Transplantul de celule stem Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluiana spune:

uite ce am gasit de d-nul radulescu ...deci trebuie atentie mare ...si mia soptit o pasarica ca este adevarat ...mie mi-a spus ca este DOCTOR......MULTA SANATATE!!

http://www.prostemcell.ro/7-tratamente-cu-celule-stem/4180-promotori-ai-implantului-stem-cells.html

Mergi la inceput

Mai nou d-na Olga a postat un comentariu sincer care ne face sa ne gandim de 2 ori inainte de a face ceva in privinta celulei stem folosita in germania .Nu stim ce sa mai credem, am ajuns sa credem ca clinica din germania nu lucreaza in interesul pacientilor si ca BANI sunt pe primul plan. Ieri am discutat cu d-nul Daniel de la Pitesti administratorul sitului Pro Stem Cell si care este in masura sa vorbeasca despre ce se intampla acolo la Xceel. A ramas nunai unica sansa ca DUMNEZEU sa ne ajute si sa se intample o minune. MULTA SANATATE !

Aici este comentariul d-nei Olga

Olga Grube - Buna ziua Doamnelor si Domnilor

Vä rog sä scoate-ti numele meu de Contact de la Xcell-Cneter GmbH din Germania, fiindcä nu mai lucrez acolo de 3 luni.

Ministerul Sänätätii din Germania a clasificat puctiunea lombarä cu celula stem ca periculoasä!!! Si acuma se face numai tratamenutul in venä, care nici nu ajutä!

Cu repsect,
Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am citit si eu tot...si am 1000 de intrebari in cap!
Unde putem gasi un document in care Ministerul Sanatatii din Germania clasifica interventia ca periculoasa? Si cata incredere putem avea in afirmatiile Olgai Grube, dat fiind ca ea a parasit postul si probabil se afla in relatii conflictuale cu conducerea clinicii? Oare de ce Olga Grube ne-a cerut avans 1000 de euro, in conditiile in care pe site nu scrie nicaieri de avans iar din cunostintele mele, alti parinti care au fost nu au platit niciun avans?
Despre increderea in "domnul" Radulescu...nici nu mai poate fi vorba de incredere!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Si in supararea mea, nici n-am realizat ce am uitat!
Multumim mamaluiana pentru informatii!
Te pupam!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Bine v-am regasit dragi prieteni.
Nu am mai scris demult pe acest forum si chiar imi pare rau dar asta este, in viata uneori trecem repede si nu mai sintem atenti si la ceilalti. Asa cum am deschis acel topic despre dr huang si terapia cu celule stem , tot asa as dori sa spun citeva lucruri aici, subliniez "sa spun citeva lucruri " nu sa dau sfaturi.Am fost printre primii care am luat legatura cu dr huang pe care l-am intrebat care sint sansele pentru fetita mea ,Cosmina, si daca a mai avut asemenea cazuri. Raspunsul a venit destul de repede , si a constat in incapacitatea acestuia de a da un prognostic in cazul copilului meu mai ales ca nu a mai avut asemenea cazuri. S-au aprins beculetele si a inceput documentarea care v-o spun sincer plina de multe cercetarifacute de mari clinici de prestigiu dar fara aplicatii. Mai ales ca decit foarte putini medici indrazneau deja sa faca interventia restul de profesionisti fiind rezervati. De atunci si pina acum am cunoscut citeva familii care in speranta lor imensa si in dorinta de a-si ajuta copii au facut aceasta interventie. Departe de mine de a comenta, eu chiar am o vorba ca parintii pot face tot ce cred de cuviinta pentru copii lor, dar va rog din suflet documentati-va temeinic. Chiar zilele trecute a fost la tv o emisiune despre transplantul din germania pentru inima si rezultatele erau modeste, studiile facute in dublu orb asa cum trebuie.Am intilnit si medici cu care am putut sta de vorba si mi-au confirmat ca interventia inca nu da rezultatele scontate.Cititi va rog despre cum se dezvolta celulele stem dar pe saituri medicale si abia pe urma luati o hotarire.
Ca sa intelegeti cit de doritori am fi fost ,inchipuiti-va ca fetita noastra, Cosmina are 8 ani nu face nimic, nici macar nu-si tine capul,nu vede, face crize si este si hipotona .Cu alte cuvinte cei ce ne stiu, situatia este la fel ca la inceput.Terapii nenumarate dar fara rezultat.
As dori din tot sufletul sa nu ma uriti pentru acest post ,dar copii mei alaturi de ai vostri reprezinta ratiunea de a exista si daca as putea as schimba intr-o secunda viata mea cu a lor sa nu mai fie diferiti de ceilalti.
Cu mult drag Dan.

Mergi la inceput

buna, asa este fiecare dintre noi trebuie sa faca ce e mai bine pt. copilul lor...asa ca noi dupa luni de discutii purtate cu parinti care au fost cu copii la transplant , am luat decizia ca este mai bine sa mai asteptam putin in privinta implantului si sa incercam alte terapii...in 23 martie suntem programati la constanta la camera hiperbara unde rezultatele sunt foarte bune (dupa 15 sedinte urmate de kinoterapie a plecat in picioare si retardul psihic sa diminuat mult), dupa acea mergem la oradea si poate cu luare vacantei (fetita cea mare) sa ajungem in spania in barselona la centru metodoessentis unde recuperarea este intensiva.In paralel am inceput administrarea de suplimente alimentare de la grupul GNLD, speram sai scada fetitei hipotonia si sa imbunatateasca starea de sanatate .
Multa sanatate!

http://anamaria-teodora.blogspot.com/

Mergi la inceput