Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokorinusha am o mie de nervi!!!am aflat ca in ziua botezului mai sunt inca 3bebei DEOCAMDATA!!!!!!!!bunnnnn pana aici nimic de zis dar cu cristelnita mea cum ramane????sa o fac si sa fie inca trei pe acolo????care cum i-o fi norocul???daca bebe o sa fie botezat in cristelnita cu flori roz???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010) |
pe mine preotul m-a intrebat de la inceput daca mai vreau cu alti bebei sa fie bebelul meu botezat,am zis ca nu si atunci am platit o suma mai mare. Noi de exemplu am vrut si cor mare........flori multe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Beatrice... Infacolul are aceasi compozitie ca si colieful? Nu as crede .... Si mie mi-a dat doctorita debridat dar imi este mila sa ii dau ![]() Imi spunea ca pot sa ii dau la alegere debridat sau probiotice! Am ales probiotice si deocamdata totul e ok! Nu mai vomita dar inca ne luptan cu durerile dw burtica! ![]() Voua vi se intampla ca bebeii sa fie agitati la san? Si din cand in cand o apuca plansul din senin.... Tot ma gandesc ca mai atipeste si se sperie.... As da orice ca sa am eu durerile ei! ![]() ![]() ![]() !!! 10 decembrie 2010 !!! |
Debridatul este si pt colici si pt a nu mai vomita, 2 in 1. Crede-ma ca noi eram fan Colief, bebeul meu nu s-a plans deloc de colici cu el.
Da, i-am zis doctorului:Daca nu Colief, atunci sa-i dau Infacol sau Sab Simplex?Dar sa stiti ca nu s-a simtit bine dupa acestea doua. Mi-a zis ceva cu lactoza, etc, ca toate 3 sunt interzise la cei cu refluxul.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Din aceasta cauza am ales sa o tin pe colief pana trec colicii si pe probiotice pana ne rezolvam problema cu digestia.... Debridatul mi se pare prea toxic(este doar o parere)! Probabil daca se ajunge la mai rau, apelez la el! Doura, la inceput si eu am crezut ca eu sunt de vina de Eva e agitata la san.... Probabil chiar sunt ![]() De multe ori ma chinui sa ii bag sanul in gura si dupa ce il apuca se agita cu el in gura pana trage cateva inghitituri! Dar cu tipatul din senin am zis ca imi va ceda inima o data! Apropo, poate ati mai discutat : folositi perini pentru alaptat? Sunteti multumite? De care folositi? ![]() ![]() ![]() !!! 10 decembrie 2010 !!! |
Poate nu am inteles eu bine, dar si eu ii dadeam Colief ca era.....cel mai natural dintre toate de colici, Protectis. Cu acestea doua mergeam in paralel, bebe tot vomita, nu rau, dar tot vomita
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amelia_ilie
'Neata! Si noi tot asa am patit-o, ne-a zis preotul ca nu e bine pe 26 si ca daca vrem si se poate, pe 27 e mai bine. Asa ca a ramas pe 27 botezul. Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Ca si la pediatrii. Fiecare cu parerea lui.
si eu am intrebat preotul daca e ok pe 26 si mi-a zis ca nu-i absolut nicio problema, iar pe preot il cunosc foarte bine, sta cu noi in bloc.
florina22 spune:
citat din mesajul lui fluturasha23 martutza am citit sfaturile de la orelist de pe mailul comun. multumim mult ![]() Mami fericita de 2 ![]() |
buna all,
si bebele meu suge la pumni, degete de zor..cum le prinde cum le face de hac! eu nu imi fac asa mari griji cu obiceiul asta, si eu am supt la degetele de imi spunea mama mea ca nu mai stia ce sa-mi faca pt ce la subtiasem pe cele preferate..si totusi nu s-a intamplat nimic, acum degetele mele sunt ok :)))
deci, cred ca e o perioada si cu pasiunea asta e lor pt manute...
pls as dori si eu sa citesc sfaturile de la orelist de care vorbiti, cum sa fac?
mci, pupici la ursoaice si ursuleti-ete
florina22 spune:
fetelor bebelusii vostri cat dorm?
eu sunt putin ingrijorata ca al meu doarme cam mult...stiu ca nu exista nicio regula in ce priveste somnul unui bebe dar..
programul lui arata asa, la 3 luni si o sapt:
- dimineata repriza intre 11 si 12..13, deci cam o ora..o ra jumate
- dupa masa de pranz iesim afara 2 ore pe care le doarme
- seara inainte de baie, intre 7 si 8..9 iarasi
- noaptea de la 10..11 pana la 5..6
deci, in total cam 14..15 ore din 24...oare e ok?
