Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dana, poate e doar o perioada? Am avut si noi cateva zile in care tot voia Sara suzeta, fara ea voia non-stop sa stea la san, ma speriasem eu tare de suzeta atunci.:) Imi dau doar cu parerea, nu ma pricep la asta, eu am tinut-o pe Maria agatata de mine, asa ca nu am vazut asa diferenta intre zile si nici nu si-a cautat degetelul sau suzeta. Acum nu imi mai permit si observ mai multe.
fluturasha, cat a mers la gradi a luat putine, dar de cand am nascut nu am mai dus-o. Si vreau sa o mai tin cel putin o luna acasa.

In alta ordine de idei, noi ne-am hotarat doar pt Rotarix, mai amanam vaccinul pneumococic. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

martutza am citit sfaturile de la orelist de pe mailul comun. multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Aditza, nu mai imi aduc aminte in cat timp a trecut . Poate intr-o luna sau mai putin.

Acum avem alta prolema cu pielicica. E f uscata si rosie si se crapa. ii dam cu o crema care cand ajuta cand nu prea si a inceput sa faca si f multe cojite pe capusor. Ii facem un tratament, dar nu dispare de tot. Sper sa treaca in cateva luni si sa nu aiba pielea urata cand mai creste.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Vasari, eu nu mananc banane ca am mare pb cu constipatia. Probabil si pt ca mai iau fier.

Noi am fost si in spital cu Nicholas, cand avea o luna jumate. A facut bronsiolita. Nu puteam sa ma duc in spital la wc si ma constipasem asa de tare de credeam ca lesin.

Mergi la inceput

Si Nicholas a inceput sa-si suga degetelul mare de la mana dreapta. Ii pun o sosetica si ii scot manuta din gurita de cate ori il vad. Asa am facut la Iorgos si dupa putin timp s-a lasat. Sper sa mearga si acum. Desi pe Iorgos il alaptam la san si il puneam f des si probabil ca asta tinea si loc de suzeta. La Nicholas scot laptele cu pompa si i-l dau cu biberonul. Ma gandesc ca daca nu merge dezvatatul sa incerc sa-i dau suzeta. Sa isi suga degetul e rau, dar suzeta e ok pana la o varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna seara dragelor,

Lidia_P LA MULTI ANI! CE bine ca a dormit asa mult! Asa-i ca-i super sa nu te mai scoli la 3?

abramburica2 colaceii sunt de pe http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba

Se platesc cu cont paypall , pe noi ne-a ajutat o alta colega de odisee comandand mai multi; vin cam intr-o luna asa la posta.
Fetele chiar cum e cu contu asta? ca mi-as face si eu ? tre sa tranfer bani in el din contu de card? Sau se merge undeva sa depun personal? Ca vad ca multe compras online se fac cu paypal asta.

Da simonique 6lei de la DM, apa de pare. Sa mergi sa vezi si tu. Sterimar vazui eu la Dona de era 40-50 lei si nu m-a lasat inima. Noroc cu astia. Azi am pus la fete prima oara scuteci BabyLove de la DM si sunt super buni , au tinut si cisi si cacutze. Mie Pufies imi plac cum miros, asa delicat. Nu mi-au facut (mari) iritatii la pasa, absorb bine iar ca bani sunt super. Imi vine comanda marti asa ca a trebuit sa mergem sa cumparam pana atunci,am dat pe 60buc de la DM 36 lei.

Joann bine ai revenit! pupici la bubuline. Am perioade in care sunt si sola, cand lucra Pufi, el are job de mai sta si pe acasa, da si cand pleaca..am discoteca si ma ia cu capu.

Ce culoare de carut ai luat?E greu carutu da, si nu putem iesi afara decat in doo pers.(toate sunt grele). Cu mancatu asa faceam si eu noaptea sau dimi ..parca in dujmanie ca tot eram la bucatarie; deacu dorm cu ceai (dinala de lactatie) la sticla de 0.5 lg mine, si cand imi vin pofte beu dinala. Orcum ziua manc super aiurea, nu am trei mese pe zi, stii si tu cum e cu timpu, ca nu ajung parca orele zilei sa faci de toate!

ral_eli ce farduri is alea la DM? cum le zice?

sashenka_h apa de mare de la dm e marca lor; daca ajungi acolo sa intrebi de spray cu apa de mare ca iti gasesc ei,e afisata pe lg case de marcat.

Mai citex si revin.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Noi am iesit azi afara si am mers de la Diham pan la Delfinului pe jos cu Pufele. Mama ce vedete suntem..ne opreste lumea pe strada, rad copii la noi. Ce mai tre sa ma obisnui cu statutul asta ! Azi am cumparat si eu tetine Dr. Browns nr 2-de la trei luni se schimba si am zis deh e timpu!

