Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)
Raspunsuri - Pagina 8
heidy spune:
Buna dimineata !!
O tare din partea noastra. Eu trebuie sa recunosc ca, din cand in cand mai beau cate o cescuta, chiar daca alaptez.
simonique wow.. faci tortul singura. Felicitarile mele! Nu as avea curaj, dar nici talentata nu sunt. Sa ne dai si noua reteta, poate cine stie.
La multi ani bebeilor si .. la multi ani Allexia_m, mai cu intarziere.
Am fost ieri la pediatru si am recoltat urina pt o urocultura, sa vedem ce este cu mucisorii astia si de unde vin. Toata noaptea am turnat ser in nasuc si am acoperit cand o nara cand cealalta. Sunt zombie.... Cu batista bebelusului nu am reusit sa scot nimic, oricat de mult m-am straduit.. Unde o fi ascuns fi-miu mucii nu stiu, dar clar vrea doar sa ii inghita.
Astazi merg la cosmetica, pe seara.. Vine sotul mai devreme de la servici sa stea cu bb si eu am datoria sa ii las un biberon, doua cu lapte.
Va si mai revenim. Acum merg sa fac o baie cat doarme piciul ca aseara am cazut amandoi lati.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
geniusamb spune:
neata!
ce activitate slaba pe forum
vine primavara si fetele sunt cu bebicii la plimbare toata ziua
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
Vasari spune:
Allexxia, la multi ani, mamico!!
Fetele nascute in februarie, editura Nemira ofera reduceri de 50% pentru sarbatoritii lunii.
Noi ieri am plecat la plimbare prin Herastrau si ne-am intors la 10 noaptea, ne-am oprit pe la prieteni. Iar azi mergem la vaccin, i-am povestit Sarei despre ce e vorba, parea vesela.
Lidia_P spune:
noi astazi dam de baut am implinit 4 luni
ieri am fost la doctor si avem 63 cm si 6.7 kg, desi am fost grasi la nastere acum luam in greutate ca un manechin, dr Calapod a zis ca a luat ok in greutate si ne-a dat voie sa incepem sa papam cerealeasa dar numai o singura masa pe zi si aia de preferat ultima pt ca cerealele ingrasa daca mananca prea multe si cica sunt si satioase asa ca bb nu ii va fi foame foarte repede....asa ca aseara am papat prima masa de cereale si am dormit de la 11 noptea pana la 7 dimineata neintrerupt.
ne-a data trimitere la eco de picior sio sa facem si transfrontala
in rest suntem fericiti ca astazi e ziua noatra uraaaaa....
Siuta spune:
Scrisesem si eu aseara un mesaj dar vad ca nu a aparut...
era forumul in revizie
Deci:
LA MULTI ANI ALEXXIA_M ! si , cu mare,mare intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, LA MULTI ANI ANDREEACC !
Sa fiti fericite !
Noi am facut "poi-ieri" cum zice fiimea vaccinul. Usor maraiti dupa dar fara febra .
in rest suntem ok, raportam la 2 luni 5850 g si 63 cm.
Am de recuperat 2 capitole si mai sunt si in inchidere de luna asa ca va pupez.
http://www.mariaeva.ro/
andreeacc spune:
Allexxia-m, la multi ani pentru ieri!
Lidia-P sa iti traiasca piticul si sa creasca mare si voinic!
Simonique, asteptam poze cu opera de arta!
Siuta, multumesc de urari.
Fetelor am vazut la tv o reclama la un produl slim and lift air de la top- shop care cica m- ar face sa arat cate de cat omeneste intr- o rochie. E un gen de centura cu pantalon vine de sub sutien pana la genunchi si ar mai ascun din colacei. O fi bun? Mi- as lua si eu ptr botez.
TINKER_BELL spune:
Neata!
Lorin, multumim frumos pentru urare! La multi ani si din partea noastra pentru bebelusii sarbatoriti ieri si mai ales pentru sarbatoritul zilei! Lidia,sa creasca Ianis frumos si sanatos!
Alina,, tare plimbareti mai sunteti, pupa pe Sara sa fie curajoasa!
Clara e cuminte seara, de 2 nopti se culca foarte repede, un pic de plimbare si gata... Agitatia de seara si la ore fixe are legatura cu colicii, din cate stiu eu.
Fug ca facem prajituri... din plastilina!
abramburica2 spune:
Buna!Sugubina:vrei te rog sa mai pui odata linkul cu colacelele pt baie ca am cautat in capitolul trecut si nu am gasit.Multumim mult!
abramburica2 spune:
Sugubina:si ai pute sa-mi spui si cum le-ai cumparat?Ti-au fost livrate acasa?Ai platit cu cardul?Multumesc de raspuns anticipat!
simonique spune:
Lidia sa-ti traiasca bebele si sa va aduca numai bucurii...vai abia astept sa facem si noi 4 luni
Sugubina, 6 lei doar o apa de mare? E pt nas, nu? Noi apa de mare avem Sterimar si intr-adevar e cam scumputz...
Am luat si noi pampersi de la Pufies si mi se par ok dor ca mirosul lor nu imi place deloc, mi se pare asa...chimicalos
Cu tortul pt botez ce sa zic..deja visez ce si cum sa fac...normal ca o sa pun poze (sper sa nu iasa nasol sa ma fac de ras...hihi)...apropo de poze...se poate sa imi dati si mie parola pt contul comun de poze... fara suparare dak nu se poate