ralucaspm spune:
Adi, acum rotarixul e obligatoriu, la Iorgos era optional.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
Nicholas
anymona spune:
citat din mesajul lui danaint Anymona, uitasem ieri sa iti raspund. Vacuumul a ajutat enorm la aspectul pielii. Am deja un abonament terminat, si celulita s-a diminuat foarte mult (mai am pe fund doar, unde se facuse chiar in exces ![]() Fetelor pls, ma ajuta cineva cu treaba cu TSH de tiroida super mare?!! Ce trebuie sa fac? Se poate sa fi avut asa ceva din sarcina? Sa il fi afectat pe bebe? Am citit pe net, nu am NICIUN simptom! Nu am somnolente, letargii, ameteli. Slabesc, nu ma ingras. Nu am edeme (desi in sarcina cred ca stiti cat mi-au dat batai de cap). Eu ma simt excelent acum. Sunt hvioaie, merg la sala. Nu am probleme de concentrare. Il afecteaza pe bebe ca il alaptez cu TSH asta marit? Daca imi da medicatie mai pot alapta? Stiu ca ati tot vorbit de tiroidie, dar eu eram mereu pe langa, si nu am bagat de seama cu atentie... Asa ca HELP! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Merci pt raspuns. Nu stiu cum se numeste aparatul, dar are tot asa cum spui tu si ventuza si role. La mine e prima data cand fac vacuum. Oricum, se pare ca e mai mult pt celulita. Nu elimina si grasimea asa cum speram eu
![](icon_smile_big.gif)
Pt grasime se pare ca cele mai bune sunt impachetarile care, din pacate, sunt interzise dc alaptezi. Chiar si cele cu termo-sudatie. So, raman la zumba, vibromasaj si vacuum deocamdata. Dupa ce termin abon la vacuum cred ca ma bag la electrostimulare. Problema mea nu e celulita, ci grasimea de pe burta si coapse
ref la TSH, eu zic sa nu-ti mai faci griji pana nu vb cu dr. Mai ales ca nu ai niciun simptom.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anya2010 spune:
citat din mesajul lui danaint M-am intors de la un botez, ne-am distrat bine!! ![]() Fetelor,mi-am facut analizele pt nutritionista, si mi-a iesit TSH super mare, la capitolul tiroida!! Help, cele care sunteti in cunostiinta de cauza! Citesc ca exista o hipotiroida tranzitorie, la 3-6 luni dupa nastere. M-asincadra. A patit careva? HELP!! Pana luni cand ajung la un dr mai e, si sunt ingrijorata! E ok sa alaptez?? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Alaptatul e ok, chiar recomandat. Intr-adevar e hipotiroidie si poate din cauza asta nu ai slabit pe masura efortului tau. Cu putin tratament se rezolva
![](pupic.gif)
anya2010 spune:
citat din mesajul lui danaint Anymona, uitasem ieri sa iti raspund. Vacuumul a ajutat enorm la aspectul pielii. Am deja un abonament terminat, si celulita s-a diminuat foarte mult (mai am pe fund doar, unde se facuse chiar in exces ![]() Fetelor pls, ma ajuta cineva cu treaba cu TSH de tiroida super mare?!! Ce trebuie sa fac? Se poate sa fi avut asa ceva din sarcina? Sa il fi afectat pe bebe? Am citit pe net, nu am NICIUN simptom! Nu am somnolente, letargii, ameteli. Slabesc, nu ma ingras. Nu am edeme (desi in sarcina cred ca stiti cat mi-au dat batai de cap). Eu ma simt excelent acum. Sunt vioaie, merg la sala. Nu am probleme de concentrare. Il afecteaza pe bebe ca il alaptez cu TSH asta marit? Daca imi da medicatie mai pot alapta? Stiu ca ati tot vorbit de tiroidie, dar eu eram mereu pe langa, si nu am bagat de seama cu atentie... Asa ca HELP! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Tu in sarcina n-ai facut niciodata tsh-ul? Ce valoare ti-a iesit acum? E posibil sa se fi declansat in sarcina sau chiar sa fi fost dinainte de sarcina. In general pt hipotiroidie se da euthyrox, sunt hormoni si cam 25% trec si in lapte. Endocrinologul mie mi-a zis ca bebe nu este afectat.Eu am luat si in sarcina si a fost ok.