Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 18
Dorsilia spune:
hello
m-am delectat si eu cu poze ieri si azi, si tare mi-au placut copilasii, Luca, Giulia de februarie, Matei si parca am mai vizionat un copilas, dar am lapsus, oricum toti sunt magnifici
roberta04 spune:
Olivia, eu inca nu am mobila de bucatarie, dar m-am obisnuit sa spal vase in baie :)
Carmen, m-am gandit la tine si la bucuriile vietii la casa cand am pus poze de la zapada ...
alice2004 spune:
Roberta, sanatate multa lui Matei, chiar ma gindeam la voi, cum a fost uichendul !! Am vazut si pozele, aratati minunat toti, poza cu "avem spatiu" mi-a placut si mie tare mult !!
Noi stem ok, cred ca am depasit faza critica, a fost si nenea doctorul pediatru azi sa il vada pe Andrei si toate lucrurile sint bune !
Later edit - am gasit si citeva poze, nu am multe, poate vreti sa ne vedeti si un filmuletz cu gizmoul si joaca lui de zi cu zi ! Le gasiti aici https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Februarie2011#5576525395868206834
si aici www.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc.
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ionwww.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc
Dorsilia spune:
oau, da, colectie de colectie are Andreiash ochi albastri...ce inalt e deja !
si la noi in floare sunt colectiile, de personaje, de tot felul
roxanaz spune:
buna dimineata!
ma scuzati dar pana lunea viitoare pe 7 martie o sa intru cam pe sponci, am un eveniment de pregatit.
Alice heheh ador pozele cu Andrei cand isi arata gormitii si mighty beanzii, simt si eu ca nu e singurul Patrick cu cate 50 din fiecare
Robi ai fost delicioasa cu spalatul vaselor in baie
Lia e mai ok Deea cu iesitul afara? cand va mai duceti la dentist?
va pupez, sa aveti o zi buna!
roberta04 spune:
'Neatza! Dau un ceai cu lamaie multa :)
Vine Craciunul...e o zapada la noi si un trafic de am facut 6 km de acasa la serviciu in 45 de minute.
Singura care se bucura e catzelusa noastra, i-am dat drumul dimineata si sarea ca un ied prin zapada :)
Va urez o zi buna!
szivarvany spune:
Si la noi e iarna cu zapada.
Va pup, revin ca am belele.
Vazut aseara Gizmo si frumos si si cuminte
Intrebare: ce sa da la varicela pt febra ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Dap, colectiile sint in floare la noi, daca nu gormiti, atunci xenoxi (uel, macar pastia i-am terminat , am scapat de one pain in the ***), sau beanz ... eh, copilul sa fie fericit, ca mai e putintel si incepe scoala si apoi pa-pa joaca lejera !!
Daria, Andrei cind a avut varicela a primit panadol si nurofen ... mie medicul mi-a dat tot astea, desi eu pe net am citit ca ibuprofenul nu ar fi indicat, dar am citit dupa ce il luasem deja (era ibalgin) ... si am supravietuit ! Da' cine are varicela ???
Si la noi e iarna de iarna, frig, zapada si vint, daca nu m-am saturat de vremea asta nashpa, zau asa !! Si colac peste pupaza a racit si Florin, ca urmare a incursiunii de duminica de la Galati !
O zi linistita cu sanatate tuturor !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion