am inteles ca cu elicopterul e bestial!), Los Angeles, Las Vegas si prin zona
dar cum mergem fara Matei probabil o sa luam bilete de avion ca nu ne mai permitem plimbari lungi cu masina ci asa cum ai spus tu, sa profitam la maxim de timp
cu ce companie ati zburat? intern in America?
citat din mesajul lui Cris2010 Oana, ce program are si Matei ![]() ![]() Vroiam sa va intreb daca mai sterilizati? Eu de ieri nu mai sterilizez nimic. Tot vroiam sa renunt de pe la sase luni, dar tot ziceam sa sterilizez ba una, ba alta, ba ca a cazut suzi pe jos si tot asa nu ma induram sa renunt. ![]() |
asa imi spun toti
![](alcool.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
de sterilizat eu inca sterilizez...daca am aparat am zis sa il mai folosesc...dar doar 1-2ori/sapt
la un an sigur il impachetez
![](icon_smile_big.gif)
mai pe Racusor as fi vrut sa o vad si eu
![](olala.gif)
Cris ma uitasem si eu la bounce bounce baby...ca nici eu nu am cum sa iau jumper...dar nu stiu ce sa zic
![](chatterbox.gif)
incep sa studiez edimax
![](pupic.gif)
cine produce prevenarul?
Paula vroiam sa iti propun pentru Raul sa il duci la salina...ii va face bine cred, intreaba pediatra...poate mergem impreuna, am inteles ca cea de la Turda e meseriasa
![](icon_smile_blush.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, ce cresa? La stat? Cat costa? Eu nu stiu pe nimeni cu copii asa mici la cresa, sa cer pareri ![]() Anca, ![]() ![]() Paula, mamica ![]() Poze luna 7 |
cea de pe Muncii, unde e si administratia creselor din Mures
eu ma gandeam sa il duc la 10 luni sau 1 an...si sa mai stau eu acasa 1-2 luni dupa pana se integreaza bine, sau eventual sa il las treptat nu de la inceput 8 ore
5lei/zi costa + pampersii pe care ii duci tu. Program 8-17
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Oana, noi acolo am zburat cu American Airlines, ca stiam exact cand si unde mergem , si a prins sora-mea ceva bilete ieftine. Of, ce mai visez si eu! Nu am vzut NY-ul...ramane pe data viitoare... noi am fost in Vegas, am dormit o noapte la Bellagio (doar o noapte ca era scump), am jucat la aparate de numa... am castigat ceva banuti. Apoi am mai stat in Vegas 4 nopti la un alt hotel (si am platit pt 4 nopti cat noaptea de la Bellagio...), si am mers la Grand Canyon si Hoover Dam. Fain de tot. Sotul s-a dat cu parasuta de la 5000 metri. eu nu am indraznit... visez si eu cu ochii mari, mari deschisi...
Legat de sterilizat- eu inca sterilizez, pt ca suntem pe Lp exclusiv. SI doar bibe de Lp sterilizez. Uneori suzete sau lingurite, dar mai rar.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Ar tb sa am interesez si eu de cresa. Poate merg impreuna si se imprietenesc de mici. Nu m-ar deranja sa-l duc la cresa in Tudor, oricum in Unirii nu stiu daca e cresa si unde e...
Cat costa o excursie din asta in State? Sunt chiar curioasa...
Eu sterilizez inca, pt ca mi-e comod, ca tin sticlutele in sterilizator toata ziua, daca nu ar fi tot imprastiate peste tot. Stiu ca nu prea mai are rost, ca baga in gura tot ce prinde. Si suzeta, saraca, e tavalita peste tot. De multe ori nici nu apuc sa vad in ce stare e, ca o ia rapid de pe pat si si-o baga in gura. Tb sa gasesc un loc pt biberoane si atunci renunt de tot.
Oana, mergem cand vreti voi. Eu am fost. Intr-adevar e tare frumos la salina din Turda.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui rubia Senty-mary ai grija cu antibioticul ca si eu i-am dat vreo 3 zile un antibiotic chipurile usor dar de la care fata mea a facut afte si timp de o saptamana nu mi-a mai mancat decat LM si slabise vreo 500 gr.Abia dupa ce am dat cu glicerina cu stamicin a reinceput sa manance solid. Si mie imi daduse drul Sanzyme(pt pofta de mancare) dar nu i-am dat pt ca eu cunosc 2 cazuri care au dat vitamine la copii sub un an si acum la nici 10 ani sunt "grasuti". pup. |
antibioticul trebuie musai asociat cu probiotice, Protectis(f bun), Enterol sau Enterolactis, biotics e mai slab...oricum, eric, cu tot cu Biotics-ul (n-am stiut de protectis decat dupa) a facut ciuperca...i-am dat apoi Protectis 2 sapt dupa ce am incheiat cu antibioticul....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...