**Buburuze de 2009 in actiune(6)**
Raspunsuri - Pagina 16
lavinia.p spune:
Neata gagici, vin si eu rapid la cafea....m-am trezit tarzior si eu si nu pot sta ca tre sa-l trezesc si pe Rares dar revin mai incolo sa vad ce mai faceti. Va ...azi iar am drumuri
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
SoriLea spune:
Prima data, l-am inscris la un neurolog (e parte neurologica la el), apoi am facut 2 internari si am tinut-o din medical in medical din martie si pana s-a terminat totul cu comisie cu tot sf de august. nu mai retin cand am intrat in comisie, trimisai propusa de medicul neurolog (binenteles ca si la cererea mea si amedicului de fam) cred ca undeva prin iunie. Am avut 2 intrevederi cu med de la comisie si l-a ultimul nici nu l-a mai chemat, l-a pensionat direct pt ac se vedea ca nu sunt sanse de vindecare . asa am ajuns ca de la 1 sept sa fie pensionar pe caz de boala.
fug si daca pot mai revin.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Neata,
Fiica mea rontaie un bicuite pe care mi l-a facut frimituri si ieri facusem curat..azi iar e o mizerie ..imi vine sa-mi iau campii sa fug de acasa de la atata mizerie ..
Mada iar te-i pricopsit cu un avertisment? Mama da ce vrei iar sa ne parasesti ca-ti inchid astia contul..abtine-te si tu oleaca
Andreea multma de cafea..ai is una decofeinizata ptr mine?!
Sorina asa-i..a mea cand ma vede la pc e musai sa vina sa se "lege" de mine cu degetul in gura..si se freaca cu capul de mana mea..doar, doar o bag in seama pe ea is nu pc-ul..iar cand doarme e musai sa fac treaba pe care nu o pot face cu ea prin preajma. Ai primit parola de la mail-ul comun? Daca nu, zi si iti trimit PM.
Getik ma bucur ca nu a fost decat un accident minor si ca sotul tau nu a patit nimic ..cat despre masina se repara
Cris off mama, m-am ingrozit cand am citit de buba Mirunei.. dar eu zic sa nu-ti faci griji ca va trece, atata timp cat nu a avut varsaturi, greturi, ameteli sau lesin eu zic ca-i ok, dar ptr binele tau poti merge si la un control. cat despre potaie..tu ai vrut..acum trage
Lali spor la treba..cum iti mai este?
Simina multumesc si tie munca usoara
Lavi nu te mai saturi de drumuri?!
Ema tu ai grija de sot?!
Anna nu mai ai putin timp si ptr noi?!
Hai fetelor la cafea, ca imediat eu si fiica mea iau dunga parcului si pana dupa amiaza nu mai intru ca azi e ziua cea mare..de inscris fata la gradi..liniile se deschid la 14 fix si trebuie sa fiu pe faza sa o inscriu cat mai repede..in fine nu stiu cat conteaza asta si cate manarii se fac pe la spate, mai ales ca rezpultatele se dau prin martie..asta e, cum ne-o fi norocul
Fiica mea urla ca vrea barny acum..da o las sa se isterizeze ca tot nu-i dau..
Ati mai vazut copil care sa pape baby bell da sa-l bage pe tot in gura is sa se chinuie sa-l molfaie?! daca nu sa o vedeti pe fiica mea ca ea e experta..de fapt Ema a vazut o faza cum infuleca totu ldin farfurie de isi umpluse gura si se chinuia sa mestece ..asa e ea..mai haplea
Si acum sa ma mai laud putin cu fiica mea...am invatat-o sa spuna "multumesc" cand primeste ceva..la inceput ii ziceam eu sa zica, iar acum am observat ca spune singurica fara sa o mai atentionez eu...ii dau ceva..spune "mec"..imi da ceva inapoi zice "mec"..e o scumpa , imi vine sa o pap toata ...deh isi mai lauda si cioara puiul,nu?! acum trebuie sa invatam si ceva cuvinte in flamanda ca trebuie, cand va merge la gradi sa o inteleaga si educatoarea...ca de inteles ea intelege cand ii vb in flamanda numai ca-mi raspunde tot in romana si la fel face si in parc cand cineva ii vb in flamanda...ee da mai e timp pana in noiembrie ..mai creste oleaca
Hai v-am pupat si intru eu cand mai am timp..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica
AMR: 6 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
emanouela spune:
neata fetele
is cam data peste cap...fetei, lui pretty adica, i s-a facut ceza aseara, 670 gr bebe, 25 sapt....nu pot decat sa ma rog pt ei. mai revin eu
getik1 spune:
urasccccccc sa pierd mesaje dar sunt experta
acu ma distrez pe seama lu ary care incearca sa mearga singurasi sa si danseze, cred ca m-ia racit aseara si azinoapte m-ia tusit rau si ieri m-ia stranutat, nus tiu ce sa zic ca nu este moale ci chiar fff vioaie si nu are febra nu stiu ce sa fac daca sa ii dau niste panadol dimi si seara, si niste sirop de ugur de pin ca ridiche nu am, o idee va rog
a mea pice vine si pune capu pe mine si gace aa, aa(ma iubeste) si gd,gd adica gada-gada, tre sa va spun ca eu stau pe jos sa nu mai ajung ary la soba ca avem o problema cu ea
siminada sa vedem acum cat il costa, ca degeaba are asigura si casco ca tot soferii platesc nu stim logica dar asa se face, tu cu treaba cu stai? andu ce face?
