Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Shashenka cum merge cu regimul?

ce mai stiti despre ana_o, ana_vio, evaf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ralucaspm unul e din cel de la tv (scrie pe el tv product) si doua de la nbb. ale mele nu au bretele. cred ca e mult mai ok cu bretele, e sustine maoi bine

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am fost la vaccin, acum dormiteaza mica. Maria pleaca azi cu tati la antrenament, asa ca eu voi fi libera... pt curatenie, daca nu apare ceva mai frumos. A luat 2,3 kg si 10 cm in 2 luni.
Tinker-bell, nu ne trimiti virtual niste prajiturici de plastilina?
De ceva timp Maria nu mai are mult chef de pictat, desenat... ori e din cauza Sarei, ori pt ca la gradi, exact inainte sa nasc, a inceput sa mearga la niste optionale de pictura. E posibil sa fi fost "pusi" sa lucreze in anume fel si asta nu mai inseamna creativitate si sa se fi suparat. Sper sa ne revenim pana atunci si o sa o retrag de la optionalul respectiv pt mai multa siguranta.
Eva de ce mai e interesata?

Ral-eli, am convingerea ca intelege. Ii explic tot, ii prezint pe toata lumea... :)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Vasari la ce gradinita merge Maria?

Beatrice ai rezolvat constipatia lui Robert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Plec acum pana la un magazin sa vad minunea de ascuns colacii de grasime si va anunt dc au vreo legatura cu reclama.

Aici costa 199 ron 2 bucati, una crem si una neagra.

Sashenka, un ai gasit rochii ptr noi astea bine facute.
Eu am vazut ceva laDebenhams insa trb sa imi iau si un bolero ceva pe deasupra ptr ca sunt fara maneci si la ce maini grase am acum , nu imi vine sale arat. Si rovhie plus ceva pe deasura ar ajunge cam la 600 ron.....iar cum eu tot sper sa nu ma mai reintorc la aceste dimensiuni, n- as da banii astia doar ptr o seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fluturasha, la o gradi de stat din dr Taberei. Ea a mai mers si de la 2 la 3 ani la una particulara. Voi in ce parte a Bucurestiului stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor mari si mici.Sa fiti sanatosi si norocosi.

Abramburica as vrea si eu un colacel.Dati-mi PM daca se ofera cineva sa stranga banii si comenzile.Eu stau in Militari ...sa vedem cum facem sa nu incurc pe nimeni...dar ma tenteaza sa o bag pe mandra in cada la inot.

Vasari pentru Sara sa doarma bine si sa nu faca febra.Foarte frumoasa evolutia pentru doua luni.

Andreacc unde este magazinul asta.Si eu ca si alte mamici am o burat flasca (la mine e varsta deh ...in vara schimb prefixul) si ma tenteaza cu atat mai mult cu cat nu as investi in haine scumpe si mari doar pentru o noapte cum zicea-i si tu.

Ral-eli unde e magazin DM?? mai exact asa se numeste sau e doar o prescurtare...scuza-mi ignoranta

Kokorinusha..multe luni inainte si ...frumos...felicitari pentru dezvoltare...bun laptele de mamica

eu sunt contra cronometru, am mutat botezul pe 26.02 ca sa facem la restuarantul unde il cunosc pe patron (avea o nunta pe 05.03) si unde sunt sigura ca totul va fi super ok (mancare,bautura, loc de dans).

JoAnn eu mai bag cate un mar sau 2 biscuiti sau o cana cu ceai si gata.

fetele care alaptati am o intrebare: aveti restricitii alimentare de la dr? de ex fara porc,varza,pateuri din comert,fara fructe si legume crude?
Eu numai rezist fara fructe si am "furat" cate 2-3 feliute de mar,kiwi sau portocala dar nu stiu ce sa fac ca as manca mai mult

Pup ca a venit ora mesei si suntem dupa o plimbare de 2 ore pe afara,fomiste si "ude" la pampers.

Mi-a placut ideea cu dansul pe melodia lui Chilian, si cum eu ador piesa "Zece" am furat ideea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu mi-amluat un costum de la Dika si o fusta eleganta de la Zara asa ca am cu ce sa ma duc si la biserica si la restaurant....eu am renuntat la ideea de rochie pt ca ma enerveaza sa nu aiba marimea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

martutza de magazinul asta vorbesc http://www. dm-drogeriemarkt.ro/contact.htm. eu am avut restrictii la mancare ca a avut bebe colici, dar acum mananc dde toate

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Marturza Kokorinuska:eu as vrea sa cumpar colacei dar ei cer pe site cand ii achizitionezi sa ai un visa card(credit card)ceea ce eu nu am.As fi putut sa ma ocup chiar daca nu sunt din bucuresti ca voi dar vedeam noi cum faceam cu imparteala dar nu o pot face pt ca nu detin un visa card.

Mergi la inceput