Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Oliv, am vazut tabelul cu filmele - parte le poti gasi pe torrent, nu stiu daca traducerea romaneasca a titlului este exacta cu cea originala ... si nici nu stiu daca gasesc subtitrarile in romaneste !! Spre exemplu am gasit Yuki si Nina, dar varianta French ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
g_ioana spune:
Am pus si io niste poze proaspete de la saniush:)
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/ian-febr%202011/?start=all
Alice ce-mi plac oamenii care pleaca in vizita cu copii bolnavi si cu febra...da,vreau si io in Azore sa lenevesc la soare....eu nu am mai baut ness din studentie..
Vivia super Uka cu intrebarile si totusi ce i-ai spus ca-nseamna?....eu am patit-o acum vreo luna,mandra cumintica foc se juca la ea in camera,eu cu treaba...la un moment se plictiseste si se duce sa umble in sertarul de "rugby" al lui tati...si apare cu o cutie de "reprezentative" vorba lu' Gainusadin care scosese hartia cu instructiuni....io cand am vazut-o prima reactie am inceput sa rad,dupa care i-am explicat cat am putut de serioasa ca-i pentru tati la rugby,pentru muschi
Dorsilia spune:
hello
in primul rand, doresc insanatosire rapida bolnaviorilor, odihna binemeritata Dariei
Alice- nu ziceai tu la un mom dat ca d-na cumnata nu vrea a avea relatii foarte stranse cu voi...ai grija ce-ti doresti, ca se implineste, la mine cel putin asa e
Olivia - hai sa-ti zic eu cum aleg culorile pt o camera, parca am inteles ca asta doresti, dar daca nu am inteles bine sa ma scuzi, ca sunt in pasa proasta: ma duc la Dedeman, acolo au un angajat pe raion insarcinat sa te consilieze pana-n panzele albe, iti ofera cataloage, mostre directe, iti arata pe calculator, iti calculeaza fix cantitatea de care ai nevoie pe mp, si iti da vopseaua direct amalgamata, te intreaba si pe ce perete o aplici, daca ai nevoie de amorsa sau nu, deci pleci de acolo si cu sculele de intins vospeaua pe pereti, cu tot, dotat pana-n dinti cu tot ce ai nevoie. Felicitari pentru casuta, incet dar sigur prinde contur. Cu tv si eu sunt atenta pt ca chiar daca ai mei nu stiu engleza la un nivel atat de inalt incat sa priceapa o conversatie dintr-un film, totusi imaginile uneori spun totul, si desi am vazut ca exista mame avangardiste pe forum, eu nu ma grabesc sa le dau detalii "suculente" din sfera sexualitatii, a graviditatii, a conceperii copilului, a nasterii....nu, e muuuult prea devreme si sunt muuuult mai multe subiecte prioritare. Danu de ex e preocupat de cosmos, de planete, de procesele naturale gen cum se formeaza zapada, ploaia, ce declanseaza un cutremur, o eruptie vulcanica, o inundatie, o explozie solara, de ce au disparut dinozaurii, daca exista extraterestri, despre razboaie, deci efectiv imi pune atat de multe intrebari pe teme atat de vaste incat recunosc, cu rusine, ca trebuie sa ma documentez serios ca sa=i pot da raspunsurile corecte pe care le cauta...
nu am vesti bune cu dintii lui Danu, am fost la dentist, cu el si cu Dea, totul e in ordine cu dintii lor, mai putin faptul ca va trebui sa-i faca injectie lui Danu, cu anestezic pt extractia incisivilor centrali de jos si cu mentiunea ca cei definitivi vor avea nevoie de corectie cu bracelet, am fost asa de amarata incat nu am mai intrebat daca aceasta corectie se face dupa eruperea tuturor definitivilor sau intermediar, se aplica pe dintii definitivi ce-s intercalati printre cei de lapte....Efectiv nu stiu ce vom face cu anestezia, stiu ca doare al naibii de tare...Alice, parca ziceai ca Andreiush a primit anestezie, cu injectie sau doar cu spray? Mie cel mai groaza mi-e cand mergeam si cand merg la stomatolog de injectia asta, ma doare de ma trec toate caldurile. Si fiind dintii pe maxilarul de jos, va fi nevoie de 2 impunsaturi, deci.
io tot cu junghiu-n coaste, acum am unul si in suflet, nu suport nici macar gandul ca o sa fie chinuit Danu meu, imi vine sa daram un dulap de vase sau sa bat pe cineva
ma duc sa-mi vad de ale mele la cat de trista sunt nu am chef de nimic
weekend linistit sa avem cu totii, noapte buna
alice2004 spune:
Lia, relaxxx, intii o sa ii dea cu spra din ala anestetic pe la dinti, apoi ii face injectia - garantat ca nu o sa simta nika ! Pe bune ca nu mint, gizmoul este indurerat de la orice mica chichita si face un caaaz imens si dintr-o zgirietura de pe vrun desht ... asa ca daca era ceva nasol la dentist ar fi urlat ca din gura de sarpe !! Da pe cuvint ca dupa ce l-a spreyat cu shmacul ala cu gust de fructe, l-a pacalit ca o sa ii faca o injectie mica cu un ac mic si chiar nu a simtit nimica nimicuta ... mai mult am transpirat io gindindu-ma la cite rele in stele !!
Cumnata mea asta era una din cele doo de la Tirgoviste, nu sotia fratelui meu mijlociu (cu care stem vecini de usa in usa si cu care nu prea socializam din motivele pe care le stii !!)...
Ma-c sa vaz pozele cuscrelei ... hehehe, super tare faza cu reprezentativele !!
Alice si Andrei
kim222 spune:
Alice eu vreau in engleza..nu romana..dar nu french:(
Lia asa am afcut si noi am ales culaoare ..s-a bagat la masina de mixiat si a iesit ..alta culoare nu cea aleasa
Ioana am spus ca nu stiu ...decat sa spun altceva si el sa foloseasca cuvantul gresit..si deobicei in public...
nu am vazut inca pozele..ma duc sa-mi aranjez parul
Dorsilia spune:
Olivia, sa nu uit, merci ca ai intrebat ce sa fac cu Debridatul; da, parintii meu au nabadai si dupa parerea mea decizie mai proasta ca asta nu puteau lua. Ce faci cu catelusii, unde ii duci ? din ce am remarcat eu, cred ca e perioada de imperechere la cainii stradali, pt ca efectiv umbla in haite, cate 8 caini, si-s mari, agresivi, latratori, mi-e cam frica sa ies seara de cand au navalit asa pe strazi, habar nu am de unde, ca nu erau deloc pana acum, imi iau in buzunar sprayul cu piper si un batz telescopic de otel, asa ies, nu ma intereseaza cine ce crede, dar sa fiu muscata sau atacata de vreun ciudat chiar n-am nevoie
Dorsilia spune:
Olivia, imi pare rau, dar noi cautam un galben ca petalele de floarea soarelui si chiar asa a iesit, e drept ca am dat 3-4 straturi pana peretele a aratat ca lumea. Nurofen express iau acum, si antinevralgic si ginkobiloba si magneziu, sunt recipient ambulant de pastile...
Alice, pai si Danu meu cum crezi ca e? daca isi prinde degetul la o masinuta metalica cine stie cum si i se vede un punct mic pe deget vine cu ochii cu pupilele dilatate de stresat ce e, sa-l spal, pansez, cre-mu-iesc...deci cand am auzit de injectie scartzaitoare in os mi s-a taiat brusc respiratia, dupa ce ca nu mancasem nimic toata ziua m-a luat si o greata instanta incat nu stiu cum am ajuns afara, n-am auzit nici macar telefonul ce-mi suna.
Colac peste pupaza aseara am crezut ca ajungem in urgenta la ortopedie de asta data cu buburuza mica, nu stiu ce miscari s-a gasit sa execute, ceva spagat intre dulap si pat, facand si flotari in maini, deci, si-a ales ceva ...nu stiu cum a inventat asa "exercitiu", in concluzie a reusit dupa a nu stiu cata incercare sa isi suceasca ceva pe undeva de nu s-a mai putut ridica de pe burta, era tzeapana ca o scandura si urla de numa daca incercam sa o asez pe fund. Dupa vreo 20 de minute in care am reusit s-o pun intinsa pe spate in pat, am reusit s-o conving sa ma lase s-o palpez, i-am luat incet fiecare picior, daca i-l ridicam eu era ok, daca o puneam pe ea, la stangul facea o grimasa de durere si plangea. ZIcea ca o doare "piciorul stang si in buca dreapta a fundului", imi arata fix in mijlocul fesei drepte cu degetul. M-au trecut iar toate apele si ametelile ce nu-mi trecusera. Am inceput sa o masez pe fesa, pe picior, sa-i fac flexari incet-incet, pana a zis ca piciorul e ok, dar fesa nu. Am continuat cu fesa pana a putut sa se ridice in fund, apoi incet in picioare si tot asa, suspinand, a facut cativa pasi tematori si a declarat ca n-o mai doare decat putin de tot. I-am dat o seringa de nurofen si am cedat nervos, m-am dus la dus de unde nu am iesit juma de ora
Alice, din 2 cumnate cate am, la mine nu vine niciuna din placerea de a ma vedea pe mine sau pe copii, desi eu ma tot zdrobesc sa tin relatia, sunt amabila, deschisa, fac invitatii, nu din obligatie ci din convingerea si dorinta de a face bine, asa ca stiu cum e cu cumnatele de genul asta.
szivarvany spune:
Lia, eu zic sa-l pregatesti pe Danut de acasa. Sa-i spui exact cum e cu preyul, cu injectia. Sa stie ce si cum va fi.
Giulia chiar azi m-a intrebat daca la masele va primi injectie si i-am spus ca da. Va urma cand vom merge la control sa-i aratam dispozitivul si atat. Ca masele se scot peste cativa ani.
Si tot cu nebunia dintilor; i se misca in total 5 incisivi. Deja isi face planuri marete pt ponei
Moama, ce a facut Deea , bine ca e ok !!!!!!!
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Olivia, am notat !
Lia, oau, sporturi extreme practica buburuza ta ! Bine ca e totul ok !
Cit despre decizia parintilor, eu nu ma amestec, nu-mi place, nu judec ... fiecare cu capraria lui, daca asa au decis ei, so be it ! Cel mult imi exprim parerea mea o singura data, mama mea este insa foarte voluntara, odata chiar mi-a spus ca nu o intereseaza ce spun eu (ceea ce mi-a adus lacrimi in ochi) ... iar tata, uel, tata este intr-ul loc unde nu mai are nevoie de pareri omenesti !
Dush de juma de ora ?? Bre, sint invidioasa pe matale !
Daria, cinci incisivi ??? Pfff, asta da record !! Sint caluti citi dinti tre sa swcoata Giulik ?? Mi-am luat si eu un pliculetz sa i-l dau nepoata-mii, simpatice jucarioarele alea !
Alice si Andrei
kim222 spune:
sa va arat niste poze cu Luca
https://picasaweb.google.com/DinescuMariaIlinca/Luca?authkey=Gv1sRgCO_t2LeFurHz7wE&feat=email#slideshow/5575731720124331874