Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 19
viss spune:
roxy-frumoasa burtica rau! as putea spune ca e la fel de mare ca a mea- de a mea, are alta forma, apoi m-am uitat tu esti in sapt. 38, eu in 34..
dorinutz- ti-am vazut ultimele poze,de-abea acum,sorry. burtica a crescut si la tine.si arata minunat. ce mi-a placut,de fapt m-am pisat de ras la comentariu-"cangurul in actiune!"
33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 3 SAPT.
roxy_s spune:
simona bine ca este totul bine. vezi ca bebe a crescut? iti faceai griji degeaba. te asteptam cu detalii.
bb_yasmi
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
roxy_s spune:
viss da, este ca a ta dar este diferenta intre noi, asa-i ..... tu cred ca o sa o ai....mare, mare
AMR 2 sapt!!!
madutza_bra spune:
roxy, se vede clar ca a crescut, iar in poza aia din fata se vede si cum se intinde intr-o parte, chiar poti sa-ti imaginezi cum sta bebelina acolo ghemuita
yasmi, multumim de info
simo, ma bucur ca e totul ok, asteptam detalii
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana
AMR: 5 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
fetele pe mine au inceput sa ma doara sanii si sa se umfle parca si sunt si mai tari.
la voi cum este?
AMR 2 sapt!!!
dinora77 spune:
Buna burtici...
Naste Rhynna!!! Doamne ce emotii m-au coplesit!!! Hai Rhynna, hai bebe Sophie!!![majoreta]
Vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Sa stiti ca m-a uns pe suflet sa stiu ca-mi sunteti alaturi. Va pe toate!!!Azi sunt mai bine. M-a mai vazut ieri cirurgul o data si pentru ca arata totul foarte bine, mi-a si scos firele. Azi noapte a fost prima noapte din ultimele 7-8 cind am reusit sa dorm mai mult de 2-3 ore. Deci e totul spre bine!! Roxy intreba ce e aia tromboza anala. E o porcarie care la prima vedere pare a fi hemoroid, dar care spre deosebire de hemoroid doare muuult mai tare si necesita si alt tip de tratament ca hemoroizii. Mai multe nu prea shtiu.
Azi am fost si l-am vazut pe bebe. E bine si are cam 3200 gr(+,-). Luni m-a chemat doctotul iarasi pentru ca din cauza problemei mele nu a riscat sa-mi faca control pe masa si de asta facem luni.
Felicitari fetelor care si-au vazut ieri bebicii pentru vestile bune si celor care se vad azi cu ei le doresc numai bine!!!
pup si asteptam vesti de la Rhynna!!!
Dino 37+
roxy_s spune:
dinora ce bebe grasunel ma bucur ca este totul bine si tu te simti mai bine.
AMR 2 sapt!!!