Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
saddie spune:
Azi nu stiu ce e dar cred ca-i sarbatoare!!! Mi-a mancat copilul si fructele de dimineata si legumele la pranz!!! Asa ca fac cinste cu ce vreti voi, praji, suculet, orice!!!
In sfarsit putem sa prezentam si noi meniul:
10:00 mar + piersica + suc de mandarina (80 ml)
14:00 cartof dulce + morcov + un strop de lamaie (40 ml)
18:00 cereale cu mar
Nu e mult cantitativ dar e ceva pt noi, pana acum scuipa orice ii intra in gura!!
Ne-am hotarat si noi cu concediul vom merge la sf. lui mai in Antalya la Barut Lara. Cine mai merge in perioada asta?
crispro spune:
Saddie, ma bucur pt succesul de azi!!! sa o tina Medeea cel putin tot asa!!!
Alice, treci la bucatarie!!!! Du-te si mananca ceva! Vrei sa pici de pe picioare???
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
ramona, eu inca nu am dat carne lui bb. de la 7 luni intentionez.acum tot invartim legumele, ii plac toate. maine o sa combin cartoful cu branzica, sa vedem ce parere are :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Mamici, voi ati dat ficatei la bebelushi? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
aici zice de la 7 luni, pediatra lui Racusor si asta din Cluj la care am fost eu la fel zic, de la 7 luni. Eu insa mai aman cel putin o luna. ca mai sunt altele pe care vreau sa le dau inainte (iaurt, smantana, unt sau ce mai scrie in diversificarea de la Racusor).
Copilul doarme... s-a trezit initial dupa 40 min, dar a readormit singurel... asa ca inca o juma de ora mai doarme.. si apoi pana seara la 8 o tinem intr-o joaca!
Sa-l ajutam pe Alex
ciristina_serban spune:
E foarte posibil sa fie azi sarbatoare, asa cum zicea saddie... Si Riana a papat azi fructele. I-am dat compotel de caise, facut in casa, blenduit... si l-a papat. Acu astept sa se trezeasca sa dam supica. Noi suntem cu programul dat peste cap... sa vedem cum ii convine mandrei..
Saddie, felicitari pentru reusita. Sa dea DD sa fie tot asa de acu incolo pt noi toate mamicile de copii nepapaciosi.
ciristina_serban spune:
Nici eu nu am de gand sa dau ficatei asa rapid... Din experienta cu Razvan stiu ca nu-i placea f mult, asa ca... mai lasam, mai tarziu...
ramonavlas spune:
Noi am introdus pana acum fructe, biscuiti, legume, carne, ou, cereale....inseamna ca ar trebui prima data sa introduc lactate si apoi ficatel?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
lauri_ca spune:
Stefi inca doarme, de la 14. Noi papam dimineata fructe ( momentan doar para sa tratam constipatia), la pranz inainte de nani lapte si dupa amiaza supita cu de toate legumele si carnita de pui. Ou nu i-am dat inca, e urmatorul pe lista. De vreo 2 ori am incercat iaurt dar mai astept inca sa faca 7 luni pt. lactate. Ea e foarte papacioasa , mananca intotdeauna tot din castronel (cam 150 ml supa), a gustat o data si o picatura de mujdei de usturoi si i-a placut si ala.