Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am venit de la control. S-a vindecat bine, nu se mai aude nimic la respiratie, dar bubitele inca sunt la spate...mi-a zis sa nu-i dau nimic nou in alimentatie si mi-a dat niste picaturi...
Nu stiu de la ce se irita pe spate , si e ciudat ca in rest nu are nicaieri iritatie, nici pe burtica, picioruse, fata, etc...
Am intrebat-o ce as putea sa-i dau pt cresterea imunitatii. Mi-a zis ca ea la copii ei le-a dat suc Noni...nu prea stiu ce e ala (ceva cu aloe vera)...voi ce le dati pt imunitate? Stiu ca Racusor spunea ceva, dar bineinteles ca nu mi-am notat.
Aaaa, si pana nu uit...ce biscuiti le dati la bbi?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

E posibil iritatia sa fie de la transpiratie?...asa ni s-a intamplat si noua cand R a fost racit. A trecut cu bephanten!

Tot Racusor, mi-a recomandat si mie Imunobaby (3ml dimineata si seara). Eu nu l-am gasit prrin oras, pe la farmacii si l-am comandat de pe net.
Racusor, dar cat timp ii pot da? 3 luni parca sau pana in primavara?

De Noni, spunea Crissy, ca i-ar fi dat lui Beatrice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tina, unde e mama mall la br?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Am un copil...de stiam ca asa va fi la casa, ma mutam de cand am cumparat-o, nu mai asteptam nimik. Acum e afara, in fata geamului si face nani de o juma' de ora. Eu acum imi iau micul dejun, am pus o tocanitza dietetica la foc si imediat merg sa matur si sa spal pe jos ca am parchet alb in casa, deci zilnic tre sa il frec.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

al meu nu e alb e un crem deschis cu insertii bej
dar tot mai bine decat mobila wenge

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, tu ai ramas cu bona tanara? cum e, se descurca?

Ochidut,asa se intampla cred cu toate mamicile care la un moment dat lasa copilul cu bona. si e normal sa ai toate aceste griji si toate aceste sentimente. Dar daca zici ca face treaba buna, si e atenta, si ordonata...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tina,merci. S-ar putea sa fie de la transpiratie...dar atunci cum sa-l imbrac...Il tin doar in body si cu o vestuta subtire...Chiar cumpar si eu Bepanthen.
Crissy!!!!!!!!!!! Zi-mi si mie ce Noni ai luat...
Ochidut, mami, nu mai sta stresata cu bona.... Te inteleg, dar ma si gandesc ca daca acum facem asa, cand vor merge la gradi cum vom face?

Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

PAULAAAAAAA cat ma bucur ca Raul e bine.
SI noi mai avem burbonele,apar pe diverse parti ale corpului insa dispar la fel de repede.Banuiesc ca are pielea extrem de sensibila ca si mine :(((

MICHELLE al meu cum se culca i se face foame,cateodata are si 3-4 mese pe noapte,plus foieli din cauza asta.As scoate mesele sa ne odihnim atat eu cat si el,caci cu atatea treziri nici el nu doarme bine,iar de mine nu mai spun nimic.

Lui Paul ii e dor de parchet din cate vad,de cateva zile bune cand il pun in patul nostru se duce spre margine iar in patutului lui nu mai am mare incredere sa-l las deoarece se agata de margini,se ridica pe genunchi si sa se arunce din el.Cred ca de azi il pun in tarc

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Am gasit un site de alaptare, care mi se pare foarte util in cazul in care trebuie sa luati medicamente in timpul alaptarii:

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Se poate cauta dupa produse/substante active si va da gradul de risc pentru alaptare al produsului respectiv. Referinta este lista OMS, ceea ce imi inspira incredere.

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz. Vezi cum faci, sa nu se intalneasca Paul brusc cu podeaua
Si eu ma pregatesc intens de momentul in care intru in camera si Raul sta agatat de patut . Dar nu e chiar atat de sus patutul, sper ca mai pot sta linistita macar o luna. Azi incerca sa prinda ratustele
Cristina, am ramas la bona tanara. Deocamdata vb des la telefon, ca nu am chemat-o cat a fost bolnav Raul.

Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, ti-am zis ca e posibil de la saritul in jumper- poate ii e cald la spate, cum il tine hamul, mai si sare. SI al meu de la cald/transpiratie face. Ma bucur ca sunt bine analizele!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Asta doar asa, ca daca nu iesi din casa sa te duci la birou, housewife esti. Chiar si prietenii multi gandesc asa.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

eu le-am inchis gura zicandu-le ca alaptez...si asta e! doar nu oi intarca copilul ca sa merg la biou...si mai discutam la 1 an si punct

Noi 2

Mergi la inceput