Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Iar azi mergem la vaccin, i-am povestit Sarei despre ce e vorba, parea vesela.

sunt convinsa ca a inteles tot

greu cu forumul si ieri si azi.
sugu eu am devenit cumparatoare fidela dm. tot de la voi am aflat de magazin (culmea ca e f aproape de mine dar nu avusesem niciodarta curiozitatea sa intru)au niste creme si farduri naturale, iar pt bebe de acolo iau tot inclusiv scutecele de unica folosinta.

dupa ce am nascut mi s-a facut fata f urat, uscata rau de sa ia pielea.m-am dat cu ulei de migdale (cu care ii fac masaj lui robert)si mi s-a reparat.
acum vreau sa iau un complex de vitamine. voi de care luati?

ahhh si am uitat sa zic cel mai important lucru: a dormit bebe de la 22.30 la 3.30 apoi papa, kk, schimbat si iar nani de la 4.00 la 8.00
. nu-mi venea sa cred . ma simt alt om. nu stiu cum de a gresit sa doarma atata dar tare bine mi-a prins.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburica2

Heidy:si oare mai sunt mamici care ar verea colacei?Asa e mai avantojos ma gandesc eu.Cat a ajuns un colacel in final?

transportul se plateste pt fiecare item in parte.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Andreea, nu imi vine sa cred ! Ce crezi ca port eu chiar acum pe sub haine ?! Mi-am comandat pantalonii cu centura despre care vorbesti si mi se par ok. Eu am mare problema cu burta, nu mai am muschi deloc si trebuie sa astept pana trec 3 luni de la nastere ca sa ma apuc de exercitii pt abdomene. Pericolul la mine e ca pot sa fac hernie, deci trebuie sa port centura neaparat. Pana acum am incercat diverse care ma deranjau, taiau, etc.

Asta pare ok si chiar nu se vede prin haine. Cu celelalte imi era rusine sa imi scot jacheta cand eram pe strada si imi era cald pt ca mi se vedeau "pernutele" de grasime la marginile centurilor.

Al meu e pana sub sani si are si bretele care se pot scoate.

Bafta !

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Aici se face Rotarixul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Allexxia-m, la multi ani pentru ieri!

Lidia-P sa iti traiasca piticul si sa creasca mare si voinic!

Simonique, asteptam poze cu opera de arta!

Siuta, multumesc de urari.

Fetelor am vazut la tv o reclama la un produl slim and lift air de la top- shop care cica m- ar face sa arat cate de cat omeneste intr- o rochie. E un gen de centura cu pantalon vine de sub sutien pana la genunchi si ar mai ascun din colacei. O fi bun? Mi- as lua si eu ptr botez.

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

sa stii ca si eu m-am uitat la pantalonii aiasi sunt tentata mai ales ca am vazut o rochie si nu ma cuprinde de un deget si mi-a placut teribil

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

andreea produsul ala de care zici se gaseste la aproape orice magazin cu lenjerie intima, eu mi-am luat vreo 3 (2 cu picior si inalte pana sub san si unul chilot care se ridica pana la san) dar au un incovenient ca se starng , se incovriga la margini (adika se rasuceste marginea ) si dc ai ceva mulat se vede . cred ca ai inteles ce vroiam sa spun.
eu le folosesc tot la okazii cand port rochii; ca fiind grasa la picioare ma frec rau inter picioare si apoi si un mar dc mananc mi se umfla burta si asa cu chilotii astia sta burta plata.

ma ganddesc ca exsta si dresuri care strang si te uniformizeaza (nu se mai vad colaceii), cred ca astia ar fi mai buni

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Fetelor, sa va spun ca pantalono-maieul asta nu strange f f tare, cat ma asteptam si cat as fi dorit, dar intradevar e misto ca nu se vede nici un fel de pernute. Poate ar fi trebuit sa iau un numar mai mic, dar eu trebuie sa -l port toata ziua si acasa si daca m-ar fi strans f tare poate ca nu l-as fi suportat.

Acolo la ce pret e ?

Mergi la inceput

uite ca au raspun ssi fetele , pana m-am moscait eu

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu iau apa de mare Nivea Baby de la Auchan...este cel mai ieftin. Voi ce apa de mare luati din DM???

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Ral-eli si ale tale sunt de la slim&lift ?

Pt ca si eu am luat din magazine si s-au strans , cum zici si tu. Asta acum are bretele si sper sa il tina sa nu se stranga. Acum il port de o ora cred si nu s-a strans deloc pana acum.

Mergi la inceput