Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eh.. ma bate doamne doamne daca ma plang de ea mititica. nici cand era micutza nu ma trezea noaptea.. adik, dormea cu mine in pat si doar ma dadeam pe o parte o mufam, manca si adormea..apoi de pe la 2 luni deja nu se mai trezea noaptea pt mancare. iar colici a avut o luna jumate cred, da slabut asa..adica de un flacon jumate de infacol :)) nici macar icter n-a avut, si niciodata nu a plans in baie

ma astept din clipa in clipa sa se faca rea ca prea a fost buna pana acum
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata si de la noi.

Eu is rupta de somn. BTZ, multam de cafea... YAMII, ce binevenita e.. A fost noaptea prea scurta. A mea a dat trezirea pe la 8, dar as mai fi dormiiiit. La noi era si innourat afara incat... doamne ce somn aveam, dar deh... S-a trezit de doua ori pentru papa, la 2,30 si la 6,30. Si atunci papa nu gluma. Asa ca nu am sanse sa scot mesele din timpul noptii prea curand. Acu a adormit iarasi si eu tre sa fac ordine pe aici si astept sa se trezeasca sa vedem ce succes au azi fructele, si daca si azi functoneaza programul asta nou.

Felicitari BTZ si Oana, pentru ''cosmeticeala'' . Fain sentimentul cand stii ca ai mai facut ceva si pentru sufletelul tau.

LML Daria-Cristina, Radu, Albert Simion, Maeva Caterina, Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata

Oana, eu ii dau cereale de al Humana, cu fructe. I-am dat si de al Nestle simple, le-a mancat si pe alea. Stai sa-i prinda gustul numai...Ce face Matei? Poze proaspete?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

sa vedem azi cum papa daca nu schimb laptele praf si iau Humana, parca e mai dulce sau?!?

Matei face: a baba, ga, baba
a trebuit sa dau sonorul la tv mai tare ca am vrut si eu sa aud stirile

scaunul de masina e super fain Marco Polo vroiam si eu...dar acum stau pe ganduri ca nu are isofix si iar m-am pus pe cercetat piata

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

a baba zice si Mara :)) si la fel TAAAREE sa iti intre bine in cap

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Cris, azi noapte ma gandeam pe unde umbli??? Aha, deci a fost nebunie la tine, acum citesc... si petreceri... Felicitari pt dintisor!!! Asa vreau si eu, 2 ani acasa, dupa care un mic business. Eu as vrea cu niste sandwichuri ca in State, ca am lucrat acolo un pic si am vazut cum se fac , is delicioase (Oana, daca ai fost in Chicago e vorba de sandwichurile de la Potbelly. Daca nu ai fost in Chicago, atunci is asemanatoare cu cele de la Subway)

n-am ajuns ...dar fac planuri pentru la anu'
voi cand a-ti fost cum ati mers de pe coasta de est pe cea de vest? cu avionul sau cu masina?
pe route 66 mi-ar place

Citat:

Azi e 12, asa ca:

La multi ani Daria de Ramonasin, Raducu de Puiut, Bebe de Iulia, Berti de Crissteo, Maerva de Raluk31 si Tudor de Babiela!!! Ce de copii frumosi sarbatorim azi!!! Sa crestti mari si cuminti si sanatosi!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

si din partea noastra cate un pupic si o imbratisare pentru fiecare sarbatorti de astazi
La Multi Ani!

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

..dar le stiu pe cele de la Subway

fetele ce router de internet aveti?
noua ni s-a stricat si iar sunt cu cablul dupa mine
musai sa luam altul...unul bun...

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, cum nu are Isofix? Eu retinusem ca are...pai atunci nici eu nu-l vreau. Mie mi-a placut ca se putea pune si cu fata si cu spatele la sensul de mers. Na, atunci cautam altul...Merci Oana, ca eram capabila sa-l comand si imi dadeam seama prea tarziu ca nu are Isofix
Btz pe Paul, sa-i treaca rosu in gat.
Raul nu prea mai vb, el doar tipa...Cand era mic, era mai povestitor.
Am uitat al primul mesaj de sarbatoriti :
La multi ani Daria!!!
La multi ani Radu, Albert, Tudor,, Maeva si bebe de Iulia!!! Ati implinit jumatate de an!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

De cateva zile si noi suntem matinali, in jur de 7 se da trezirea, iar eu ce-as mai inca.

Libero folosim si noi de cateva zile. Sunt ok, dar parca lasa mai tare urme de la elastic. Oricum, la pampers nu ma mai intorc. Aveam 'accidente' aproape in fiecare noapte. Spalam zi de zi sacul de dormit.

da, Cristina, am tot tinut-o in petreceri, dar cam am obosit de atat petrecut... azi ne mai vin musafiri, maine mergem noi in musafiri si gata incheiem capitolul asta ca nu mai pot.
Fain plan de bataie ti-ai facut. sper ca te ti de el.

Oana, ce program are si Matei. Sa tot ai asa copii.

Maniu delfinas:
- 9.00 para cu mango
- 13.00 piure de legume(morcov, patrunjel, dovlecel, ardei) si carne de curcan.
- in rest

Meniu dieta (am revenit la bunele obiceiuri)
- cereale cu lapte si jumate de para (ce a ramas de la masa lui Natali)
- supa de vacuta
- bufet rece traditional (ca ne vin musafiri)

Vroiam sa va intreb daca mai sterilizati? Eu de ieri nu mai sterilizez nimic. Tot vroiam sa renunt de pe la sase luni, dar tot ziceam sa sterilizez ba una, ba alta, ba ca a cazut suzi pe jos si tot asa nu ma induram sa renunt.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, noi am mers cu avionul, asta pt timp... ca era mai fain cu masina, dar na... am zis ca mai bine galopam cu avionul si de timpul ramas ne bucuram pe acolo, ca avem ce vizita. Inainte cu un an am fost la cascada Niagara cu masina- desi nu parea drumul foarte lung, s-a dovedit a fi destul.. si obositor...

Pe cine am vazut la TV??? O mamica super sexy si frumoasa!!!Racusor Ca a dat iar reluare la CSID cu gimnastica in sarcina. Si erai si tu acolo, cu tricoul portocaliu.

Tu fete, v-am mai zis ca mi se pare ca am baiat mare, ioi, imediat are 7 luni.. pana acum tot asteptam sa treaca timpul, sa creasca odata. Iar de cateva zile tot realizez cat de repede a trecut timpul, si puiutul meu creste mult prea repede!!! SI e asa de fain, cum rade, cum intelege, cum se bucura!!! Astept primavara sa imi fie mai usor cu iesitul, cu imbracatul in mai putine haine.. si sa ma bucur de el in fiecare clipa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mamici, ati avut sau aveti www.mititel.ro/produs/1642/centrul-de-activitati-bright-starts-bounce-bounce-baby-pretty#detalii" target="_blank">bounce bounce baby??? Isi merita banii? Am vrut si eu jamper, dar n-am cum sa-l prind.

Ne-a vazut si pe noi kinetoterapeuta. Suntem foarte bine, desi nu ne place sa facem intoarceri sau sa ne ridicam in patru labute. Fiecare copil cu ritmul lui de invatare, dezvoltare... Probabil o sa mergem direct in picioruse. Deja manifestam mare dorinta... cand s-o pun in fundulet, se face scandura sa stea in picioare.

Am inceput si eu masaje anticelu in forta si de relaxare. asa de bine e...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput