Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Photo?authkey=Gv1sRgCJiys-TP4Zzr_QE#slideshow/5575332008044815794

am scris la fiecare ce reprezinta..de atunci s-au mai finisat destule..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Sanatate multa bolnaviorilor in special lui Matei si lui Andreiush!
Mandra a plecat la saniush cu tati io fac pastrav cu legume la cuptor
Daria aseara am vrut sa le fac si io carbonara dar m-am razgandit ca-ngrasa daca mananci asa ceva searapupicei sa-ti treaca durerea de cap
Vivia pai atunci io zic ca 70% este vina educatoarelor ca-n 3 ani sau chiar 4 nu a putut sa-i potoleasca!..am vazut pozele cu casa,supermi-au placut si catelusii....avem in seara asta in program Alfa si Omega si popcorn
Hai sa avem un week-end placut,ma duc sa ma uit in cuptor

Mergi la inceput

Ioana sanius???..wow..Grupa aceasta este partial noua ddeci numai din septembrie..si nici profi de la optionale nu-i pot "manevra"..

eu lustruiam parchetul si Luca care se uita asa cu un ochi la un serial pe HBo..intreaba mami ce-i ala condom?..Nu stiu Luca ..Asa a spus la tv ca a uitat domul sa cumpere..condoms!..dupa cateva minute..Mami vino sa ne uitam la filmul asta..iti spun eu ce s-a intamplat..Domnul a aprins lumanarile si o astepata pe o doamna sa faca sex!..Luca ce inseamna sa faca sex?Auzisem de data acesta si eu dialogul si chiar asa spusese) Nu stiu! Asa a spus domnul....avantaje si dezavantaje de a intelege limba engleza..Asa ca am lasat totul balta si i-am spus sa vedem alt film/..

unde gasesc si eu filme europene pentru copii...stiu titlurile dar nu le gasesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ce fel de filme cauti, Olivia ?? Poate te ajut eu ...
Dap, stiam de lasat extremitatile libere, dar gizmoul tipa sus si tare ca ii e frig si sa il acopar cu paturi, a trebuit sa duc munca de lamurire sa i le dau jos ... dupa cum ti-am spus, greu cu apa, bea ceai si suc !! (macar astea decit nimica) De facut temperatrua nu a mai facut, il monitorizez oricum ...
Super tare faza cu nenea, condomu si sexul, hehe !!
Cuscrela, oau, sanius ?? Inseamna ca aveti zapada - aici la Bucuresti e o vreme de cacao, ploo, mai da si lapovita usor, e totul gri ca inainte si frig !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce fain va fi Kim asteptam continuarea, Doamne ajuta sa terminati cat mai repede
Cei 3 sunt catelusii vostri ? Ca-s tare dulci

Azi sunt mai bine si am de gand sa lenevesc Giulik e in delegatie cu taxu` asa ca chiar nu fac nimic.
Ieri am avut de alergat cu Sela, apoi cu bateria de la masina, apoi la gradi si`napoi, apoi facut macare ca taicamio` vi-am zis, intra in sevraj daca vede frigi gol , apoi iar la gradi dupa fete si la ziua de nastere, apoi iar cu Sela, apoi inapoila zi de nastere si uite-asa imi venea sa-mi plang de mila, la un moment dat.
Timp in care ma sunau clientii, sefii, soferii, prietenele
Si mai mai sunau o tura de mesterimecanici ca ce panamea am facut IO la baterie de am zis ca dau foc la baterie si la masina.
Morale della storia: bateria e ok, e la servici la incarcat si luni vin mecanicii sa vada masina
Noah cam atat, pt mine ziua de ieri a fost tare belicioasa si eu joi seara aveam un singur dor; covrigi calzi la mic dejun si lapte acru, d`ala facut in tara. Drept urmare ieri am baut 3 cafele pana seara la 8
Data viitoare imi voi face mii de planuri sa nu mai fac nimik, daca tot asa vrea Murphy ca le face pe dos
Aaa, ca uitai esentialul: era sa omor cainele. Pt ca tot frecata cla cap cu taiat de unghii, am zis ca ma pun. Nu vreti sa stiti ce baie de sange am tras cu prima unghie Plangeam io cu Giuli, Sela se uita la noi k la doo toante. Asa ca, DD avrut sa-mi fac timp pt catel asa cum se cuvine si i-am facut toate toaletajele posibile, in 2 ture, ieri, de asta alergatura cu ea, ca doar nu aveam programare.
Insa iar am avut noroc si doamna respectiva ne-a luat si ne-a ajutat, vi-am zis ca mereu avem noroc

Kim, e totaaaal Luca

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria, !! Si leneveala placuta ... mi-ar prinde si mie bine ceva de genu' asta ... se vinde si la kil ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

iezte la litru: nesscafe` si lapte uht

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

La noi au venit in vizita cumnata-mea si cei doi copchii (de 4 si 2 ani) - tre sa recunosc ca au picat intr-un moment prost, cea mica era racita, tusea si cred ca avea si temperatura ... ca la nebuni !! As pleca undeva deeeparte - linga Andreea, in Azore !
Oliv, am vazut si eu pozele, mie-mi place mult cum iese casa !
Iar catelusii aia sint ai vostri ?? Erau asa de dragutzi, banuiesc ca Luca a fost in extaz sa se joace cu ei!
Daria, la cita oboseala am eu, cred ca un vagon de nescafe ar fi util, direct in vena !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Multumesc..faianta in realitate este muult mai frumoasa..in poze mie nu -mi place ..ati vazut ca am aceeasi gresie in toata casa inclusiv pe doi pereti intr-o baie (nu s-a put altfel deoarece este singura baie cu cada..
Am probleme la culoare...o toto caut pe cea care o vreau in casa si prin urmare toto cumpar si fac bai cu ele ..in speranta ca o voi gasi pe cea cautata ..La mixat in magazin nu iese ca-n paletar ..au vazut si ei si nu m-au pus s-o cumpar (desi este cea mai scumpa vopsea care exista pe piata)..nu stiu cum s-o dau de capat..
Catelusii sunt nascuti si crescuti exact langa usa de la intrare..ii crestem dupa care ii ducem in lume...asta este..Luca nu a apucat sa se joace cu ei...nu ne lasa mama lor ..nu inca..

Daria noi nu mai bem ness cu lapte de vreo saptamana..cred ca ni s-a aplecat de la atat ness..
Alice exact ce va trebuia..party cu virusi Am un tabel cu filme europene pt copii...http://www.kinodiseea.ro/program.pdf ..multam!

Mergi la inceput

am mai pus 2 poze de azi cu gresia spalata in spatiul tehnic (unde o sa vina centrala si masina de spalat rufe)..tot mai frumoasa este in realitate!

Mergi la inceput