Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Aditza, noi am avut acneea bebelusului. Nu am facut nimic , a trecut de la sine.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

multumesc frumos...si cat timp a durat pana a trecut ?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Vasari la ce gradinita merge Maria?

Beatrice ai rezolvat constipatia lui Robert?

Mami fericita de 2

Da, punanadu-i cam in fiecare zi cate o lingura de Humana Milchzucker in Novalac, care este IT si e pt constipati.
Ma simt foooooarte slabita, cred ca am o anemie cum de f. mult timp nu am mai avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

buna fetelor
ma iertati ca dau buzna ..sunt de la odiseea buburuze ian.febr
am o intrebare la voi daca ma puteti ajuta ...am un bebe de o luna , maine facem , si ia iesit acneea bebelusului , asta cred ca este din ce am citit pe net
are pe frunte si in capsor ca niste cosuri ...bubite mici si rosii.
V.ati confruntat cu asa ceva? exista tratament ? ce putem face ? eu luni sau miercuri ajung la pediatru

va multumesc frumos

Te pup dulce Aditza!Ce mari v-ati facut!
Si bebe al meu a avut ceva cosuri pe capsor si desi am incercat cu Pediatril, nu a avut efectul scontat. A trecut cu un amestec de aspirina si vaselina. Dar cel mai bine este sa consulti pediatrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna seara!
Am revenit dupa cateva zile de lipsa. Am mult de citit din urma, nu cred ca voi reusi sa recuperez, pt ca bebe nu doarme ziua mai deloc (doarme doar afara). Si seara, dupa ce adoarme (in jurul orei 22-22:30), sunt terminata (pt ca ma trezesc la 7 si ceva, iar peste noapte inca 2 reprize de papa). Acum tocmai s-a trezit, dupa 30 min de somnic pufos
Sper ca sunteti bine si voi si bebelusii, noi suntem bine, dar ocupati (am terminat examenele, urmeaza semestrul 2 si lucrarea de dizertatie plus alte examene si sustinerea lucrarii). Astazi am fost sa fac ITP-ul la masina, ieri am fost la serviciu sa-mi duc ultimul post-natal si sa-mi iau adeverinta pt indemnizatie. Normal ca adeverinta nu s-a putut face in cele 2 ore cat am stat eu la birou, ma mai duc o data marti!
Bebe creste, papa numai san, se joaca cu manutele si cu jucariile, rade toata ziua . A inceput de vreo 4 zile sa se intoarca pe partea stanga si de doua ori s-a intors de pe burtica pe spate. Pe o parte nu se intoarce decat daca are chef, nu oricand Acum e foarte ocupat cu suptul ambilor pumni in acelasi timp.
A inceput smiorcaiala, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

buna fetelor
ma iertati ca dau buzna ..sunt de la odiseea buburuze ian.febr
am o intrebare la voi daca ma puteti ajuta ...am un bebe de o luna , maine facem , si ia iesit acneea bebelusului , asta cred ca este din ce am citit pe net
are pe frunte si in capsor ca niste cosuri ...bubite mici si rosii.
V.ati confruntat cu asa ceva? exista tratament ? ce putem face ? eu luni sau miercuri ajung la pediatru

va multumesc frumos

Te pup dulce Aditza!Ce mari v-ati facut!
Si bebe al meu a avut ceva cosuri pe capsor si desi am incercat cu Pediatril, nu a avut efectul scontat. A trecut cu un amestec de aspirina si vaselina. Dar cel mai bine este sa consulti pediatrul.

buna bea ..si eu te pup dulce , da ne.am facut mari , va ajungem din urma
tu cf / cum te simti? te.ai recuperat , of prin ce ai mai trecut si tu . Bebe al tau ce face ? e cumintel ?
multam de raspuns , da o sa mergem la pediatru luni sau miercuri.
Vad ca desi aveti o luna doua inaintea mea ... bb inca sunt agitati si nu mai dorm cum tb . Si eu sunt obosita noaptea se trez de 2 ori , ziua doarme dar asa si asa , de mancat papa la 1,5 ore sau 2 maxim . Afara nu doarme , dupa ce venim in casa rar sa doarma . Este f agitat , chiar si in somn .
App bb vostri horcaiau?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

hello fetelor!

Va amintiti ca va ziceam ca bebe al meu tzocaie de zor in aer, si ma obsedeaza chestia asta? Si-a dat seama ca nu e asa interesant sa tzocai in aer, si acum cum are un timp liber, cum tzocaie de zor un deget, de s-a inrosit rau pielea, si parca e si mai umflat asa... Ce as putea sa ii fac sa il dezvat? Incerc sa ii atrag atentia cu altceva cand il apuca, dar uneori e tare focusat pe ocupatiunea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am vazut ca vorbiti de ascunsul suncilor
Eu mi-am comandat asa ceva in acest scop nobil
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UYX8IY/ref=oss_product

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Ah, poate impingem carutul impreuna Eu tot in zona stau

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Ma bucur ca o sa fim vecine. Mai sta si altcineva in zona Parcul Circului?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Da, fluturasha, au destul de multe... dans, pictura, balet, pc, engleza. Teatrul vine cam la 2 saptamani... A, mai sunt ceva arte martiale si probabil si altele. Profesorul de dans e super de exemplu, vad pe Maria, a inceput sa danseze la orice muzica. Pana la urma eu asta astept de la gradinita, sa o invete sa faca lucrurile cu placere, nu sa o invete ceva anume. Cred ca o voi da si la balet, se pare ca e predat tot de el! Dar trebuie sa intrebi, fiecare gradinita are alte optionale, iar unele au f putine, dar compenseaza cu altceva. La o prietena care sta la Universitate sunt doar 3 optionale, insa merg saptamanal la Tandarica.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Alina, ma bucur sa aud ca mai exista si astfel de gradinite de stat. Cred si eu ca ii place Mariei sa mearga la gradinita. Ai avut probleme pana acuma cu virusii adusi acasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Beatrice ai rezolvat constipatia lui Robert?

Da, punanadu-i cam in fiecare zi cate o lingura de Humana Milchzucker in Novalac, care este IT si e pt constipati.
Ma simt foooooarte slabita, cred ca am o anemie cum de f. mult timp nu am mai avut.

Sa inteleg Novalac IT fara Milchzucher adaugat nu are efectul scontat?

Mergi la inceput