**Buburuze de 2009 in actiune(6)**
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
Asadar,copila imi dosrme si potaie sta la picioarele mele si pofteste la ce pap eu,dar nu-i dau
simina sarumana,anul asta inca nu l-am internat ca nu avea cine sa se duca zi de zi la el,si il tinem acasa la bunica cu morfina ca sa-i aline durerile(de la beaua aia de muschi dizlocati de pe piept).Dar,stiu ca in fiecare an a fost internat cu plamanii ca era praf.Am vorbit si cu getik si acum sa merg sa-mi faca procura pe numele meu ca sa pot sa incep procedura de pensionare.De andutu nu ne mai spui nimica?
lavi lasa fata drumurile ca o sa innebunesti intr-o zi.Ce face raresul?
sorilea acum si el e in medical,o sa alerg si o sa vad cate luni m-or tine astia cu birocratia lor pe drumuri si cu copilul dupa mine.Multam de info.
picky ha ha ha...uite ca azi maimuticile nostre au fost gand la gand,ca si a mea a faramitat un biscuite toataaaaaaaaaa casa.Stiu fata,si nici nu-mi dau potaia ca e a meaimi place ca se jumuleste parte-in-parte cu sectorista pe cate o jucarie care acum e redesoperita din maldarul cu jucarele.Gata cu inscrierea la gradi?cum a fost?ce????multumeste??cred ca si eu as fi in culmea fericirii sa-mi multumesca fi-mea cad ii dau cate ceva..vravo puca mica
ema nu striu cine e pretty dar multa sanatate la pui si un gand bun de la noi sa stea alaturi de mamica lui si sa creasca si sa se faca mare si voinic
getik sper ca aricica sa nu fi racitsa ne arati si noua ce mesteresti,da?
calipso fataaaaaaaaaaa,sper sa mai ramana ceva din covorul tau si sa scoti p[etele de pe mobila la timp,ca acelasi lucru am facut si eu cu miruna acum cateva luni,si a fost jale mare in toata casa
getik urmatoarea "doamna " care o cauta pe soacra-ta sa aiba bunul simt sa-si ceara scuze ca a gresit numarul,ca din cate imi aduc aminte,e telefonul tau,nu?
lali vineri sera am fost eu la carrefour si chiar ma intreba al meu ce sunt napiica i-a vazut acolo si ii dadea cu virgula.Si eu la fel procedez,te cunosc..bine,nu..la revedere!dar in primul rand cand dau un telefon si interlocutorului meu ii da cu virgula,pai ii spun cine sunt ca sa-i aduc aminte sau imi cer scuze daca gresesc .
ema cunoscccccccccc si eu am un asemenea exemplar de mascul acasa,care cand simte iz de rahatel,se schimba subit la colorit si tipa cat il tin plamanii" mamiiiiii,s-a cacat fi-ta!!!!!!" de parca fi-sa nu e..dar ca sa mai zic?
getik cand pleaca fata cotoroanta la itali??
sorilea[/]b imagineaza-ti ce-i voi face la 40 de ani
calipso sa ne aduci vesti bune de la dr.
[b]andreea uauuuuuuuuuu,ce fata mare ai????
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
SoriLea spune:
Cris al meu 40 a facut, dar chiar nu vreau sa ma gandesc ce vrei sa-i faci tu, ca poate ma gandesc prea departe
In leg cu medicalul, stiu ca trebuie sa aiba peste 90 zile de medical ca sa-l bage in comisie, iar la comisie, depinde ce decid ei cat il mai tin in medical. Dar e de umblat sa stii. De la comisie venem la nedicul neurolog si el imi dadea CM in continuarea celor 90 zile. La noi n-a mai fost nevoie decat de inca 60 zile si s-a terminat, dar poate dura si mai mult. Inhameaza-te cu muuulllltaa rabdare si nervi de otel.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
offf, de ce oare am ezitat eu anul trecut cand l-am avut internat si a stat mai bine de juma de an acasa,ca pe urma a fost la el la munca scandalul de pe lume ca boala lui.
Ce sa zic?sigur nu te gandesti indeajuns de departe pe cat ma gandesc eula ce am de gand la urmatoarea treaptaAcu sper sa aiba si tipa care imi face torturile,oleaca de cunostinte anatomice si nu numai ca sa fiu eu multumita pe deplin
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
getik1 spune:
crisule nu cred ca vrei sa vezi ce mesteresc nu??
shaorma de casa cu lipii libaneze faute de mine, ca margele ciuciu ca nu a dormit marmota decat o ora revin dupa ce pap
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
calipso_zeus spune:
Am venit de la doctor....are rahitism si m-a dat niste medicamente sa i le dau....sa vad acnd le iau ca are cu sase dinti mai putin decat ar trebui la varsta asta....sper sa-i treaca in trei luni si sa ii dea dintii..
A urlat cat a putut ea la doctor apoi a inceput sa cocheteze cu el...dar ddupa ce a plans bine de tot.
In fine are 90 cm si 13 kile 500....si are nevoie de masaj mai mult...mi-a aratat o tehnica noua....dupa baie....bravo asta-i place si cam atat.Vroia iar la shoping dar am lamurit-o ca maine de-acu`,e prea mult intr-o zi.....buna treaba.
of cine m-a pus sa-i iau plastilina....
SoriLea spune:
Calipso_zeus cat are fetita ta de-ti faci probl ca are mai putini de cat ar trebui? Cine stie exact cati trebuie sa fie si al ce varsta? Eu cunosc pe cineva care i-a dat primul dinte la 17 luni, asa ca nu se potriveste la toata lumea la fel (cum nici acest baietel nu se potriveste cu alt copil caruia i-a dat primul dinte la 8-10 luni sa zicem). Cat despre gr si lungime, eu zic ca e ok, de unde rahitismul????
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Apropo, noi avem 95cm si 14kg si nu mi se pare deloc rahitic si nici dr nu mi-a zis asa ceva.(noi chiar am fost dolofani bn pana mai acum cateva lunite )
emanouela spune:
rahitismul e o boala nu o stare fizica....cauzata de lipsa vit D sau dficit de Ca si fosfor...asa ca inaltimea si greutatea nu sunt relevante. urmeaza tratamentul calipso si va fi ok
calipso_zeus spune:
Ema asa e... si da are niste deficite de alea,cum s-a uitat la ea mi-a spus..si ar fi trebuit sa-i iasa 12 dinti ea are sase....abia.....insa se rezolva....sper...
SoriLea spune:
emanouele stiu f bn ce e rahitismul, dar de cele mai multe ori se vede si fizic. Copilul nasei mele are si stiu cum se manifesta.
Calipso_zeus cand ai descoperit ca are rahitism?