Azi e ziua lu fratimiu si sunt in etapa de creatie tort, acu seara il finisez. E tort de trufeee.

Dana nu ii poti da suzi? poate la inceput o arunca, da dc insisti o sa o ia. E mai usor de dezvatat apoi de suzi decat de dest..plus pericol de infectii dc sta mereu cu mana in gura. Sigur nu ii e fuame? Ale mele tocaie de fuame manutele, mai ales monstru marin de Marautza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele!

Mai trag si eu cu ochiul din cand in cand si pe la voi, atat cat ma lasa buburuza (da-s in urma rau, pe la jumatatea lui ianuarie) si as vrea sa va intreb doua chestii (sa ma iertati daca s-au discutat deja, v-am spus ca eu sunt mai in urma cu cititul):

KOKORINUSHA, ce tratament ti s-a recomandat pt e-coli? s-a rezolvat pana la urma, au iesit analizele ok?

SASHENKA, cat au costat ursitoarele de la teatrul Libelula?(apropo, si eu sunt la origini din Buftea, oare ne-om cunoaste la cat de mic e oraselul ala?)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna fetele!

Mai trag si eu cu ochiul din cand in cand si pe la voi, atat cat ma lasa buburuza (da-s in urma rau, pe la jumatatea lui ianuarie) si as vrea sa va intreb doua chestii (sa ma iertati daca s-au discutat deja, v-am spus ca eu sunt mai in urma cu cititul):

KOKORINUSHA, ce tratament ti s-a recomandat pt e-coli? s-a rezolvat pana la urma, au iesit analizele ok?

SASHENKA, cat au costat ursitoarele de la teatrul Libelula?(apropo, si eu sunt la origini din Buftea, oare ne-om cunoaste la cat de mic e oraselul ala?)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

mi-a dat augmentin 1ml la 12 ore timp de 7 zile si s-a rezolvat.intre timp am descoperit ca nu numai cel mic,dar si eu am luat o infectie din spital....deh.....spitalele romanesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara dragelor,

Lidia_P LA MULTI ANI! CE bine ca a dormit asa mult! Asa-i ca-i super sa nu te mai scoli la 3?

abramburica2 colaceii sunt de pe http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba

Se platesc cu cont paypall , pe noi ne-a ajutat o alta colega de odisee comandand mai multi; vin cam intr-o luna asa la posta.
Fetele chiar cum e cu contu asta? ca mi-as face si eu ? tre sa tranfer bani in el din contu de card? Sau se merge undeva sa depun personal? Ca vad ca multe compras online se fac cu paypal asta.

Da simonique 6lei de la DM, apa de pare. Sa mergi sa vezi si tu. Sterimar vazui eu la Dona de era 40-50 lei si nu m-a lasat inima. Noroc cu astia. Azi am pus la fete prima oara scuteci BabyLove de la DM si sunt super buni , au tinut si cisi si cacutze. Mie Pufies imi plac cum miros, asa delicat. Nu mi-au facut (mari) iritatii la pasa, absorb bine iar ca bani sunt super. Imi vine comanda marti asa ca a trebuit sa mergem sa cumparam pana atunci,am dat pe 60buc de la DM 36 lei.

Joann bine ai revenit! pupici la bubuline. Am perioade in care sunt si sola, cand lucra Pufi, el are job de mai sta si pe acasa, da si cand pleaca..am discoteca si ma ia cu capu.

Ce culoare de carut ai luat?E greu carutu da, si nu putem iesi afara decat in doo pers.(toate sunt grele). Cu mancatu asa faceam si eu noaptea sau dimi ..parca in dujmanie ca tot eram la bucatarie; deacu dorm cu ceai (dinala de lactatie) la sticla de 0.5 lg mine, si cand imi vin pofte beu dinala. Orcum ziua manc super aiurea, nu am trei mese pe zi, stii si tu cum e cu timpu, ca nu ajung parca orele zilei sa faci de toate!

ral_eli ce farduri is alea la DM? cum le zice?

sashenka_h apa de mare de la dm e marca lor; daca ajungi acolo sa intrebi de spray cu apa de mare ca iti gasesc ei,e afisata pe lg case de marcat.

Mai citex si revin.

este super sa nu te trezesti la 3 dimineata
legat de plata cu paypal este o plata ca orisicare online numai ca este mai securizata (adica sunt putine riscurile sa ti se cloneze cardul) in general la platile paypal ti se cere un cod 3D secure

Mergi la inceput