Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)
Raspunsuri - Pagina 9
simonique spune:
Andreea nu stiu ce sa zic cu produsul ala de la top shop, asa in reclama pare misto, dar live nu stiu...eu o sg data am luat de la teleshoping un aspirator de ala cu apa si a fost o porcarie maxima..stiu ca in Buc sunt magazine unde poti vedea produsele...poate dak il vezi iti dai seama mai bine
kokorinusha spune:
merci de urari!!!si eu am scris aseara si nu a aparut.ziceam k l 2 luni avem 5.450,deci am mai luAt un kg jumate doar cu san si 3cm.
eritermul s-a vindecat cu banalul cutaden sau reviken.
www.nunta-eveniment.ro-au oferte bunute.
douradoudou spune:
lidia cerealele sunt energizante..cam aiurea mi se pare sa le dai la ultima masa...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou lidia cerealele sunt energizante..cam aiurea mi se pare sa le dai la ultima masa... alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
din contra, doctorita a zis ca sunt satioase si o sa doarma mai bine si o sa se odihneasca....la noi a mers...adica el manca pe la 11 seara ultima masa dupa care la 5-6 se trezea sa manance iar....aseara a mancat la 11 si s-a trezit la 7 dimineata... nu te contrazic legat de cereale dar doctorita asa mi-a spus
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui beatrice75 De la ce firma ati comandat husele, fetele de masa pt sala botez? |
eu am comandat de la http://dreammariage.ro/ am luat pachetul Platinium dar fara lumanarea de botez
heidy spune:
citat din mesajul lui abramburica2 Buna!Sugubina:vrei te rog sa mai pui odata linkul cu colacelele pt baie ca am cautat in capitolul trecut si nu am gasit.Multumim mult! |
abramburica, noi de aici am luat colaceii, crisis i-a comandat pt noi de pe e-bay, au fost livrati la ana_vio (cel putin a doua tura de colacei) si ana_vio i-a impartit.
http:// cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
JoAnn spune:
Hello fetele
noi absentam muuuult dar avem scutire
vad ca bb-ii vostri au program de culcare cat mai tarziu.
ale mele bubuline la ora 19,30 seara cad lateeee. apoi se trezesc din 3 in 3 ore pt papa si la ora 6 dimineata sunt fresh si cu chef de joaca...si eu cu somnul in freza evident.
asteptam si noi sa implinim 4 luni sa mai bagam cate ceva pe langa lapte.
sugubina tu in timpul zilei esti sola cu puficele sau te ajuta cineva??
eu mai mult de 1 ora singura cu ele nu rezist.
aaaa...am cumparat si noi carut bertoni ca al tau
dar vaaaai ce greu mi se pareee....si cum stau la etajul 3 fara lift...
in alta ordine de idei nu stiu ce sa ma mai fac cu mancatul....de cate ori ma trezesc noaptea sa dau fetelor de mancare, hop si eu ma apuc sa bag ceva la ghiozdan...deja am pus 1 kg pe mine.
acu o luna aveam 50,1 kg acu am 51,1 kg.
deci...ceva idei de potolit foamea???mai ales cea de noapte???
abramburica2 spune:
Heidy:si oare mai sunt mamici care ar verea colacei?Asa e mai avantojos ma gandesc eu.Cat a ajuns un colacel in final?