Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Robi lma fericiti!!!! sa fii sanatoasa, bucuroasa, sa iti aduca baietii tai numai si numai fapte bune si iubire ce bine ca a fost ok la dentist Matei, ai vazut de curajos??
Cori, tu ai fost la mangalia acum de cand s-a renovat...? pe mine m-a impresionat placut in septembrie. poate ca eram venita cu alta treaba....?
Mani hihihi asa si eu - la vara si la soare imi e gandul dar tabara de copii... nope. Alex in schimb cred ca ar fi fericit sa stea la noi
azi am iar o zi "din aia"
asa ca daca nu mai apuc sa scriu va doresc un week end usor si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

La multi ani inca o data Robi! sper ca Matei si-a mai revenit
Monica, sper ca si Oana e mai bine, ce antibiotic ii dai?
Olivia, am luat Nurofen si n am remarcat imbunatatiri, nici dupa antinevralgic, nu stiu ce sa zic, luni abia am programare la medic, am un punct dureros fizic, adica la apasare usoara pe coasta ma doare, si bineinteles ca stranuturile, sughiturile, oftaturile, respiratia de tip abdominal sunt dificile. Daca respir cu partea superioara a plamanilor e mai suportabil numai ca nu sunt obisnuita. colac peste pupaza am si ameteli cand ma aplec acum. Uneori prind cate o pozitie cumva usor pe o parte si atunci nu ma mai inteapa insa pt aia ma fosnesc ca o gaina in cuibar pana gasesc acea pozitie. E atat de enervant si atat de stresant de nu pot zice. Oare sa am ceva la oase? Nu am cazut, nu stiu sa ma fi lovit, de racit n-am racit, m-am trezit ametita dar fara dureri de cap, deci una peste alta am toate motivele sa dau intr-un atac de panica pe motiv ca nu stiu ce am.

Bravo pt lectiile de pian, cum spuneai, lectii de pian cu Roxana? sau nu am priceput eu bine? Daca e asa, atunci raman placut surprinsa de asta.
Roxana, spor la treaba

si eu am o zi din aia deci ma duc sa termin treaba ca azi avem de mers la dentist

weekend linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani Roberta!!! Tot ce iti doresti sa se implineasca!!

Dragelor eu am o dispozitie mai ... in fine, miine facem parastasul de 1 an pentru tatal meu...nu imi vine sa cred ca s-a scurs deja un an...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, gabi, cu sanatate, fericire si multe impliniri
gabi (leloo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani, Gabi, multa sanatare si fericire si bucurii din partea familiei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Roberta la multi ani inca o data
Lia, multa sanatate!
Gabi
Sa va zic de mangalia... am stat 3 saptamani acolo, nu era renovat sanatoriul in schimb hotelul era si eu am primit una dintre camerele de 4 stele cu o priveliste absolut superba! Am cheltuit enorm pe bacsisuri pt ca deh... meteahna romanului, nimeni nu misca un deget fara ciubuc, te baga in cada nespalata, ba odata am vazut cu okii mei cum a iesit cineva din cada si madama aia ma invita cu nesimtire sa intru in aceeasi apa... dupa ce si-a luat dreptul freca cada cu sarg, ma ungea pe gat si frunte cu namol caldut si-mi facea conversatie de zor. Un mos pervers care cara galetile cu namol se holba cu nesimtire cand ma dezbracam... etc etc Cu bani indesati in buzunar zi de zi s-au rezolvat toate problemele, in fond la cat platisem pe cazare am zis ca nu are importanta cat mai dau in plus ca sa ma simt bine. Faza cea mai nasoala e ca acum 2 ani cand am vrut sa mergem din nou pt ca suntem reumatici, ni s-a spus sec ca e obligatoriu sa luam si masa la hotel de 3 ori pe zi cu meniu prestabilit... adica sa mananc 3 saptamani ce ciorba le vine lor pe chelie. asta mi s-a parut inacceptabil la preturile de 4 stele pe care le practica asa ca le-am zis sa-si bage undeva oferta asta. Mani, intrebai de club de copii??? ce e aia??? Eva a stat cu mine pe scaunel langa cada cu namol... de ce nu pot sa faca complexul sa mearga ca lumea zau daca pricep...
Io va urez we frumos, mie imi pleaca fatucile duminica

Mergi la inceput

Gabi, imi pare rau ca esti trista... poate mai mult ti-ar prinde bine sa stai in liniste decat cu foarte multi oameni, insa traditia uneori nu poate fi evitata...
ma gandesc cu oarecare tristete si eu ca in timp ce unii sufera pentru ca si-au pierdut un parinte, altii sufera de stres si de pozitia neplacuta de tampon, aia dintre ciocan si nicovala, a suta oara in viata, si de ce? pentru ca parintii lor sanatosi si binemerci, au nabadai si sunt in divort la aproape 70 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Roberta!
Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.

Gabi

Roxi, e scumpica foc poza aia cu covrigul e de revista
Eu ma gandesc serios la ideea ta...vreau la impachetari si masaje!

Andrea, succes la inscriere.
Eu am aflat ca doamna si Maria s-au intalnit de mai multe ori. Citez..."aaaa, o stiu, e vecina lui Laurentiu. Doamna aia cu pulover cu dungi!" imi explica ea mie cine e...

Lia, la Oana s-a vazut imediat efectul antibioticului, intr-o ora era alt copil! Augmentin a zis doctorul si aveam prin casa (eu sunt farmacie ambulanta, nu le prea folosim si avem tot timpul dulapul de medicamente plin, ca dulapior nu pot sa-i zic, gasesti la mine remediu pentru orice)

Olivia, succese la orele de pian!

Musai trebuie sa fac un filmulet cu Mariuca, sa vedeti ce frumos canta Bach si Mozart!

Azi am fost la restaurant (ziua unei colege) si am mancat ciorbica de vacuta calda...m-a molesit de tot!

Corina, vacanta placuta si lor dar si tie! :)))

Un weekend excelent sa avem!

Mergi la inceput

Monica, asa repede ai vazut deja efectul augmentinului? inseamna ca poate era ceva bacterian la mijloc si chiar era nevoie de antibiotic.
La mine nu merge cu magneziul, iau de cand zicea madam speel ca e bine de luat cand faci sport, eu iau, sport nu fac, sunt cu junghiu-n coaste tot asa, poate de la lipsa de sport, oricum am dat in ipohondrii citind pe net despre asta, azi nu am mancat nimic ca nu mi se mai deschide gatul, antinevralgicul daca ma credeti am fost nevoita sa-l zdrobesc pt ca nu am reusit sa-l inghit nici cu o cana de lapte, nici cu apa, mi se oprea in gat....gata nu mai zic de ce fiicamea nu mananca pranzul decat pasirat daca eu fac asa chestii inadmisibile pt un om in toata firea. la naiba, ma duc sa spal vasele ca am terminat de gatit acum si apoi sa-i imbrac pt vizita la dentist...Dea si-a ales deja tinuta personal, ea nu merge la intamplare imbracata nicaieri. Eu m-as duce cu o gluga trasa pe ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut si io donsoara pufulete

Mergi la inceput