Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Roberta
Pupam curajosul de Matei
Leeloo,
Kim, cum adica , ce s-a intamplat la gradi ?
Io am o zi din`aia n-am stat juma` de ceas pana acum si imediat fug iar.
Varianta scurta: dus de urgenta catelu` la toaletat, apoi ramas fara baterie in plin centru , apoi dus cupilu` la gradi, acum am oalele pe foc, fug imediat la gradi sa o duc pe ea si prietena`sa la kef apoi duc iar catelu` tura 2
Vreau sa dooooorm
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Neatza
La multi,multi ani,buni si fericiti Roberta!Multa sanatate si pupicei intreg familionului
alice2004 spune:
La Multi Ani cu sanatate la maxim, fericire si multi bani pentru Gabi (Roberta) !! Am intrat special sa o urez si eu azi, ca vin dupa o noapte de temperatura 39.7 la gizmo, pus nurofen, sosete cu otet, apoi am bagat un novocalmin, ca era deja 1.30 noaptea si temperatura scadea ca melcu ! Am reusit de i-am scazut febra si a dormit copilul (si noi parintii) pina dimineata !! Azi era mai ok, in sensul ca mercurul termometrului nu a mai urcat ... sper sa treaca si sa nu ajungem la antibiotic, habar nu am de unde febra asta, zic io ca e o viroza ...
Ma duc sa vaz un film, daca reusesc !
O zi faina tuturor !
Io sint pe aici cu voi, va citesc, cu scrisu stau mai prost ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
g_ioana spune:
Alice multa sanatate lui Gizmocred ca-i sezonul maxim de viroze,azi la gradi erau doar 9 copii..(mandra mea a facut febra fix 3 nopti,ziua era fresh)...ce filme bune ai mai vazut?....io am vazut cu mandra serile trecute "caini si pisici" si ne-am amuzat bine....am vazut ca este un nou film 3d cu niste pitici...de gradina oare merita sa o duc pe mandra sau nu?
Vivia hai meii ca io nu pot crede ca nici un educator nu reuseste sa coopereze cu o grupa de copii de 6 ani,pana la urma ce fac de creeaza atate probleme??...la Cenusareasa am fost si noi si mandra a fost tare impresionata...din pacate de atunci nu au mai fost piese pentru copii...bafta la cursul de pian...a mea de vreo cateva zile ma bazaie ca vrea la baschet
Lia tinem pumnii pentru Danutz la stomato...da' masaj local cu un unguent ti-ai facut?
Corina hai meii ca o saptamana trece repede si important ca fetele se vor distra
Daria vreau si io sa ma molipsesc de la tine cu energia si harnicia ta!...ia zi repede ce mai gatesti bun?
Mandra aseara la 9.30 si-a adus aminte ca are tema de scris alfabetul "dar a zis doamna sa nu ne ajute mama!"..o intreb daca au facut alfabetul la gradi,invatat/cantat/repetat..chestii din astea...nu,nu am facut..."pai atunci du-te sa te ajute tata dacamama n-ar voie!!...in cinci minute l-a scris frumos,dar de pe la N i-a zis tati ce litere urmeaza
La noi este o vreme...vorba mandrei parca a aruncat cineva cu faina pe jos...
hai pupicei si week-end placut
alice2004 spune:
Cuscrela, iti recomand cu cea mai mare caldura sa vezi "The King's speech" ... mie mi s-a parut absolut minunat, isi merita toate premiile ! Am vazut si The Black Swan, nu-i rau, dar primul mi-a cistigat inima ! Vad ca steti la capitolul desene animate - am vazut Toy Story 3, foaaarte dragutz (nu in 3D, ci cel simplu, dublat in romana).
Trei nopti la rind febra ? Oau, sper sa nu fie si la noi asa, aseara simteam ca plutesc de atita oboseala (clar am imbatrinit, ca nu mai rezist ca pe vremuri cind faceam nopti albe si a doua zi mergeam la uorc fara nici un fel de probleme, heheh).
Alice si Andrei
roberta04 spune:
Hello! Multumesc de urari! Dau o felie de Krem a la Krem si un pahar de sampanie la ceas de seara!
La noi e carantina, nu avem nici un musafir, Matei cred ca a dat-o in gripa, nu cred ca e viroza... aseara ii curgea tot ce putea - ochii, nasul ca la robinet, febra 40, frisoane, dureri musculare...
La 2 noaptea voma si imi spunea La Multi Ani printre icnete
Va pup, sanatate multa la toti bolnaviorii, Matei e stapan total pe calculator azi...
alice2004 spune:
Sanatate multa Mateiului !!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Am ajuns si noi acasa.
Sunt rupta in bucati de oboseala, asa o zi de rahat mai rar
Cu o durere crunta de tample de-mi vine sa ma dau de pereti
Ioana, ca ai intrebat: azi am trantit o carbonara si abia acum am pus ciorba pe foc. Si mai avem cremes in frigider, daca se pune
Dar macar Giulia s-a simtit extrem de bine la fete
Voi pune poze duminica.
Roberta, sanatati la voi
Alice ... moama ce de febra la Gizmo sanatate multa si voua !
Ioana, ca ziceai de filmu` ala cu piticii de gradina, io sper sa ajung cu Giuli
Merg sa ma arunc in pat langa fete. Si-mi pun ceasul de trezire sa nu ia naiba ciorba
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
Robi ,..La multi ani si numai bucurii!!Imi pare rau ca serbati cu medicamente..
Alice fara sosete cu otet! Lasa extremitatile libere..si mult lichid,antitermicele fara un consum marit de lichide isi fac f greu efectul!'
Monica era Maria bolnavioara? Sa faci filmulete!
Daria ce s-a intamplat?...70% dintre copii sunt violenti fizic si verbal..nu asculta..
Ioana si eu sper sa-i placa...ca-l mai duc ..la noi este si Soldatelul si Spargatorul de nuci..
Lia am intrebat cu Debridatul trebuie continuat inca 1-2 luni.Efectul ibuprofenului nu are cum sa apara dupa 1-2 zile si in cantitati mici..Am zis de asta ca este cel mai inofensiv..asa poti lua prednison...Parintii tai divorteaza??
Gabi ..fara cuvinte..
kim222 spune:
Filme bune..cele din trilogia Millenium ..sunt acum pe HBO..Pe pt copii: Alpha si Omega, Yogi, si mai era unul..imi aduc eu aminte si revin..