Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Marta, eu alaptez si nu mananc: varza, fasole, ceapa, usturoi, brocoli si cam atat. Fructe mananc destule. Incearca si tu si vezi ca poate nu deranjaza si te abtii degeaba.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Ral-eli, mananci si ceapa ?

Am niste vinete in congelator si salata de vinete e preferata mea. Fara ceapa insa nu pot sa o mananc. Daca tu mananci o sa incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ralucaspm eu mananc ceapa dar putin ca ma doare pe mine stomacul, altfel as fi mancat. in ulktima vreme am descoperit prazul e mai aromat decat ceapa si nu ma doare stomacul de la el.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Of, bine ca merge site-ul, ca aseara m-am enervat si am inchis pc-ul...

Elfica, povesteste-mi si mie despre wrap: cum s-a acomodat bebe, cam cat timp i-a trebuit sa se acomodeze, e greu de purtat/potrivit ca sa stea bebe bine in el? Ma tenteaza si n-as vrea sa dau banii degeaba si sa-l fac cadou sau mai stiu eu ce...

Vorbeati de mancare - eu nu mananc fasole, varza, carne de porc, carne tocata, lapte, fructe crude... eh, cu colicii bebelinei nu mai mananc aproape nimic...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Martutza, DM este in galeriile Auchan Militari.
Si eu cu alimentatia la fel, doar banane la discretie. Putin mar, portocala, dar cate un sfert de fruct... In schimb mananc ciocolata (cel putin la 2-3 zile) si beau cafea, nu stiu ce am rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna fetelor
ma iertati ca dau buzna ..sunt de la odiseea buburuze ian.febr
am o intrebare la voi daca ma puteti ajuta ...am un bebe de o luna , maine facem , si ia iesit acneea bebelusului , asta cred ca este din ce am citit pe net
are pe frunte si in capsor ca niste cosuri ...bubite mici si rosii.
V.ati confruntat cu asa ceva? exista tratament ? ce putem face ? eu luni sau miercuri ajung la pediatru

va multumesc frumos

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Aditza, noi am avut acneea bebelusului. Nu am facut nimic , a trecut de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Fluturasha, la o gradi de stat din dr Taberei. Ea a mai mers si de la 2 la 3 ani la una particulara. Voi in ce parte a Bucurestiului stati?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Si la gradi de stat au cursuri optionale? Sunt curioasa.
Langa IOR dar ne mutam in curand langa Parcul Circului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Ah, poate impingem carutul impreuna Eu tot in zona stau

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Fluturasha, la o gradi de stat din dr Taberei. Ea a mai mers si de la 2 la 3 ani la una particulara. Voi in ce parte a Bucurestiului stati?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Si la gradi de stat au cursuri optionale? Sunt curioasa.
Langa IOR dar ne mutam in curand langa Parcul Circului.

Mami fericita de 2

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, fluturasha, au destul de multe... dans, pictura, balet, pc, engleza. Teatrul vine cam la 2 saptamani... A, mai sunt ceva arte martiale si probabil si altele. Profesorul de dans e super de exemplu, vad pe Maria, a inceput sa danseze la orice muzica. Pana la urma eu asta astept de la gradinita, sa o invete sa faca lucrurile cu placere, nu sa o invete ceva anume. Cred ca o voi da si la balet, se pare ca e predat tot de el! Dar trebuie sa intrebi, fiecare gradinita are alte optionale, iar unele au f putine, dar compenseaza cu altceva. La o prietena care sta la Universitate sunt doar 3 optionale, insa merg saptamanal la Tandarica.

Mergi la inceput