**Buburuze de 2009 in actiune(6)**
Raspunsuri - Pagina 17
emanouela spune:
picky e nu fac eu ca sa imi ramai tu recunoscatoare toata viata????!!!!!....fi serioasa, norml ca te poto baza pe mine. n-am grija de el, sa aiba singur....ce??? de mine a a vut cineva??? sau m-a intrebat daca sunt ok???? se vaicareste ca o baba....si cand i zic sa nu se mai planga ca si eu am trecut exactaceleasi faze, maintreaba, cand??? ii zic, ieri....da eu nu ma plang ca tine, si mai am si grija de copil. o sa caut barza, ca is prea demniale
cris da da, vezi sa nu schimbe el pampersi...se mai joaca cu el, mai mestersc dar tot imi servea la inceput aia...sa nu ia virusi, ba fugi tare de aci, nu a luat e la mine si ia de la tine???? care aer stradal???? Ikea a poluat-o fataaaaaaa, ai grija de normea...auzi la ea, ochi umflat....ia veziiiiiii
geto sper sa fie amandoi bine...om vedea insa
va pupacesc pi tati....fara numar, fara numarrrrrr
getik1 spune:
lali multam de sfat deci nu am gresit cu nimik.
sa va spun azi am prinso in flagrant(pe soacramea) cand imi cotrobaia prin lucrurii si am intrebato ce face" cotrobai dupa niste indigo" ii zic de ce nu ma intrebatii pe mine ?? raspuns :de proasta, si se uita pe mibne cxa pe dracu si nu am facut sau zic nimik, cred ca a deranjato ca am gasito acolo cotrobaind in lucrurile mele nu stiu ce sa mai fac sunt varza.
acu o veste buna masina lu cez este ok acumm este cu ea pe traseu si il costa doar 100ron reparatia si nu intra asigurare si nici garantia lui care io opreste pentru masina acu gata m-am linistit din punctu asta de vedere. mai revin dupa ce culc fata
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
calipso_zeus spune:
Lali da` de ce te agiti tu?Zau il stresezi pe bebe..vezi ca-ti dau link pe pm cu toate ca pe acolo pe unde ai zis tu sunt doua postari de ale mele....
Io nu ma agit..discutam noi mai devreme la cap.trecut de niste chestii..Doamne ce imi place sa am dreptate....
Picky_toto spune:
Salutare,
Eu is cu ochii pe ceas ca la fix se da startul, tot incerc site-ul si nu merge....
Sper sa decurga totul ok..
Intru dupa ce termin.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica
AMR: 6 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Bafta PICKY
Cris am reusit de am vazut si eu niste tzitzi (cum zice fimiu) dementiale. Acum inteleg dc ti-a zis al tau sot ca nu ai toate tiglele pe casa. Uite mie nu mi-a venit asa o idee cand a sarit pragul sotul, ca merita si el niste siliconate acum sa-si i-a gandul
pt fiecare
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
calipso_zeus spune:
io ti-am urat bafta da` ce astepti de fapt?
Azi ne ducem la doctor,plecam acus...sa vad ce e cu rahitismul fetei si de ce nu-i mai ies dintii astia...mama lor...
calipso_zeus spune:
Parca vad ca urla si nu poate nimeni sa se apropie de ea.....am covor nou......branzica cu palstilina rosie....cred ca o fac designer vestimentar pe fiica-mea.
getik1 spune:
piky mami cum a mers cu inscrierea??
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
Serialbastre spune:
Azi am inscris fata la cresa. Ce fata mare am!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE