Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

multumesc pt complimente!..vreau sa va spun sa Luca a fost incantat de balet...a fost super experienta..o vom repeta..era plin de copii in sala..chiar si mai mici decat Luca!
Gabi punem si parchet in living si tot etajul ..cu holul de la etaj cu tot..
Carmen..ma mut intr-o luna..fara trotuare..mobilier...bucatarie..asa ma mut!
Lia ti-am zis ...rabdare si doza buna
Ioana...ce tare companie aveti!
Alice a mai facut febra?

ma duc sa gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumim pentru urarile de sanatate ! Mey, io nu sar niciodata cu antibioticul, ca nu-s pro decit in cazurile neaparat necesare, doar ca gizmoul a facut temperatura aprox trei zile la rind, de joi seara pina duminica, aseara, inainte sa ii dau antibioticul, era belaliu rau si in timpul noptii avea din nou o usoara febra (38 si un pic)... azi nu a prea vrut sa manince mai nimic, mi-a luat o vesnicie sa ii bag ceva in gura ... sper sa fie de la atitea medicamente si nu de la vreo alta gijganie de virus !!
Acum doarme cu Florin, sper sa fim din ce in ce mai bine (azi noapte nu am putut dormi mai deloc, io-s paranoica la dastea pe care nu le pot da de cap, am citit juma de volum intii din Stieg Larsson - Barbati care urasc femeile ... Oliv, m-am gindit la tine, tu ai amintit prima de cartea aceasta, spuneai ca e interesanta si asa si e, tre sa ma duc sa caut si urmatoarele volume !!).
Pupici si sanatate multa !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io intre timp am vazut si filmul, Alice! Vezi ca este si pe HBO...eu le-am si cumparat..am vazut si seria 2...mai am pe ultimul de vazut..Sanatate multa..o sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io nu am HBO ...

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, haideti la semnat condica
Lia, io zic sa mergi pe mana stomatologului ca stie el ce are de facut, mult curaj lui Danut
Alice, sanatati la voi
Amironeanu, sanatati si la voi
Ioana, noi avem prieteni si-si, joi avem iar reuniune de fete la noi, yuhuuu

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am vazut poze artistice cu Luca! Frumos!
Nu conteaza trotuarele, o sa aveti de munca in gradina asa ca nu o sa apucati sa va plimbati prea mult! :)

Am vazut si Mariuca la sanius (mi-a fost asa pofta ieri ...asa ca azi ninge. E si viscol...sa fie!)

Am admirat-o si pe Giulia cu gasca de fete! Are niste ochi!!

Alice, sanatate maxima lui Andrei!

Andrea, multa sanatate lui Matei!

Ioana, pai asa te lauzi!? Sanatate!

Gabi, sper ca a mai trecut tristetea

Roberta, cum se mai simte Matei?!

Andrea/philip, v-ati mutat la casuta din baza!?

(v-am luat la rand, dupa cum mi-am amintit hihihi)

Oanei ii este bine, a ramas tusea si haraiala pe gat.
Azi aveau teatru, John a platit si pentru ea. E un copil intelegator, ii explica lu' taica'su "se duce numai Maria, pentru ca eu sunt un pic racita. Dar imi povesteste si mie, nu-i asa Maria?!" "Dada, o sa te distrez ca sa nu fii trista!" Imi venea sa le mananc!

Si eu trebuie sa ma apuc de filme si de carte dar avem atatea incat nu le mai vine randul...
Am inceput o carte din colectia scriitorilor nordici...asa a ramas, inceputa (impreuna cu una de david baldacci pe care am inceput-o a doua oara! s parca vad ca nici acum nu o termin!)

Aseara am vazut The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec (asta dupa ce alaltaieri revazusem Mumia :)) Ce-mi place de luc besson asta!

Chiar ca ma intinsei. O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello, ma prezint la raport!

First, am vazut poze cu Luca, extraordinare, cu Mariuca cea frumoasa si Giulika cea ochioasa (hi,hi, fac rime).

Noi- Matei inca nu s-a refacut complet, cu pusee de febra rebela sub antibiotic , tuse seaca, muci razleti, tot tacamul...

Ii dau in continuare Coldrex junior seara, Trachisan si l-am dus la gradi de ieri pentru ca nu mai am nici o solutie.

Sambata am fost la botez la gemenii sefului meu, petrecerea a fost ziua, l-am lasat pe Matei cu tatal meu si s-au certat toata dupa-amiaza, de fapt Matei a avut grija de bunic...

Va pup, promit sa revin cu ceva poze... mai vechi si mai noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Doua albume noi:

http://community.webshots.com/user/img2308

Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta - ce frumos va sta impreuna, asa, asortati - sunteti tare frumosi! Si pozele de Sarbatori, cu finutzul cel mic sunt foarte frumoase!
Kim - deci va mutati intr-o luna?? Super, deci ti-ai planuit Pastele in noua casa?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta ce frumosi sunteti toti, mi-au placut toate pozele

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput