Transplantul de celule stem Germania
pentru cine nu ne cunoaste, am un baietel de 3 ani cu epilepsie, retard psihomotor, toate adunate sub numele de Sindrom Angelman. Vreau sa ii fac transplantul de celule stem de la un fratior sau surioara dar as incerca intai si transplantul care se face acum in Germania.va rog fetelor sa sscrieti cat mai multe informatii aveti ca sigur sunt multe persoane interesate
o zi frumoasa tuturor
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
Raspunsuri
anamariam79 spune:
Catalina,
Eu am o problema cu fetita, o boala neuro-degenerativa foarte grava, si am luat legatura cu cei din germania, XCellStem parca. In cazul meu mi s-a spus ca fetita ar fi prea mica pt. un transplant, ea are doar 9 luni, si ca ar trebui sa aiba vreo 15 kg ca sa ii faca, deoarece transplantul presupune o anestezie generala, pt. ca sa poata extrage maduva osoasa din sold, din care scot ei ulterior celulele stem. Pe mine au spus ca m-ar costa vreo 8000-9000 de euro. Celulele stem pe care ei le extrag, sunt apoi introduse intravenos in organism. deci singurul aspect care poate ridica probleme ar fi acea anestezie, in timpul careia fac extractia. Nu fac cu celule din cordonul ombilical, decat daca au fost depozitate la ei.
Din ce am mai citit pe internet, un singur transplant nu a fost destul pentru a vedea imbunatatiri semnificative, si abia dupa 4 transplanturi s-au vazut rezultate notabile; DAR rezultatul variaza de la caz la caz.
Deocamdata atat imi vine in minte, dar intreaba-ma ce vrei sa mai stii, si daca pot/stiu, iti raspund.
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
nikkei spune:
Buna fetelor1
Legat de acest subiect am scris putin la "metode noi de recuperare eficienta in CP" acum cateva zile si am dat si site-ul clinicii.
Dupa cum mentionam, noi am completat formularele din vara si nu am primit raspuns nici macar acum. Probabil, asa trebuie sa se intample.
Nu stiu pe nimeni care a fost acolo, decat ce scrie mamaluiana.
Eu am incercat (si sugerez asta pentru inceput)sa ma informez de pe forumurile germane, daca copii lor au mers la operatie si cum sta treaba ulterior. Insa nu stiu germana si am apelat la cineva, dar pana acum nu am aflat nimic.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar mie mi-e teama sa nu fie ca si cu China. Fiecare face ce-i dicteaza intuitia. Eu inca astept sa ma informez bine de tot, sa aflam eventual daca ei isi opereaza astfel copii lor (nemti).
Pentru Ioanacioc si nu numai, eu incerc stimularea de celule stem prin tratament cu laptisor de matca si .....
Mi-au venit musafiri, revin dupa.
pisellino spune:
nikkei pai am ramas asa in suspans cu laptisor de matca naspa moment si-au gasit si musafirii sa vina
ioanacioc pai nu stiam draga mea ca si pe voi va bate gandul la celule stem pui lui alex
anamaria imi pare rau pt fetita ta, poate se gaseste un tratament minune si scapam toti de probleme.multumesc de informatii, eu nu stiam ca se iau celulele stem din acelasi organism ma gandeam ca poate au donatori sau ce stiu eu de au preturi mari multa sanatate fetitei (deci poza aia 7 months e bestiala, e o scumpica fetita ta)
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
nikkei spune:
Asa,
salut, imi cer scuze, dar n-am avut incotro. Ca la noi cam asa e. Cine vine in Buc si n-are unde sta, vine la noi (vorbim despre prieteni si cunostinte).
Ok. Am citit aici: http://www.formula-as.ro/2009/894/terapii-alternative-58/laptisorul-de-matca-crud-12173, despre ce va zicem cu produsele apicole. Se pare ca s-ar putea sa fie singurul stimulator natural de prodecere de celule stem din organism. Si cica japonezii pe baza unor studii cu aceste produse apicole (in special la scleroza in placi - dar oricum tot despre "defecte" neurologice vorbim) ar fi constatat ca se refac neuronii si se impiedica demielinizarea tecilor.
