Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Buna dimineata!
Eu reusesc sa va citesc zilnic, asa de relaxare dupa o zi grea.Nu mai am timp de nimic in afara de servici si de puiul mic.Restul sunt vraiste..noroc ca doamna care sta cu Sandra ne mai si gateste.
Ieri am fost toata ziua la cumparaturi pt botez.Numai la Baneasa am stat 6ore,cu Sandra dupa noi.Sandra a fost tare cuminte,era fascinata de tot ce vedea,nu mai stia in ce parte sa priveasca mai intai.Toate vanzatoarele o admirau.Am imbracat-o in "rochita gogosar" lila cu floricele,cu trei fire de par in cap..tare dragalasa(cra-cra).
Dupa lungi cautari cu pauze de depresii am reusit sa-mi gasesc si eu o rochita...nu e chiar ce cautam dar in asta am incaput si imi camufleaza bine imperfectiunile(ca sa nu zic suncile!).Am gasit la Zara,este o culoare nedefinita(dupa mine)-roz crem.
Am luat si nasilor cadou -un set de pahare de vin(18 buc:6de vin alb,6de vin rosu +6de sampanie),de la Sara blue.Oare e suficient?
Ce parere aveti?
Mai vroiam sa va spun ca Sandra a inceput sa faca caca o data pe zi dar de vreo 3 zile nu poate fara ajutor(supozitor),se screme,tipa ....ea care facea de 5-6 ori pe zi.Tot de vreo cateva zile am inceput sa iau si eu fier deci si eu am ceva probleme cu constipatia...
Ma chinui de vreo 3 ore sa scriu mesajul asta,tocmai ce a plecat Bunicul.
Va si va citesc cu drag!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de Sandra

woau!!! 6 ore la mall!!! vis!!! in cazul meu, presupunand ca ar rezista copiii, sotul sigur ar ceda nervos. El nu rezista nici macar la o ora de shopping

sunt de parere ca e super ok cadoul pt nasi. Util si elegant...

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hola fetele,

simona-maris merci de idee, sigur cumpar si eu schinduf dinala. E ok ca pret si nu pierd nimica dc incerc. Pupacinizari!

Dooamne ce genial ar fi sa imi creasca cu 500% productiaaa ?!!?! Sa ma mulg asa la 2h de nevoie ca dau pafara..Sa ajunga lapteeku la AMBELE Pufe fara sa dau LP! Uau ce frumos ar fi.

letzy81 da-i putin ceiut dinala de colici, sigur a doua zi face. A, si la noi am vazut ca fac kk imediat cand le dau bibi cu LP caldut asa. Imediat se aud suneteee.

florina22 eu zic sa te bucuri ca ai bebe asa linistit si cuminte! Las ca devine el mai activ.

Noi tocma ne-am intors de la plimbare, acum ca le-am ogoit le-am pus la patucin sa se distreze impreuna, mi-a venit o pretena si mai sedem si noi la povesti putin.
Dupa ne apucam cu dady de gatit sa vedem ce facem. Cred ca o mazare cu pui de piept.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Raluca, Simona, am gasit...yupiiiiii....intr-adevar fenugreek in romaneste este skinduf de aia nu-l gaseam decat pe site-uri straine. Mai tarziu ma duc la plafar. Dc nu gasesc acolo am sa comand pe net. Vreau si ceai si pastile. Nu e deloc scump

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

sa-mi spui si mie daca ai gasit

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h luni mapuc sa merg la plafar aci in cartier, am vreo doo, sper sa gasesc. Te anunt dc gasesc.
Cum se mai simt baieteii?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor mersi mult de gandurile bune.
sugubina dar sa si intrebi daca este ok. baietii sunt la fel dar trag sperante ca se vor face repede bine. ai fost totala cu PUIU DE PIEPT.... si eu mai faceam mare in baie

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput