Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)
Raspunsuri - Pagina 20
simona-maris spune:
Remedy to Aid Milk Production in Lactating Women
Fenugreek has been known to increase milk production in lactating women. Research has even shown that milk production can increase by over 500 percent within 24 to 72 hours after consuming fenugreek. Although it is not known why this happens, researchers speculate that the oil contained in fenugreek seeds plays a role. Therefore, a recommended remedy to increase milk flow is to consume one capsule of fenugreek seed (at least 500mg) three times a day.
L-am luat de aici, pt cine e interesat
http://www.homeremediesweb.com/fenugreek_health_benefits.php
kokorinusha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Banuiesc ca fiecare bebe va fi programat la o anumita ora. Asa ca inainte sa inceapa slujba pt voi, decorezi tu cristelnita cum vrei. Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
slujba e pt toti am intrebat.ii baga p rand unul dupa altul,de asta sunt suparata
anymona spune:
Raluca, Simona, am gasit...yupiiiiii....intr-adevar fenugreek in romaneste este skinduf de aia nu-l gaseam decat pe site-uri straine. Mai tarziu ma duc la plafar. Dc nu gasesc acolo am sa comand pe net. Vreau si ceai si pastile. Nu e deloc scump
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokorinusha slujba e pt toti am intrebat.ii baga p rand unul dupa altul,de asta sunt suparata MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010) |
kokorinusha ai putea incerca sa schimbi biserica cu una unde se fac botezurile pe rand, exista si asa ceva de ex. Domnita Balasa in zona Unirii- e o sugestie, hai nu mai fii suparata. Cand am botezat-o pe Iulia asa m-am trezit si eu ca erau 4 copii pt botez. Se mai intampla.
danaint spune:
Anymona, uitasem ieri sa iti raspund. Vacuumul a ajutat enorm la aspectul pielii. Am deja un abonament terminat, si celulita s-a diminuat foarte mult (mai am pe fund doar, unde se facuse chiar in exces) si pielea arata mult mai intinsa, mai fina. Eu una sunt tare multumita. Fac la un aparat care se numeste Starvac, e un fel de vacuum nu doar cu ventuze, ci si cu o rola.
Fetelor pls, ma ajuta cineva cu treaba cu TSH de tiroida super mare?!! Ce trebuie sa fac? Se poate sa fi avut asa ceva din sarcina? Sa il fi afectat pe bebe? Am citit pe net, nu am NICIUN simptom! Nu am somnolente, letargii, ameteli. Slabesc, nu ma ingras. Nu am edeme (desi in sarcina cred ca stiti cat mi-au dat batai de cap). Eu ma simt excelent acum. Sunt vioaie, merg la sala. Nu am probleme de concentrare. Il afecteaza pe bebe ca il alaptez cu TSH asta marit? Daca imi da medicatie mai pot alapta? Stiu ca ati tot vorbit de tiroidie, dar eu eram mereu pe langa, si nu am bagat de seama cu atentie... Asa ca HELP!
simonique spune:
Neata fetele! Noi am avut o noapte groaznica...nu am dormit deloooc...a avut febra toata noaptea de la vaccin, de fapt a inceput de ieri dupa-amiaza...a avut in jur de 38.5...i-am dat eferalgan dar tot nu scadea...s-a foit toata noapte, rau tare a fost...si ieri dupa-amiaza la fel...marait rau, agitat, nicicum nu se linistea. Abia astept sa scapam de toate vaccinurile astea. Eu la cel mare nu am avut asa probleme de la vaccin, nu a facut febra nik....vad ca la asta insa e altfel si doar facem acelasi vaccin...Infarix...ce porcarie, doar se zice ca de la asta nu prea fac reactii adverse.Sper macar sa nu mai faca si azi, uof
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymona Si tot referitor la botez, se pare ca, la fel ca dr, si preotii astia au facut facultati diferite. Am ajuns la concluzia asta cand am vz ca sunteti destul de multe aici cu botezul pe 26.02. Prietena mea, pe a carei fetita o botez pe 27.02, a vrut initial tot pe 26 ca sa fie sambata, dar preotul a refuzat-o pe motiv ca atunci este sambata mortilor/moshii de iarna si cica nu e bine sa faci botez in aceasta zi Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
'Neata!
Si noi tot asa am patit-o, ne-a zis preotul ca nu e bine pe 26 si ca daca vrem si se poate, pe 27 e mai bine. Asa ca a ramas pe 27 botezul.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Simonique, sper sa-si revina repede bebe . Noi facem vaccinul dupa botez, ca am zis sa nu avem surprize neplacute.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
letzy81 spune:
Buna dimineata!
Eu reusesc sa va citesc zilnic, asa de relaxare dupa o zi grea.Nu mai am timp de nimic in afara de servici si de puiul mic.Restul sunt vraiste..noroc ca doamna care sta cu Sandra ne mai si gateste.
Ieri am fost toata ziua la cumparaturi pt botez.Numai la Baneasa am stat 6ore,cu Sandra dupa noi.Sandra a fost tare cuminte,era fascinata de tot ce vedea,nu mai stia in ce parte sa priveasca mai intai.Toate vanzatoarele o admirau.Am imbracat-o in "rochita gogosar" lila cu floricele,cu trei fire de par in cap..tare dragalasa(cra-cra).
Dupa lungi cautari cu pauze de depresii am reusit sa-mi gasesc si eu o rochita...nu e chiar ce cautam dar in asta am incaput si imi camufleaza bine imperfectiunile(ca sa nu zic suncile!).Am gasit la Zara,este o culoare nedefinita(dupa mine)-roz crem.
Am luat si nasilor cadou -un set de pahare de vin(18 buc:6de vin alb,6de vin rosu +6de sampanie),de la Sara blue.Oare e suficient?
Ce parere aveti?
Mai vroiam sa va spun ca Sandra a inceput sa faca caca o data pe zi dar de vreo 3 zile nu poate fara ajutor(supozitor),se screme,tipa ....ea care facea de 5-6 ori pe zi.Tot de vreo cateva zile am inceput sa iau si eu fier deci si eu am ceva probleme cu constipatia...
Ma chinui de vreo 3 ore sa scriu mesajul asta,tocmai ce a plecat Bunicul.
Va si va citesc cu drag!
anymona spune:
Raluca, Simona, am gasit...yupiiiiii....intr-adevar fenugreek in romaneste este skinduf de aia nu-l gaseam decat pe site-uri straine. Mai tarziu ma duc la plafar. Dc nu gasesc acolo am sa comand pe net. Vreau si ceai si pastile. Nu e deloc scump
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)