Atunci, eu am luat frumusel legatura cu o doctorita care are specializare in treburi de-astea si a colaborat cu tari straine pe astfel de studii si pe e-mail i-am comunicat ce are baietelul meu, datele de la RMN (ma rog, tot istoricul, evolutia bolii si starea actuala, precum si ce mi-as dori mai mult sa obtin cu "terapia asta"- ex.scaderea spasticitatii, imbunatatirea vederii etc.)
Si dupa ce ne-am tot conversat asa, mi-a dat un fel de reteta cu laptisor de matca, propolis, polen crud si miere.
Nu stiu deocamdata ce sa va spun pt. ca daca vor aparea rezultate va dura ceva timp (luni de zile), insa nu poate sa-i faca rau (parerea mea), dimpotriva (ma rog, daca nu are alergii la astea).
Oricum, eu asa am decis, in loc de olimpiqcellstem sau cum le mai zice, iar cu implantul de celule proprii eu credca asta e solutia, dar inca nu e momentul, pt. ca se experimenteaza inca. De-aia mai intai sa aflam (cine stie germana si poate citi pe forumurile lor) ce s-a intamplat cu cei care au fost "implantati", pt. ca oricum costa cat casa si ne trezim ca la chinezi.
Va tin la curent cu ce mai aflu.
Multa sanatate si pupici si toate cele bune si Doamne ajuta si ....
mamaluiana spune:
buna fetelor,acum am venit de la recuperare de la cluj si ma bucur ca a-ti deschis subiectul acesta. Marti am vorbit la tel. cu doamna olga de la clinica xcell din germania , am intrebat de ce nu se mai face transplantul pe creier si prin punctie lombara(a ramas doar cea pe vena)iar raspunsul a fost ca cel pe creier se efectua doar de catre doctorita care este acum acuzata de culpa medicala (baiatul care a decedat) iar ceilalti medici nu mai vor sa faca transplantul prin puctia lombara pentru a nu-si pierde dreptul de libera practica ...deci nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem progresele care le fac copii care au ajuns acolo.MULTA SANATATE!!
http://anamaria-teodora.blogspot.com/
marimalutan spune:
mamaluiana unde mergi la recuperare la cluj? faceti ambulator sau cu internare? m-ar interesa si pe mine sa merg la cluj ca e mai aproape de noi
mamaluiana spune:
buna, la cluj mergeam din 2 in 2 luni , ma internez si de obicei stau 10 zile cateodata si mai putin, acum ca nu mai facem crize ne-a chemat peste 4 luni. Nu mi-am facut programare la baile 1 mai (in 5 martie merg fetele)pentru ca vrem sa mergem la transplant ...si in 14 mai merg la recuperare la oradea la baile 1 mai. multa sanatate!!!
mamaluiana spune:
buna, la clinica Xceel din Germania s-au facut niste schimbari majore...d-na Olga nu mai este consultant pe Romania ...acum este d-nul Radulescu care a mai fost si inainte ...sper sa reinceapa implantul prin punctie lombara...
multa sanatate
katteryna spune:
Mamaluiana mersi mult pentru informatie! Asa se explica de ce nu raspundea d-na Olga la telefon. O sa incercam sa sunam maine si sper sa revin cu vesti bune! Voi ati luat legatura cu dr Radulescu?
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
katteryna spune:
A reusit sa vorbeasca sotul cu dr. Radulescu si trebuie sa ii trimitem din nou actele medicale plus o inregistrare cu Raisa de 10 secunde. Au stabilit ca intrucat ei la Clinica din Dusseldorf nu mai practica transplantul prin punctie lombara ci numai intravenos, sa incerce sa ne programeze la o alta clinica de-a lor unde e posibila cea din urma interventie, aceasta fiind cu mai multe sanse de reusita.
Va pupa fetele!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR