Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pozele din weekend cu Giulik

Vazut Maria costumata, dar ce zapada aveti
Si vazut Luca superbe fotografii

O seara frumoasa tuturor si o saptamana linistita

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, ce poze minunate am vazut, sirena Giulika, fotogenicul Luca si Mariuca pregatita de saniush, super super faine fotografii !! Si protagonistii de asemenea !
Noi nu sintem prea bine, credeam ca o sa treaca viroza asta (sau ce-o fi ea, la naiba) fara antibiotic, dar gizmoul nu da semne de refacere, asa ca am scos antibioticul la inaintare (si urasc sa fac asta !!) ...
O seara linistita tuturor si o saptamina usoara ! Azi la Bucuresti a nins si se pare, conform prognozei, ca urmatoarele 7 zile tot asa o sa o tina vremea, bleacs !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor!!
ce de activitate in week end
daria hai mai ca nu era sa omori canele. noroc ca ati ajuins la toaletare sper ca te-ai mai odihnit!
Oliv arata super gresia spalata!!! si ce frumoase pozele cu Lucaa!! super!
Ioana, Alice, Robi sanatate iepurasilor.
in trendul dentistilor, am fost si noi sambata si am reparat o carie - aparuta din cauza de spalat in dorul lelii pe dinti, bineinteles....
gata, trebuie sa inchei
sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dario, are fii`ta niste oki de zici ca`i machiatavad ca n-ai timp sa te plictisesti;))
vazut gorodica, ati fost pe sorogari? cu teatrul ce-ati mai facut? ca mie mi se pare o mare fisiiala si pierdere de timp...
vazut si uka, de exceptie pozele cine le-a facut nota douazeci, bune de pus in rama. vazut si casa, incepe sa se contureze, zici ca in niciuna nu`i reala culoarea la gresie? numai gresie puneti sau si parchet? si va mutati anul asta? bestial uka si gorodica;))
cristal, sa nu uit, felicitari pt pianiste, cite sedinte a cite cit fac pe saptamina? ilinca face numai douazeci de minute, mi se pare prea putin pt ca nu reuseste foarte multe acolo si acasa ma apuca plinsu` cind trebuie sa exerseze, in we am prestat cind la unu pian cind la altu mate si romana;))
lio, supcese
hai ca v`am asasinat cu intrebarile, mai aveam vreo citeva da` mi se freaca sefu` pin birou;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna de dimineata!:)

Am avut un weekend plin dar vad ca nici voi nu v-ati plictisit.
Eu am gatit in weekendul asta de numa' ... mancam mai usor saptamana care vine, am zis! Am avut sambata supa, pilaf si friptura de pui cu sos de rosii la pranz, seara am bagat pui inabusit cu usturoi, cozonac si crema de zahar ars (au venit ai mei si au adus 6 pui de tzara si o galeata de oua...trebuia sa fac ceva ca sa aiba restul loc in frigider...)
Ieri am bagat sarmale, aseara am executat si niste mamaliguta ca pisicilor mele "nu li se inghite" sarmaua
Asa ca mi s-a cam luat de bucatarie (pana diseara cand am promis ca execut paste!)

Sanatate maxima bolnaviorilor!
(ma uit la poze intr-o pauza de masurat)

Carmen, Mariuca face 2 zile pe saptamana (anul asta e mai nasol ca sunt joia si vinerea, vineri ii piere cheful asa ca mai mult joia are randament). Face cam 45 de minute pe sedinta cu doamna si in restul zilelor cand vine John mai devreme de la servici mai repeta juma de ora. (asta inseamna cam inca 3 sedinte de juma de ora...cu miorlaielile de rigoare)
Eu sunt bata la muzica, am invatat-o o data un cantec gresit...dupa ce l-a invatat bine bine si eram tare mandra de mine mi-e spus cu candoare "dar sa stii ca doamna mi-a zis ca asta nu e do, e si!" pana am facut-o sa uite cantecul ala m-a luat plansul...am zis ca nu mai exersez cu ea in veci!

In primul an nu ducea mai mult de juma de ora la sedinta cu doamna de pian. Nu au rabdare si nu trebuie insistat.
Acum daca ii pune cineva o partitura noua in fata, desi stie notele si v-am zis ca ea canta bach si mozart, prima reactie e sa zica "nu pot, nu stiu".

Ma intinsei, ma duc sa dau drumul la masuratori si apoi vreau sa ma uit la poze (ca lunea, o luam incep sa nu se scranteasca vreun ceva la cap).
O saptamana exceptionala sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mie`mi zici, n`am stiut in viata mea atitea note la un loc;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine!
Kim - superbe pozele cu Luca!!! Mi-au placut si cele cu casa, gresia e foarte frumoasa, se intrevede casa - va iesi superba, sunt sigura!
Am vazut si pozele cu Giulika - i-a crescut parul, e domnisoara in toata regula!
Lia - eu zic sa nu te ingrijorezi cu braceletul - asa mi-a spus si pentru Stefan, ca va trebui sa poarte aparat. Mie dr. mi-a explicat ca aparatul se va aplica dupa ce vor aparea toti dintii definitivi, deci in niciun caz nu va fi legat de dinti temporari+definitivi. Oricum nu o sa se vada, nu-mi fac probleme de asta tocmai pentru ca-l va ajuta - eu imi fac probleme de perioada de dinainte, cind va trebui sa-i ia mulaj, etc si el numai cooperant nu a fost la dentist...
Ma duc sa maninc ca m-a luat foamea - o zi super sa aveti!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..am rezistat pe baricade da' vaz ca ma pocneste si pe mine viroza....Alicee la viroze trebuie musai sa ai rabdare si tutun si numa daca mai apar alte simptome ingrijoratoare sa sari cu antibioticul,mie asa mi-a zis doftoru...altfel,ori cu ori fara tot atatea zile tine
Carmen am fost la partia de pe malul bahluiului din spatele blocului...la teatru am lipsit vreo doua sedinte din cauza de raceala...ieri mandrulitza mi-a facut teoria chibritului ca de ce nu am dus-o ca a zis Ana ca pregatesc o mica sceneta de 8 martie...am sa o duc vineri,sa vaz ce chef mai are Ana
Vivia super pozele cu Ukaimi place aia cu capul in jos si cea in care o tine de manutza pe printesa....la cat de elegant si chipes este Uka cred ca ai sa-l insori repede!
Daria misto trupa de fete are Giulik,una si unaimi place mult cum s-a dezvoltat Giulik....ieri am dezbatut cu mandra socializarea cu fete versus socializarea cu baieti....nu am putut sa o conving deloc sa-si faca un grup de fetite cu care se joaca...deci ea se joaca cu Razvan,Viorel si Matei...si de aici beneficiile....R a zis ca duminica se uita la filme cu fete dezbracate, V cand se uitau la planse cu animale a zis "uite ce buci are si vaca aia"...iar Matei le-a aratat ce par are el pe maini
Cristalina mamaa dar ai gatit nu glumala noi in familie in week-end gateste gorodelul,asa ca a facut placinta cu cartofi si muschiulet de porc la cuptor umplut cu ciuperci si cascaval....io astept filmuletele cu Maria cantand la pian!!
La dintolog nu ma mai bag cu sfaturi si pareri ca suntem codasii codasiilorazi avem in plan sa scoatem un incisiv de sus,care este doar un coltisor mic,mandra a zis ca ea-l poate scoate singura,s-o vad si pe asta..
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Vazut poze de la Olivia, Daria si Ioana

Astept sa mi se actualizeze o baza de date, asa ca iau si eu o pauza si dau cu subsemnatul.

Si la noi Matei este virusat, de sambata dimineata are febra si muci, azi intra in a treia zi de febra, dupaamiaza merge la medicul de familie care sigur ne da antibiotic, dar voi astepta pana maine cand sper sa ajungem la ORL (el cand raceste se localizeaza raceala la nas si apoi otita, rar coboara la plamani). Stefi deocamdata este bine.

Stefi facea engleza in particular cu profesoara de la gradi, din pacate nu mai poate, asa ca azi, ca experiment va face cu verisoara mea (si ea e profa de engleza). Numai ca domnisoara mea, cand devine foarte familiara cu un adult incepe sa-si permita o gramada de chestii (vorbeste o gramada, nu este atenta, se joaca etc.), asa ca incepem o perioada de proba, daca nu e atenta cautam alta profesoara. Dintre optionale deocamdata tenis si engleza merg in continuare, mie mi-ar placea pian, dar si eu si sotul suntem afoni, si Stefi mi se pare mie, parca Matei are ceva ureche muzicala.

Sa aveti o saptamana buna, cu cati mai putin virusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

sanatate Andreiusului si micului Matei

merci de incurajarile cu scosul dintisorilor, saptamana asta mergem iar...bine ca nu se pune aparat dentar acum, oricum eu sunt ferm convinsa ca dintii definitivi se vor aranja la pozitie ok in timp, ii va mai creste si maxilarul si va fi loc, nu va necesita aparat
. Eu am avut caninii crescuti ca la mistret si sunt acum pe pozitii normale, nu am muscatura cu probleme

n-am ajuns azi la medic pt junghiu meu, m-am reprogramat, m-am dus cu dosarul la scoala la Danu, sa-i mai depun niste acte; supravoertuiesc cu Nurofen, e suportabil chiar, cred ca-si face efectul daca iau cu regularitate si-si atinge concentratia probabil; dimineata e cel mai neplacut, cand ma trezesc, dupa ce ma mai pun in miscare devine mai simplu putin

sanatate tuturor si o saptamana linistita

Mergi la inceput