Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota anaxena zicea ca se duce pe 18 parca la control... asta inseamna ca naste yasmy atunci? mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa AMR 5 saptamani 69/11 |
.....eu nu stiu daca o mai duc atat am iesit putin la plimbare si iarasi "sunt in pioneze" daca diseara la control iaras imi spune dr ca sunt "ca noua" inseamna ca e doar imaginatia mea
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota anaxena zicea ca se duce pe 18 parca la control... asta inseamna ca naste yasmy atunci? mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa AMR 5 saptamani 69/11 |
da, ce-ar mai fi? chiar cand implineste 39 de sapt
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana
AMR: 5 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
yasmi, cred ca-ti spune asa ca sa te incurajeze
ma bag si eu putin in pat.
Sper sa apara si Simo intre timp.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana
AMR: 5 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina06st spune:
Rhynna, mi-au dat lacrimile cand am vazut mesajul de la sotul tau si m-am uitat la ceas. Mai e o jumatate de ora! Suntem cu gandul la tine si tinem pumnii
Yasmi, si eu ma gandeam zilele astea cand il vad pe dr meu cat e de calm: doctorii ne spun si ei ce vad acolo, n-au de unde sa stie ce simtim noi, oricat ar fi citit si ivatat despre asta . Doamnele doctor... cu ele e altceva, mai ales cu cele care au copii.
sa fie totul ok diseara.
in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
cine mada, dr??? el am pune sa iau 3 no spa pe zi sa ajungem pana in 19 fara surprize.... dar si sambata asta ar fi ok pt el....deci sa vedem diseara...
i-am dat mesaj simonei,.,,,,dar nu mi-a raspuns...
ma doare burtaaaaaaaaa.....tareee....
bb_yasmi spune:
a spus simo ca totul e ok, bb are 2850. intra ea mai tarziu.
pupam mamica frumoasa!!!!!!!
viss spune:
ca mi-am adus aminte - uitasem sa zic ceva mie tare mi-e teama de nasterile atea fix la 40 saptamani sau dupa..am o fobie cu lucrul asta. am auzit prea multe cazuri care au sfarsit prost .cum sa stii cand incepe sa ti se diminueze lichidul amniotic? poti face eco azi la 12, si de pe la 4 sa inceapa sa scada..decat sa fii internata si monitorizata..cand va auzeam pe voi, sa lasam bebicii sa iasa cand vor..or fi ei destepti ca sunt ai nostri, dar n-au nici ei bagheta magica sa ne anunte cand lucrurile incep sa scartaie acolo la ei..eu si dc nasteam natural cred ca la 38, 39 vroiam inducere..mi-as dori sa nu mai fiu asa paranoia, dar nu pot
- mai madutza- eu am scris, ca voi bea pe sustache acea cola. ei na,acum doar nu crezi ca voi fi pacientul model? in ceea ce ii priveste pe bebici da, dar mama lor e mai rezistenta si nebunatica, mai face si dupa cum are chef nu doar dupa cum zice medicul,nu? ce treb sa stie medicul ce beau eu? ca sa nu ne suparam, treb doar sa nu ma vada, nu? ma si vad plecand la toaleta cu sticluta ascunsa sub camasa, ca alcooliciiasta dc n-o beau pe hol la vizita - na, a 3-a zi, cand mi-o aduce sotul( si nu mai ajung cu ea pe salon ), ca dc nu mi-o aduce ii tai si lui jugulara, cu lama de ras
33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 3 SAPT.