cris nai pentru ce sa imi multumesti
piky bafta la inscrierea la gradi a pucai, si eu am o problema cu curatenia si frigu sa treaca ca sa nu ,ai stau cu lemne ca ma disperat fimea de 2-3 ori pe zi si ea tot gaseste cate o bucata de lemn si o molfaie ma disperat nu stiu ce sa mai fac, felicitari lu tetii pentru cuvantu multumesc
fug sa fac niste martisoare sa vedem cat ma lasa ary
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
getik1 spune:
ema imi pare rau sa dea domnu sa fie bine pt amandoua
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
calipso_zeus spune:
Buna ziua...
Am venit de la cumparaturi...i-am cumparat plastilina...si acu` face bile si le arunca..e foarte incantata.....
Dupa amiaza mergem la doctor....un pediatru de generatie veche..astia sunt cei mai buni..sa verifice in ce stadiu e rahitismul ei..si sa-mi spuna cum sa-i dau osteocare....
Deja am covor crem....cu mov rosu si roz,decor absolut superb ,dar trebuie sa traiasca si cei de la curatatorie nu?
calipso_zeus spune:
Mi-a bagat plastilina in imprimanta.....super.....acu` o desfac sa o curat...ce copil curios am......
getik1 spune:
fetelo va rog si eu ceva datimi un sfat sa stiu si eu pe viitor ce zic.
ideea este asa: a sunat una din italia pe fixu meu care o cauta pe soacramea am intrebat cine este si ma facut impertinenta, si nesimtita ca am intrebat cine este, si apoi iam zis sa astepta sa ii duc telefonu lu soacramea si mia trantit telefonu in nas.
am facut ceva anapoda? spunetimi voi!
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Cris merci mamicule de pont ,ieri am fost in kaufland si nu aveau napi, trb sa ajung musai si in carrefour zilele astea!
Calipso pe mine stii ce ma enerveaza la avertismentul tau ? Ca nu stiu ce ai zis ,si eu is curioasa rau ... Cand am luat eu avertisment scria clar ,cu ghilimele... Acuma na,depinde daca s-a autosesizat moderatorul sau ai fost "parata". Parca vazusem la un subiect ceva de genul " ai grija cum vorbesti ca tu ai mai avut un cont inchis pentru limbaj !" ,la adresa ta,desi sincera sa fiu raspunsurile tale erau la obiect, nu erau deplasate... dar na ,cum ai spus si tu ,unii-s mume altii ciume,si daca nu esti de acord cu "mumele" esti clar impotriva lor. Am observat ca pe acest forum nu prea se poate sa aiba cineva alta parere decat majoritatea,ca imediat e pus la colt,ori trebuie sa fii la fel ca toti ori esti exclus,si mie asta nu imi place. Ori e forum public,ori nu mai e ! ( si acum apare un moderator care imi explica cum sta treaba ,si anume ca e public,dar neste oameni muncesc la el , ce conteaza ca "egalitatea nu-i pentru catei" , regulile-s reguli, si le pot interpreta doar moderatorii ,si regulile nu se aplica la prieteni ci doar la cei care activeaza numai pe anumite subiecte. )
Cris pentru siguranta ar fi mai bine totusi sa o vada un dr , daca tot o mai doare capusorul.
Simina spor la treaba !
Picky stiu cum e sa faci curat si din urma sa vina cu firimituri, apa,ceai,lapte ... jucarii imprastiate peste tot...
Imi este mai bine,incepe sa imi fie greata doar dimineata !
Geto mie oamenii care nu se recomanda la telefon cand suna ,indiferent daca pe fix sa umobil ( in cazul in care nu am numarul lor,sau nu imi sunt apropiati sa le recunosc vocea) ,nu imi plac, si daca ma iau la rost ca ii intreb cine sunt eu le inchid telefonul in nas . Mi se pare lipsa de educatie sa suni la o familie necunoscuta,sa ceri sa vb cu cineva si sa nu te prezinti,ba mai mult,sa te isterizezi ca te intreaba cine mm esti... Nu ai gresit cu nimic,poate doar cu faptul ca nu i-ai inchis tu prima . Eu i-am inchis si unei matusi dragi mie pentru ca se pitzigaia la telefon,a vrut sa faca o gluma si m-a sunat cu nr ascuns,si tot ce spuneam eu spunea cu voce pitzigaiata,si dupa doua-trei cuvinte repetate asa am trimis-o la origini si i-am inchis telefonul . M-a sunat apoi sa ma certe ca nu se vb asa la telefon,ca era o gluma, si i-am spus sa faca glume de astea cand o sa o sun si eu sa ii fac la fel ... M-a inteles ,dar mai greu ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii