Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am venit de la control. S-a vindecat bine, nu se mai aude nimic la respiratie, dar bubitele inca sunt la spate...mi-a zis sa nu-i dau nimic nou in alimentatie si mi-a dat niste picaturi... Nu stiu de la ce se irita pe spate , si e ciudat ca in rest nu are nicaieri iritatie, nici pe burtica, picioruse, fata, etc... Am intrebat-o ce as putea sa-i dau pt cresterea imunitatii. Mi-a zis ca ea la copii ei le-a dat suc Noni...nu prea stiu ce e ala (ceva cu aloe vera)...voi ce le dati pt imunitate? Stiu ca Racusor spunea ceva, dar bineinteles ca nu mi-am notat. Aaaa, si pana nu uit...ce biscuiti le dati la bbi? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 7 |
ce vesti bune
asa da mai Raul, sa te faci bine pupix
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
La multi ani Andrei de imaya!!
La multi ani Andrei de Tanti!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!
si din partea noastra
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
paula_m spune:
Aaa, m-a sunat tatal meu, ca noi i-am pasat lui cainele nostru cand am ramas insarcinata. Si o tin la sat, unde isi vor face casa...Si Noki, tocmai a sarit gardul la vecini si le-a omorat 20 de gaini. Nu era deloc incantat de isprava catelei...si chiar cand ma gandeam oare cum se va intelege Raul cu cainele cand va mai creste, dar nu stiu daca o mai prinde...Daca vreti o catea de Akita Inu si nu aveti gaini, sa-mi ziceti... Acu a mers Cosmin sa-i faca tarc, sa vada daca o poate tine in tarc.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi. Azi sunt prinsa cu programul administrativ. Am bagat aspiratorul si dau smotru pe aici. Va mai citesc pe bucatele cand o mai alint nitel pe Riana sau mai fac o pauza...
pentru sarbatoritii de azi . Pupam!
Ochidut, saru'mana pt informatia completa. Am cautat in vreo 2 farm dar nu am gasit. Merg la un helpnet si poate merg la sigur. Te pupam!
Uff, tre sa fug. Cred ca e ora de adormit copilul, ca ma maraie. O bag la carut si o plimb sa faca nani, ca sa pot termina si eu trebuta.
lauri_ca spune:
buna fetelor. Imi pare rau ca aveti pb. cu somul. Pentru mine a fost tare greu cu baietelul care are acum 8 ani - se trezea de 5 -10 ori noaptea, in general ca sa se alinte la san. Fetita dormea pana acum o luna cate 6 -7 ore la rand apoi papa san si iar nani pana la 10 dimineata!!! Acum mariie in somnde mai multe ori, se trezeste de vreo 2-3 ori si papa doar o data dar foarte putin ca nu prea ii mai place titi de cand am bagat si lapte praf.
lauri_ca spune:
Stefi a adormit singurica in patut cu suzi si caruselul. Sunt o fericita. Fug sa fac supica.
Victo spune:
a dat domnu de am terminat de gatit..placinta mi-e la cuptor..diseara si maine numa asta mananc :):)
ce m-a distrat azi piticul..era in scaunul de masa si tot plescaia..eu tot ii marunteam acolo legumele si nu mai avea stare :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
dati borcanel;e babylove la bebici? am obs ca sunt la pret bun fata de hipp sau nestle.
am incercat scutecele libero- f bun, fara accidente. alana- nu imi plac, sunt prea inalte si nu destul de late, si inca noi nu avem asa burtica.
am si babylove, dar inca nu le-am desfacut.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
hai ca am si eu 5 minute sa va scriu :)
mi-e foame iar n-am mancat nimic pana la ora asta. o sa ma certe cristina ca-s slabanoaga
mai devreme iar a venit soacramea si vroia sa intre peste Mara, dar i-am zis ca doar ce a adormit si sa n-o trezeasca..
acum stau imbracata si astept sa se trezeasca tzuchina (asa o alinta tasu..de fapt asa ii zicem mai mereu ) si sa vina marius cu soacramea ca vor la mall
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Mycya spune:
hello fetele!!!
Victo eu i-am dat borcanele babylove bio la fata. pampersii de la ei nu imi plac ca sunt grosi si lati, nu am cumparat dar aici se gasesc in magazinele DM unde schimbi copilul , si cum sa intamplat si la noi sa fie nevoie o data sa o schimb am folosit si chiar sunt aiurea tare
Paula tare frumos e Noki, mie imi sunt asa dragi cainii
si noi la fel de prost stam la capitolul diversificare nu vrea supa de legume de nici o culoare, fructe mananca fara probleme dar legume o sa incerc sa ii dau ei bucatele in manuta poate va fi mai interesata si dupa sa revenim la supa .
Mami de Andra Maria 02.08.2010